Együtt nyomul a Skype és a Facebook


A pletykák szerint a Facebook és a Skype azon dolgoznak, hogy összehozzák a szolgáltatásaikat. Mint a MyVIP és a Windows Live Messenger :)

Valószínűleg nem lenne rossz üzlet egyiküknek sem a házasság: a Facebooknak félmilliárd felhasználója van, a Skype-nak még ennél is több: 560 millió. (Persze nyilván sok az átfedés, de akkor is.)

A Facebooknak természetesen van már saját, beépített csetszolgáltatása, de az csak az alapvető funkciókat látja el, a Skype-pal jóval több mindent lehet csinálni.

Az AllTingsD infói szerint, ha összekötjük a Skype-ot a Facebookkal, SMS-ezhetünk és csetelhetünk a Facebookos ismerőseinkkel, egyenesen a Skype-ból, sőt, videóhívást is kezdeményezhetünk velük. Elvileg a Facebook accounttunkkal is be tudunk majd jelentkezni a Skype-ba.

A hírek szerint nem is kell túl sokat várni, a hetek múlva érkező Skype 5.0 bétájában már lehet majd próbálgatni a funkciót.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>