Egy új érzékelőn dolgozik az InVisage


Úgy tűnik, hogy az InVisage Technologies-nak köszönhetően hamarosan mobiltelefonnal is hasonló minőségű fotót készíthetünk, mint egy jobb bridge géppel.

Bizonyára sokan úgy gondoljátok, hogy a mobil telefonálásra való, nem pedig fotózgatásra, videózásra. Ám a gyártók rendre belepakolják a

cheap canada goose lehetőséget masináikba, csak arról felejtkeznek meg közben, hogy némelyik típusnál az integrált kamera egy fabatkát sem ér. No nem azért, mert nem készít képeket az adott készülék, hanem azok a végeredmények… Némelyik fotó a tíz évvel ezelőtti technológiát tükrözi, tisztelet a kivételnek.

Ebben próbál segíteni a fent említett fejlesztő cég, mely azt a fő feladatot tűzte ki céljául, hogy javítson a telefonok fotózási képességén, méghozzá egy új érzékelő lapka kifejlesztésével. A cég szerint az eddig használt szenzorok nem nyelték el

canada goose on sale a beeső fény jelentős részét, ezért a kis kamerák küszködtek a „sötétséggel”, megnövelve a „záridőt”, ezzel bemozdult és életlen képeket eredményezve, az ezzel járó képzajról már nem is beszélve.

A gyártó szerint az új technológia nem túl drága, így nem növeli majd a készülékek árát, ám használatukkal sokkal tisztább és élvezhetőbb minőségű felvételeket készíthetnek a felhasználók. Ennek pedig mi örülünk. Nos, a fejlesztések még gőzerővel tartanak, így nem tudni, hogy pontosan mikortól várható az új szenzorok beépítése, és az sem, hogy mely típusokba kerül majd bele. Talán ez év közepe felé már körvonalazódhatnak ezek az információk is, mi pedig majd jól beszámolunk nektek a fejleményekről.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>