Elismerés a BOSCH termékeknek


A német "Auto Bild" és az "Auto, Motor und Sport" magazinok évente egyszer megkérdezik olvasóikat a legmegbízhatóbb márkákról gépjármű-kiegészítők, -alkatrészek és -szolgáltatások terén.

A Bosch márkát az "Auto Bild" "ragyogó hős" titulussal illette, mert elnyerte a legjobb márka minden kategóriában címet. Az "Auto, Motor und Sport" szerkesztőségében úgyszintén a Bosch nyerte el a "németországi márkák királya" címet, a "Best Brand 2012", olvasók körében megtartott szavazás alapján. A szavazásban részt vevő termékek és szolgáltatások között megtalálhatók a vonóhorgoktól és az akkumulátoroktól kezdve a gyermeküléseken és a szűrőkön át, a személyautó csere- és műhely franchise hálózatok is.

A Bosch akkumulátorok dupla győzelme
Az "Auto Bild" szerkesztői 23 területről kérték ki olvasóik véleményét. A Bosch márka az első helyen végzett mind a hat kategóriában, ahol szerepeltek Bosch termékek. A szavazatok alapján, a legjobb gépjármű akkumulátorok, világítástechnikai termékek, ablaktörlők, szervizhálózatok és gyújtógyertyák mind a Bosch nevéhez fűződnek. Ezen felül a Bosch akkumulátorok duplán győzedelmeskedtek minőségüknek és a kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően.

A Bosch ablaktörlők kiemelkedően teljesítettek Az "Auto, Motor und Sport" magazin összesen 28 termékkategóriában kérdezte meg olvasóit. Ebből 7 kategóriában - akkumulátorok, világítástechnikai termékek, szűrők, ablaktörlő lapátok, szervizhálózatok, szerszámok és gyújtógyertyák - a Bosch végzett az első helyen, továbbá a második helyet érte el a fékek/fékbetétek termékkategóriában. 92%-os egyetértési aránnyal, a gépjármű magazin szerkesztői csapatának megítélése szerint a Bosch márka elérte az "álom eredményt, amely egyértelműen mutatja a többi márkával szembeni fölényét a versenyben". A Bosch ebben a kategóriában is 2%-kal javította előző évben elért eredményét. A korábbi években az olvasók rendszerint kimagaslónak ítélték a Bosch márka imázsát. "A megbízható termékek érvényesülnek" - tette hozzá az Auto, Motor und Sport.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>