Elpusztíthatatlan okostelefon a Casiotól


Strapatelefonnal rukkolt elő a Casio az idei CES-en. Az egyelőre koncepció stádiumban lévő G-Shock készülék ütés- és vízálló, Android oprendszert futtat.

Egyelőre kevés pontos részlet ismert a specifikációt illetően, de az biztos, hogy igazi “kemény legény” érkezik az Androidos telefonok mezőnyébe. A G Shock telefon már ránézésre is elég masszívnak tűnik, és a kommandós outfit valóban strapabíró összetevőkből áll.

Az alaposan megerősített burkolat hátlapja fém, szép nagy csavarokkal, hogy minél iparibb benyomást keltsen. Túléli a három méter magasból való leejtést, elvisel akár egytonnás nyomást is, illetve cirka tíz méterig vízálló.

A Casio a jelek szerint a strapatelefonokban bízik, korábban a G’zOne Commando néven dobtak piacra egy katonai standardoknak is megfelelő készüléket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Resident Evil 3 - ezért kapunk két játékot egy áráért
Eredetileg a Resident Evil 3 és a Resident Evil Resistance két külön játék lett volna, végül úgy döntöttek, egybegyúrják őket.
Egy vágányt akartak lerakni, 120 000 éves orrszarvú maradványaira bukkantak a szomszédban
Egy 120 ezer éves orrszarvú maradványaira bukkantak a Koper-Divaca vasútvonal második vágányának építése során, ezért az érintett szakaszon egyelőre leállnak a munkálatok –...
Diablo 4 - videón a játék új rémei, a Kannibálok
Na jó inkább virtuális diorámának nevezhetjük amit kaptunk, de ettől függetlenül alaposan szemügyre vehetjük a Diablo 4 új ellenfeleit.
Xbox Series X - További részletek derültek ki a nextgen konzolról
A hangok tekintetében is tartogat új megoldásokat az Xbox Series X, de a quick resume funkcióról is szó esett.
Őrülten drága lesz a Sony Xperia 1 II
Sokak érdeklődését felkeltette a Sony, de 1200 euróért valószínűleg nem lesz sláger az Xperia 1 II.

További tech hírek >>