„Egy kép többet mond ezer szónál” VIDEÓ!


És 1000 kép??? 1000 órányi verejték árán láthattok megszületni egy remek Star Wars témájú olaj-vászon festményt ebben a videóban.

Robert Burden gyerekkori játékfiguráit festi meg hatalmas vásznakon. És a folyamatot videóra veszi, így ebben a közel három perces videóban ezer óra alkotási folyamatot nézhettek végig felgyorsítva.

##213360##

Robert egyik kedvenc témája (legalábbis a festmények esetében biztosan ) a csillagok háborúja, de a szabadkezes rajzok között jócskán akad más játékfigura is. Érdekes utazás a saját gyermekkorom szuperhőseienk és szupergonoszainak világába. Hiába öreg vagyok már!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>