Együtt nyomul a Skype és a Facebook


A pletykák szerint a Facebook és a Skype azon dolgoznak, hogy összehozzák a szolgáltatásaikat. Mint a MyVIP és a Windows Live Messenger :)

Valószínűleg nem lenne rossz üzlet egyiküknek sem a házasság: a Facebooknak félmilliárd felhasználója van, a Skype-nak még ennél is több: 560 millió. (Persze nyilván sok az átfedés, de akkor is.)

A Facebooknak természetesen van már saját, beépített csetszolgáltatása, de az csak az alapvető funkciókat látja el, a Skype-pal jóval több mindent lehet csinálni.

Az AllTingsD infói szerint, ha összekötjük a Skype-ot a Facebookkal, SMS-ezhetünk és csetelhetünk a Facebookos ismerőseinkkel, egyenesen a Skype-ból, sőt, videóhívást is kezdeményezhetünk velük. Elvileg a Facebook accounttunkkal is be tudunk majd jelentkezni a Skype-ba.

A hírek szerint nem is kell túl sokat várni, a hetek múlva érkező Skype 5.0 bétájában már lehet majd próbálgatni a funkciót.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>