Egy löket LED mindig jól jöhet!


Már egy vodka is lehet tech.hu-s cucc, főleg, ha programozható LED-et applikálnak a címkéjébe. És hogy ez miért jó? Még kérded???

Egy vodka, nem vodka, ezt mindenki jól tudja. És ha sok vodka csak a vodka, akkor elkerülhetetlen, hogy az ember elméje szelektáljon az információk között. Vagyis: megtartja azt a fontos információt, mint pl. hogy mennyire jó-e vagy sem J Lo feneke, viszont lomtárazza azt az információt, hogy fel kellene hívni a barátnőt/feleséget, hogy későn (és főleg részegen) mész haza.

Na de mennyivel könnyebb a dolog, ha ezt jó előre letudjuk és maga a Medea vodkásüveg közli velünk ezt a fontos információt. Ráadásul 6 üzenetet programozhatunk erre a holland a palackra (sosem gondoltam volna, hogy ezeket a szavakat ebben a sorrendben egyszer leírom), üzenetenként 255 karakterrel, ami elég is tudván, hogy agyunk befogadóképessége már igencsak korlátozott.

A videóban külön felhívnám a figyelmet a zseniális „öp”, „dán” és a "böttön" szavak kiejtésére: én személy szerint sírógörcsöt kaptam a röhögéstől, annyira édes a kis holland narrátor, ahogy nagyon nem angolosan ecseteli eme 22. századi forradalmi eszköz működését. Éljenek az elmebeteg hollandok! LED vodkát minden buliba!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiadta az LPDDR5 specifikációit a JEDEC
Az új generációs ultramobil memóriaszabvány komoly effektív órajelen működhet.
Befutott a Michael Jackson-dokumentumfilm előzetese
Megérkezett a Michael Jackson vélt molesztálásait feltáró, a Sundance Fesztivál közönsége által sokkolónak kikiáltott dokumentumfilm előzetese.
A Panasonic új mikrója magától felismeri, meddig kell melegíteni az ételt
A mikrohullámú sütők gyakori problémája, hogy nem melegítik meg jól az ételt, vagy túl forróak lesznek, mire kivesszük belőlük. A Panasonic idei új alternatívája erre a problémára...
Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.

További tech hírek >>