Egy mobil egy LEGO robot és egy Rubik kocka - VIDEÓ


Lassan elnézést kell kérnem majd tőletek, amiért ennyi LEGO cucc van a tech.hu-n. Hiába az én gyermekkoromban nem volt annyira sztenderd a hatalmas LEGO feliratú doboz a karácsonyfa alatt. Ráadásul akkortájt jött ki a LEGO Technic, ami maga volt a csoda.

Már az első (értsd 1.0-ás) Motorola Droid-os Rubik kocka kirakó LEGO robot is zseniális volt, de most itt a 7x7-es kockakirakó variánsa.

##213667##

Az agy itt is egy gyári Droid telefon (egész pontosan a benne lévő ARM processzor), a szoftver vezérli a LEGO robotot és bár az emberi agy (legalábbis a magyar rekoredré) tízszer gyorsabb, azért ez nem rossz teljesítmény egy „elavult” mobiltól egy „régi” oprendszeren. Tényleg! Ti bírjátok még a LEGO-s cikkeket, vagy hagyjam már abba?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rengeteg korábbi játékot támogat majd az Xbox Series X
Egyes címeket HDR-ben és 120 fps mellett is kezel majd a Microsoft következő konzolja.
BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.

További tech hírek >>