Egy mobil egy LEGO robot és egy Rubik kocka - VIDEÓ


Lassan elnézést kell kérnem majd tőletek, amiért ennyi LEGO cucc van a tech.hu-n. Hiába az én gyermekkoromban nem volt annyira sztenderd a hatalmas LEGO feliratú doboz a karácsonyfa alatt. Ráadásul akkortájt jött ki a LEGO Technic, ami maga volt a csoda.

Már az első (értsd 1.0-ás) Motorola Droid-os Rubik kocka kirakó LEGO robot is zseniális volt, de most itt a 7x7-es kockakirakó variánsa.

##213667##

Az agy itt is egy gyári Droid telefon (egész pontosan a benne lévő ARM processzor), a szoftver vezérli a LEGO robotot és bár az emberi agy (legalábbis a magyar rekoredré) tízszer gyorsabb, azért ez nem rossz teljesítmény egy „elavult” mobiltól egy „régi” oprendszeren. Tényleg! Ti bírjátok még a LEGO-s cikkeket, vagy hagyjam már abba?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>