Egy új érzékelőn dolgozik az InVisage


Úgy tűnik, hogy az InVisage Technologies-nak köszönhetően hamarosan mobiltelefonnal is hasonló minőségű fotót készíthetünk, mint egy jobb bridge géppel.

Bizonyára sokan úgy gondoljátok, hogy a mobil telefonálásra való, nem pedig fotózgatásra, videózásra. Ám a gyártók rendre belepakolják a

cheap canada goose lehetőséget masináikba, csak arról felejtkeznek meg közben, hogy némelyik típusnál az integrált kamera egy fabatkát sem ér. No nem azért, mert nem készít képeket az adott készülék, hanem azok a végeredmények… Némelyik fotó a tíz évvel ezelőtti technológiát tükrözi, tisztelet a kivételnek.

Ebben próbál segíteni a fent említett fejlesztő cég, mely azt a fő feladatot tűzte ki céljául, hogy javítson a telefonok fotózási képességén, méghozzá egy új érzékelő lapka kifejlesztésével. A cég szerint az eddig használt szenzorok nem nyelték el

canada goose on sale a beeső fény jelentős részét, ezért a kis kamerák küszködtek a „sötétséggel”, megnövelve a „záridőt”, ezzel bemozdult és életlen képeket eredményezve, az ezzel járó képzajról már nem is beszélve.

A gyártó szerint az új technológia nem túl drága, így nem növeli majd a készülékek árát, ám használatukkal sokkal tisztább és élvezhetőbb minőségű felvételeket készíthetnek a felhasználók. Ennek pedig mi örülünk. Nos, a fejlesztések még gőzerővel tartanak, így nem tudni, hogy pontosan mikortól várható az új szenzorok beépítése, és az sem, hogy mely típusokba kerül majd bele. Talán ez év közepe felé már körvonalazódhatnak ezek az információk is, mi pedig majd jól beszámolunk nektek a fejleményekről.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>