Elindult a magyar topless időjárás-jelentés


A TV2 csatornái között lévő Pro4-en elindult Magyarországon is a nemzetközi szinten is sikeres topless időjárás-jelentés. 

Magyarország első meztelen időjárás-jelentését tegnap este adták le. A Tv2 kistestvére, a Pro4 hazánkban több téren úttörőnek számít. Nemzetközi viszonylatban már Európa több országában és a tengerentúlon már oly népszerű meztelen műsorszám hazai megvalósítására jelenleg három hölgy vállalkozott. A csatorna rostáján a férfi magazinok mondhatni rutinos szereplői mentek át, név szerint Mészáros Dóra (35), Sáfrány Emese (24) és Dósa Kinga (31). 

A január elsejei műsor „meteorológusa" a Playboy-címlaplány/modell Mészáros Dóra volt. Sajnos az első műsorból is kiderült, hogy a lányoknak valószínűleg nagy falat lett az új televíziós műfaj, ugyanis melltartóiktól lazábban szabadultak meg, mint ahogy a nyelvük forgott volna. A csatorna tervei szerint a műsorszám minden este látható lesz.

Még a topless időjárás-jelentés bejelentésekor a legtöbben arra tippeltek, hogy Gaál Noémi lesz az, akit a csatorna megszabadít ruháitól. Azonban Noémi elmondása szerint emberileg nem bírná azt a megterhelést, ami rá várna egy ilyen műsor alatt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kitalálta a Huawei, hogyan lehet mindig feltöltve a telefon
Egy évvel ezelőtt nyújtotta be szabadalmát a Huawei, amelyben azt taglalja, hogyan lehet teljesen vezeték nélkül, távolról és automatikusan feltölteni egy eszközt, például egy...
Frissítés: új funkcióval bővül iOS-en az HBO GO
Frissült az iOS eszközökön az HBO GO applikáció. Egy régóta várt funkció, a letöltés vált elérhetővé a felhasználóknak.
2 nm-en ugrik GAAFET-re a TSMC
Ennek a gyártástechnológiának a fejlesztése a tervekhez képest jobb ütemben halad, de így is leghamarabb 2024-ben készülhet el.
Új, olcsóbb Galaxy S20 variánst jelentett be a Samsung
A Galaxy S20 FE alulról egészíti ki a csúcsmodell-szériát, néhány kompromisszum mellett.
Új koronavírusos funkciót kap a Google Térkép
A Google a világ 220 országában, így Magyarországon is elérhetővé tesz azt az új funkciót, ami megmutatja, hétnapos átlagban milyen arányban emelkedett egy országban a...

További tech hírek >>