Elindult a magyar topless időjárás-jelentés


A TV2 csatornái között lévő Pro4-en elindult Magyarországon is a nemzetközi szinten is sikeres topless időjárás-jelentés. 

Magyarország első meztelen időjárás-jelentését tegnap este adták le. A Tv2 kistestvére, a Pro4 hazánkban több téren úttörőnek számít. Nemzetközi viszonylatban már Európa több országában és a tengerentúlon már oly népszerű meztelen műsorszám hazai megvalósítására jelenleg három hölgy vállalkozott. A csatorna rostáján a férfi magazinok mondhatni rutinos szereplői mentek át, név szerint Mészáros Dóra (35), Sáfrány Emese (24) és Dósa Kinga (31). 

A január elsejei műsor „meteorológusa" a Playboy-címlaplány/modell Mészáros Dóra volt. Sajnos az első műsorból is kiderült, hogy a lányoknak valószínűleg nagy falat lett az új televíziós műfaj, ugyanis melltartóiktól lazábban szabadultak meg, mint ahogy a nyelvük forgott volna. A csatorna tervei szerint a műsorszám minden este látható lesz.

Még a topless időjárás-jelentés bejelentésekor a legtöbben arra tippeltek, hogy Gaál Noémi lesz az, akit a csatorna megszabadít ruháitól. Azonban Noémi elmondása szerint emberileg nem bírná azt a megterhelést, ami rá várna egy ilyen műsor alatt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.
NBA 2K20 – Kobe Bryant előtt tisztelegnek a játék fejlesztői és a játékosok egyaránt
Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant, aki előtt most az NBA 2K20 fejlesztői is tisztelegnek, természetesen a játékon belül.

További tech hírek >>