Eladta a lelkét a Microsoftnak - VIDEÓ


Így megy ez, ha valaki sztár lesz a neten. Jön egy ajánlat, és nem lehet neki ellenállni. Biztos sokan akarnak sztárok lenni a neten, de nehéz olyan kattatnak lenni, mint amilyen ez a pasi... Paul Vasquez azért lett híres, mert képes volt három és fél percen keresztül sírva örvendezni egy kettős szivárványnak. A Microsoft pedig "megvette" a népszerűségét.

Hungrybear9562, azaz Paul Vasquez január 8-án töltött fel egy videót a YouTube-ra, amin ő maga kommentálja a lenyűgöző természeti jelenséget, egy kettős szivárványt. Érdemes belehallgatni, nem semmi.

A videó a nyáron kezdett el vírusszerűen terjedni, és most már összesen majdnem 14 milliószor nézték meg. Sőt, remixek is készültek belőle. Bevallom, én annak idején képtelen voltam végignézni, de azért bele-belekattintottam. Nem tudtam elhinni, hogy nem szívott valamit előtte.

##219557##

Na, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy pár napja feltűnt a Microsoft Windows Live Photo Gallery reklámja. Amiben - lássunk csodát - Paul Vasquez szerepel, és természetesen egy kettős szivárványt fotóz, majd a szoftveróriás termékével illeszti össze.

##219555##

Sajna nem találtam arról infót, mennyiért vállalta be a "fellépést", pedig nagyon-nagyon kíváncsi vagyok... Akadt, aki úgy látja, kilóra megvették a srácot...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.
NBA 2K20 – Kobe Bryant előtt tisztelegnek a játék fejlesztői és a játékosok egyaránt
Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant, aki előtt most az NBA 2K20 fejlesztői is tisztelegnek, természetesen a játékon belül.

További tech hírek >>