Elektropajzs noteszgépekhez


TRC ElectraShield

Az otthoni nagygépem, amit évente építek, már vagy tíz éve feszültségkiegyenlítőn pihen, mivel azelőtt egy kósza áramingadozás olyan szerencsétlenül harapott megelőző pécémbe, hogy az alaplaptól kezdve szinte mindenét cserélni kellett, még az adatokat is. A drágább tápok automatikusan védenek ilyen balesetek ellen, de az ördög nem alszik. S mi lesz a laptop tulajdonosokkal?

Hála a tervezőnek az én laptopom modern, háromvillás tápkábellel rendelkezik, de a legtöbb notebook, netbook tulajdonos ezt nem mondhatja el magáról. Bár manapság a kószaáram, vagy akár az áramingadozás normális helyeken ritka vendég, utazásaink során bizony belefuthatunk az elektronikára veszélyes kellemetlenségekbe. Jó esetben csak kicsit hullámos lesz a képcső, vagy megússzuk egy táp cserével, szerencsétlenebb esetben azonban akár az egész gépünk is rámehet egy pár tizedmásodperces áramingadozásra.

Ez ellen próbál megvédeni minket a TRC ElectraShield kis szerkentyűje, mit egyszerűen csak be kell ékelni a tápkábel és az adapter közé, s már kész is. Van belőle két, és három tüskés is. Ha az aktív jelzőfény világít, tudhatod, hogy a kis cucc éppen most védi meg gépedet egy kis plusz töltéstől, illetve így jelzi azt is, ha a fárasztó munka után cserére szorul. Nem drága, aprócska is, a laptop táskában mindenképpen elfér, és egyszer még remek szolgálatot tehet!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen lehet a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatója
Babszem formájúak lesznek a Samsung következő Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatói.
Visszatért a Steamre a Last Oasis, ráadásul ezúttal már játszható állapotban
A Last Oasis debütálása múlt héten katasztrófába torkollott, ezért a készítők leszedték a Steamről, de most eljött a visszatérés ideje.
Mai HBO premierek
Valóságos premierlavina indul áprilisban az HBO GO-n, mi pedig összegyűjtöttük nektek a hétindító megjelenéseket. Íme, a hétfői bemutatók.
30 szuperszámítógéppel száll be az Nvidia a koronavírus elleni küzdelembe
Korábban több amerikai technológiai cég is jelezte, közös (számítógépes) erővel igyekeznek legyőzni a koronavírust. Az Nvidia most csatlakozott a kezdeményezéshez.
Ezek most a legerősebb androidos mobilok
Előkerültek az AnTuTu márciusi toplistái, a legerősebb okostelefonnak az Oppo Find X2 Pro bizonyult.

További tech hírek >>