Egy új érzékelőn dolgozik az InVisage


Úgy tűnik, hogy az InVisage Technologies-nak köszönhetően hamarosan mobiltelefonnal is hasonló minőségű fotót készíthetünk, mint egy jobb bridge géppel.

Bizonyára sokan úgy gondoljátok, hogy a mobil telefonálásra való, nem pedig fotózgatásra, videózásra. Ám a gyártók rendre belepakolják a

cheap canada goose lehetőséget masináikba, csak arról felejtkeznek meg közben, hogy némelyik típusnál az integrált kamera egy fabatkát sem ér. No nem azért, mert nem készít képeket az adott készülék, hanem azok a végeredmények… Némelyik fotó a tíz évvel ezelőtti technológiát tükrözi, tisztelet a kivételnek.

Ebben próbál segíteni a fent említett fejlesztő cég, mely azt a fő feladatot tűzte ki céljául, hogy javítson a telefonok fotózási képességén, méghozzá egy új érzékelő lapka kifejlesztésével. A cég szerint az eddig használt szenzorok nem nyelték el

canada goose on sale a beeső fény jelentős részét, ezért a kis kamerák küszködtek a „sötétséggel”, megnövelve a „záridőt”, ezzel bemozdult és életlen képeket eredményezve, az ezzel járó képzajról már nem is beszélve.

A gyártó szerint az új technológia nem túl drága, így nem növeli majd a készülékek árát, ám használatukkal sokkal tisztább és élvezhetőbb minőségű felvételeket készíthetnek a felhasználók. Ennek pedig mi örülünk. Nos, a fejlesztések még gőzerővel tartanak, így nem tudni, hogy pontosan mikortól várható az új szenzorok beépítése, és az sem, hogy mely típusokba kerül majd bele. Talán ez év közepe felé már körvonalazódhatnak ezek az információk is, mi pedig majd jól beszámolunk nektek a fejleményekről.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Codemasters kezébe kerültek a WRC-jogok
2023-tól kezdődően öt éven keresztül ők gyárthatják a hivatalos játékokat a rali-világbajnoksághoz.
Rengeteg korábbi játékot támogat majd az Xbox Series X
Egyes címeket HDR-ben és 120 fps mellett is kezel majd a Microsoft következő konzolja.
BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.

További tech hírek >>