Elfelejtheted a billentyűzetet VIDEÓ


Ez most akkor laptop billentyűzet nélkül két kijelzővel, vagy két tablet összekapcsolva, amik oly kicsik, hogy szinte zsebben elférnek? Nos, nem tudom, mindenesetre Toshiba Libretto W100-nak hívják augusztustól.

Egészen megrökönyödtem, amikor megláttam ezt a 7” méretű kettős kijelzővel (1024 x 600px multitouch) megáldott jószágot. A majdhogynem zsebre vágható „laptopról” azt gondoltam először, hogy de jó kis koncepció, végre valaki kitalálta a Dual-Screen nótást. Aztán egy kis nyomozgatás után megláttam, hogy augusztustól elvileg kapható lesz.

A masinára Windows 7 Home Premium lesz telepítve, amit egy 1,2GHz teljesítményű Intel Pentium U5400 processzorral és 2GB RAM-mal hajthatunk meg. Ez azért nem rossz egy ekkorka készüléktől. Az adatokat egy nagy kapacitású (ez áll a leírásban) SSD-n tárolhatjuk és természetesen lesz benne microSD kártyaolvasó is.

Az internethez való csatlakozás Wi-Fi segítségével történik, a 3G-t elfelejthetjük. Ahogy a másodlagos kijelző miatt a klaviatúrát is. De kinek kellenek gombok, ha virtuálisan odavarázsolható, ahol egyébként lennie kéne? Nekem tuti nem hiányozna, ha megközelítőleg 1 100 dollár lapulna a zsebemben, amit csak a Libretto-ra költhetnék.

##208744##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ingyenes Netflix rivális érkezik
De azért van egy-két kis trükk a dologban, amitől rögtön nem olyan vonzó a Plex szolgáltatása.
Kedden kezdi árulni az Apple az új szuperszámítógépét, ami egy lakás árába kerül
Az Apple eredetileg őszre ígérte a nyáron bemutatott Mac Pro érkezését, ez azonban decemberre tolódott. Technikailag viszont mégis ősszel dobják piacra.
Ultrahangos érzékeléssel egészül ki a Nest Hub
Ha a felhasználó távolabb áll, a megjelenített betűméret is nagyobb lesz.
Ultrahangos érzékeléssel egészül ki a Nest Hub
Ha a felhasználó távolabb áll, a megjelenített betűméret is nagyobb lesz.
Gigabírságot kapott Magyarországon a Facebook
A GVH eddig soha nem szabott ki ekkora bírságot fogyasztóvédelmi ügyben.

További tech hírek >>