Elfelejtheted a billentyűzetet VIDEÓ


Ez most akkor laptop billentyűzet nélkül két kijelzővel, vagy két tablet összekapcsolva, amik oly kicsik, hogy szinte zsebben elférnek? Nos, nem tudom, mindenesetre Toshiba Libretto W100-nak hívják augusztustól.

Egészen megrökönyödtem, amikor megláttam ezt a 7” méretű kettős kijelzővel (1024 x 600px multitouch) megáldott jószágot. A majdhogynem zsebre vágható „laptopról” azt gondoltam először, hogy de jó kis koncepció, végre valaki kitalálta a Dual-Screen nótást. Aztán egy kis nyomozgatás után megláttam, hogy augusztustól elvileg kapható lesz.

A masinára Windows 7 Home Premium lesz telepítve, amit egy 1,2GHz teljesítményű Intel Pentium U5400 processzorral és 2GB RAM-mal hajthatunk meg. Ez azért nem rossz egy ekkorka készüléktől. Az adatokat egy nagy kapacitású (ez áll a leírásban) SSD-n tárolhatjuk és természetesen lesz benne microSD kártyaolvasó is.

Az internethez való csatlakozás Wi-Fi segítségével történik, a 3G-t elfelejthetjük. Ahogy a másodlagos kijelző miatt a klaviatúrát is. De kinek kellenek gombok, ha virtuálisan odavarázsolható, ahol egyébként lennie kéne? Nekem tuti nem hiányozna, ha megközelítőleg 1 100 dollár lapulna a zsebemben, amit csak a Libretto-ra költhetnék.

##208744##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>