Emperor 200


Mert hát ha jobban belegondolunk, akkor egy kormány, vagy egy gamepad hamar unalmassá tud válni. Ezt a cuccot viszont nem lehet egyhamar megunni. Ha úgy sikerül, akkor akár még aludni is lehet benne. De természetesen nem csak játszani lehet, hanem dolgozni is vele, tehát tessék sietni a főnökökhöz, aztán hátha összejön.

Van egy fotelünk, mely minden apró részletében állítható, kezdve a háttámlától a kartámaszon át egészen az ülőlap hosszáig. Ha ez nem lenne elég, akkor még az egész szerkezet is dönthető egy darabig hátrafelé. Aztán van beépítve 3 darab monitor, mely a fejünk fölött átívelő konzolt tart a szemünk elé. Ezek darabjai 19 colosak, és akár egy darabként is képesek működni.

A jobb hatás érdekében nem egy síkban vannak, hanem befelé fordul a szélük. Van ezen felül egy 5.1-es beépített hangrendszer is, melynek mélynyomója épp alattunk helyezkedik el. A többi hangszóró szemből, és hátulról támad.

Van beépítet világítás is, mely természetes fényt próbál meg produkálni, és emellett még a levegőszűrő is belefért még. A beépített számítógép szintén az ülőlap alatt kapott helyet, de lehetőség van laptopok dokkolására is, melyek (egyszerre csak egy) a háttámlában kaptak helyet.

Elvagyunk látva csatlakozókkal is: USB, E-SATA, TV kimenet, LAN, iPod/iPhone dokkoló, webkamera, és mikrofon. Van még ezenkívül memóriakártya olvasó is beépítve.

##188213##


Az árával inkább nem sokkolnám a kedves olvasókat.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyet még nem láttak a kutatók: egy varangy magát kígyónak álcázva rázza le a támadóit
Először mutatták ki, hogy a kongói óriásvarangy Afrika legnagyobb és legveszélyesebb viperájának álcázza magát, hogy ne támadják meg – számolt be róla a Phys.org.
Zuckerberg szerint felkészültek 2020-ra, nem érheti őket meglepetés
“Óriási a felelősségünk, és a közelgő amerikai elnökválasztás miatt sem lankadhat a figyelmünk” – így fogalmazott Mark Zuckerberg, amikor újságírók kereszttüzében számolt...
Különleges nevű madár a világ leghangosabbja
Amerikai kutatók szerint a csombókos harangozómadár (Procnias albus) kiáltásainak hangereje elérheti a 113 decibelt. Ilyen hangos például egy cölöpverőgép. Videó.
Időmilliomosoknak: itt a Disney+ mindent mutató, 3 órás beharangozó videója
Nem aprózza el a Disney: egy háromórás videóval szeretne kedvet teremteni november induló, fizetős streaming-szolgáltatásához, a Disney+-hoz.
Van egy nem is olyan kis baj a Vatikán okosrózsafüzérjével
A Fidus biztonsági cég vezetője szerint a Vatikán okosrózsafüzérje hasznos eszköz, csak ne bízza rá az adatait a felhasználó, mert azokat szinte semmi nem védi.

További tech hírek >>