Egy löket LED mindig jól jöhet!


Már egy vodka is lehet tech.hu-s cucc, főleg, ha programozható LED-et applikálnak a címkéjébe. És hogy ez miért jó? Még kérded???

Egy vodka, nem vodka, ezt mindenki jól tudja. És ha sok vodka csak a vodka, akkor elkerülhetetlen, hogy az ember elméje szelektáljon az információk között. Vagyis: megtartja azt a fontos információt, mint pl. hogy mennyire jó-e vagy sem J Lo feneke, viszont lomtárazza azt az információt, hogy fel kellene hívni a barátnőt/feleséget, hogy későn (és főleg részegen) mész haza.

Na de mennyivel könnyebb a dolog, ha ezt jó előre letudjuk és maga a Medea vodkásüveg közli velünk ezt a fontos információt. Ráadásul 6 üzenetet programozhatunk erre a holland a palackra (sosem gondoltam volna, hogy ezeket a szavakat ebben a sorrendben egyszer leírom), üzenetenként 255 karakterrel, ami elég is tudván, hogy agyunk befogadóképessége már igencsak korlátozott.

A videóban külön felhívnám a figyelmet a zseniális „öp”, „dán” és a "böttön" szavak kiejtésére: én személy szerint sírógörcsöt kaptam a röhögéstől, annyira édes a kis holland narrátor, ahogy nagyon nem angolosan ecseteli eme 22. századi forradalmi eszköz működését. Éljenek az elmebeteg hollandok! LED vodkát minden buliba!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az Asus ROG Phone II gamermobil
Léghűtéses és gamepades periféria is van hozzá.
Csinált egy furcsa karkötőt a Facebook, mindent érezhetünk vele a virtuális valóságban
Tasbi néven mutatta be a Facebook Reality Labs annak a karkötőnek a prototípusát, ami a jövőben kényelmesebbé teheti a virtuális valóság "élvezetét".
Sub-Zero lett a népszerű DJ-ből, augusztusban ingyen megkapjuk
Egészen különleges DLC-t jelentett be a Warner és a NetherRealm a Mortal Kombat 11-hez: Dimitri Vegas skin érkezik.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.

További tech hírek >>