Egyszerre fogyaszt és telít


Mármint gyereket fogyaszt, az elemeket meg telíti, na jó tölti. Ez a remek koncepció minden lányos apa álma. Míg a kis tündér ugrálókötelezik, addig apa távirányítójának elemei töltődnek az esti VB meccsre!

Persze magunk is ugrálhatunk, de előző példánknál maradva a gyerkőc „felesleges” energiáinak ilyetén levezetése, amellett hogy jótékony hatással van az éjjeli alvásra még plusz hasznot is hajt.

20 perc ugrálás (ez két elem töltése, de minden jobb távirányítóba négy elem kell ugyebár) után lesz fullosan feltöltve az akku, és lenyugtatva a gyerek.

Nincs is más dolgunk, mit nagyot fújva a kimerüléstől (hiszen végignéztük mind a kétszer húsz percet), hátradőlünk, kinyitunk egy hordkeretes hátizsák méretű zacskó tökmagot és legalább 2-8 sört, és a frissen töltött elemekkel egész este vezérelhetjük a tévét a meccs alatt. Történés van: hang fel. Kommentátor időt húz, mert unalmas a meccs és csakis a vuvuzelát lehet hallani: hang le. Történés van: hang fel… És így tovább.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.
Megalázva érezték magukat a Samsung mérnökei
Hazájukban is Snapdragonnel került piacra a Galaxy S20.

További tech hírek >>