Egyszerű,de nagyszerű!


Először nem is hittem el hogy ez egy mp3-lejátszó, kedvem lett volna elhajítani s megnézni hogy repül. Mivel nem tettem, elkezdtem használni és kiderült a kis kavics, vagy gomb (csak nehogy felvarrasd anyucival) remekül használható.

A Samsung YP-S2 kényelmes, szinte nincs is súlya, így bárhol elfér, sajnos viszont az a számítógép ami kell a töltéséhez (USB), nem mindenhol áll rendelkezésre. Két éve használom, nincs probléma a belső akkumulátorával és a fülhallgató kimenetelével, ami egyben a töltő bemenete is.

Bár jó lenne ha nem nyomnám meg véletlenül a gombjait útközben, ha lenne benne egy rádió, vagy ha meg tudnám nézni éppen mit hallgatok, mert sajnos kijelzője nincs. Fontos még a nagyszerű hangminőség, amiről a Samsung DNSe áramkör gondoskodik, és persze az sem elhanyagolható hogy a csajoknak is nagyon tetszik :D !

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>