Egy új érzékelőn dolgozik az InVisage


Úgy tűnik, hogy az InVisage Technologies-nak köszönhetően hamarosan mobiltelefonnal is hasonló minőségű fotót készíthetünk, mint egy jobb bridge géppel.

Bizonyára sokan úgy gondoljátok, hogy a mobil telefonálásra való, nem pedig fotózgatásra, videózásra. Ám a gyártók rendre belepakolják a

cheap canada goose lehetőséget masináikba, csak arról felejtkeznek meg közben, hogy némelyik típusnál az integrált kamera egy fabatkát sem ér. No nem azért, mert nem készít képeket az adott készülék, hanem azok a végeredmények… Némelyik fotó a tíz évvel ezelőtti technológiát tükrözi, tisztelet a kivételnek.

Ebben próbál segíteni a fent említett fejlesztő cég, mely azt a fő feladatot tűzte ki céljául, hogy javítson a telefonok fotózási képességén, méghozzá egy új érzékelő lapka kifejlesztésével. A cég szerint az eddig használt szenzorok nem nyelték el

canada goose on sale a beeső fény jelentős részét, ezért a kis kamerák küszködtek a „sötétséggel”, megnövelve a „záridőt”, ezzel bemozdult és életlen képeket eredményezve, az ezzel járó képzajról már nem is beszélve.

A gyártó szerint az új technológia nem túl drága, így nem növeli majd a készülékek árát, ám használatukkal sokkal tisztább és élvezhetőbb minőségű felvételeket készíthetnek a felhasználók. Ennek pedig mi örülünk. Nos, a fejlesztések még gőzerővel tartanak, így nem tudni, hogy pontosan mikortól várható az új szenzorok beépítése, és az sem, hogy mely típusokba kerül majd bele. Talán ez év közepe felé már körvonalazódhatnak ezek az információk is, mi pedig majd jól beszámolunk nektek a fejleményekről.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>