Egy löket LED mindig jól jöhet!


Már egy vodka is lehet tech.hu-s cucc, főleg, ha programozható LED-et applikálnak a címkéjébe. És hogy ez miért jó? Még kérded???

Egy vodka, nem vodka, ezt mindenki jól tudja. És ha sok vodka csak a vodka, akkor elkerülhetetlen, hogy az ember elméje szelektáljon az információk között. Vagyis: megtartja azt a fontos információt, mint pl. hogy mennyire jó-e vagy sem J Lo feneke, viszont lomtárazza azt az információt, hogy fel kellene hívni a barátnőt/feleséget, hogy későn (és főleg részegen) mész haza.

Na de mennyivel könnyebb a dolog, ha ezt jó előre letudjuk és maga a Medea vodkásüveg közli velünk ezt a fontos információt. Ráadásul 6 üzenetet programozhatunk erre a holland a palackra (sosem gondoltam volna, hogy ezeket a szavakat ebben a sorrendben egyszer leírom), üzenetenként 255 karakterrel, ami elég is tudván, hogy agyunk befogadóképessége már igencsak korlátozott.

A videóban külön felhívnám a figyelmet a zseniális „öp”, „dán” és a "böttön" szavak kiejtésére: én személy szerint sírógörcsöt kaptam a röhögéstől, annyira édes a kis holland narrátor, ahogy nagyon nem angolosan ecseteli eme 22. századi forradalmi eszköz működését. Éljenek az elmebeteg hollandok! LED vodkát minden buliba!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>