Eladási rekordot döntött a Windows 7


Már amikor megjelent és kipróbálhattuk, gondoltuk, hogy a Win 7 lesz a Microsoft legsikeresebb op. rendszere, de azt szerintem a gyártó sem gondolta, hogy ennyire.

Pedig a hetes rendszer rendesen odavágott az összes többi verziónak, már ami az eladási adatokat illeti. Az október közepe óta forgalmazott operációs rendszerből napjainkig több mint 100 millió licencet adott el a gyártó, amit eddig nem igazán sikerült elérniük egyetlen szoftverükkel sem. Legalábbis ilyen rövid idő alatt.

S, hogy ez a sokmillió licenc és személyi rendszer mennyi pénzt hozott Bill bácsi konyhájára? Jó kérdés. Egyes források milliárdokról beszélnek, ám a silicon.com szerint ez a szám megközelítőleg 14 milliárd dollárt jelent, ami még világszinten is nagy számnak számít, ráadásul azt jelenti, hogy a világon minden 9-10. PC a hetes rendszert használja. Nos, a nagy sikeren egyáltalán nem csodálkozom, hiszen a Win 7-tel tényleg egy remekül használható szoftverecskét hoztak létre „ablakék”.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>