Egyszerű,de nagyszerű!


Először nem is hittem el hogy ez egy mp3-lejátszó, kedvem lett volna elhajítani s megnézni hogy repül. Mivel nem tettem, elkezdtem használni és kiderült a kis kavics, vagy gomb (csak nehogy felvarrasd anyucival) remekül használható.

A Samsung YP-S2 kényelmes, szinte nincs is súlya, így bárhol elfér, sajnos viszont az a számítógép ami kell a töltéséhez (USB), nem mindenhol áll rendelkezésre. Két éve használom, nincs probléma a belső akkumulátorával és a fülhallgató kimenetelével, ami egyben a töltő bemenete is.

Bár jó lenne ha nem nyomnám meg véletlenül a gombjait útközben, ha lenne benne egy rádió, vagy ha meg tudnám nézni éppen mit hallgatok, mert sajnos kijelzője nincs. Fontos még a nagyszerű hangminőség, amiről a Samsung DNSe áramkör gondoskodik, és persze az sem elhanyagolható hogy a csajoknak is nagyon tetszik :D !

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lehagyta a Nintendo 64 eladásait a Switch
A japán cég csak nagyon picit maradt el az aktuális pénzügyi év tervezett, módosított előrejelzéstől.
IoT-s és VR-os megoldások is nyertek a Vodafone versenyén
Megvannak a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyertesei.
Videó: a földrengés miatt úgy zúdult le a víz a felhőkarcolóról, mintha vízesés lenne
Két videó is megörökítette, ahogy egy felhőkarcoló tetejéről ömlik a víz az utcára.
Ingyenes Days Gone frissítések várhatóak
A Sony bejelentette, hogy júniustól kezdődően minden héten új kihívások érkeznek majd, de egy új nehézségi szintet is kapunk.
Moziba készül, de addig sem akar belefutni a spoilerekbe? Mutatunk néhány trükköt
Néhány órán belül vetíteni kezdik az új Bosszúállók-filmet, ám akadnak, akik csak később tudják megnézni. Nekik mutatunk néhány hasznos dolgot, amikkel elkerülhetik a kényelmetlen...

További tech hírek >>