Emperor 200


Mert hát ha jobban belegondolunk, akkor egy kormány, vagy egy gamepad hamar unalmassá tud válni. Ezt a cuccot viszont nem lehet egyhamar megunni. Ha úgy sikerül, akkor akár még aludni is lehet benne. De természetesen nem csak játszani lehet, hanem dolgozni is vele, tehát tessék sietni a főnökökhöz, aztán hátha összejön.

Van egy fotelünk, mely minden apró részletében állítható, kezdve a háttámlától a kartámaszon át egészen az ülőlap hosszáig. Ha ez nem lenne elég, akkor még az egész szerkezet is dönthető egy darabig hátrafelé. Aztán van beépítve 3 darab monitor, mely a fejünk fölött átívelő konzolt tart a szemünk elé. Ezek darabjai 19 colosak, és akár egy darabként is képesek működni.

A jobb hatás érdekében nem egy síkban vannak, hanem befelé fordul a szélük. Van ezen felül egy 5.1-es beépített hangrendszer is, melynek mélynyomója épp alattunk helyezkedik el. A többi hangszóró szemből, és hátulról támad.

Van beépítet világítás is, mely természetes fényt próbál meg produkálni, és emellett még a levegőszűrő is belefért még. A beépített számítógép szintén az ülőlap alatt kapott helyet, de lehetőség van laptopok dokkolására is, melyek (egyszerre csak egy) a háttámlában kaptak helyet.

Elvagyunk látva csatlakozókkal is: USB, E-SATA, TV kimenet, LAN, iPod/iPhone dokkoló, webkamera, és mikrofon. Van még ezenkívül memóriakártya olvasó is beépítve.

##188213##


Az árával inkább nem sokkolnám a kedves olvasókat.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön a Xiaomi Mi A3
A sikeres sorozat OLED-panellel, tripla-kamerával és üveg burkolattal újulna meg.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot?
Túl sok gyakorlati értelme nincs a „mi lett volna, ha…” kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak....
Ez a mobil kapja meg elsőként a Qualcomm új csúcsprocesszorát
Az Asus július 23-án mutatja be az új készülékét, amibe a jelenlegi legerősebb Qualcomm-erőforrást pakolják.
Egy lépésben 20%-kal javíthat az akkumulátorokon a Bosch
A Bosch összekapcsolja az elektromos autó akkumulátormenedzselő rendszereit a felhővel, mert a mérnökök szerint így jelentős mértékben javíthatnak az akkuk teljesítményén, illetve...
Valamire készül a Facebook, különleges csapatot épít
A Facebook jelentette be, hogy sikerült a Google-től elcsábítani azt a Jason Toffot, aki a Vine társalapítója volt.

További tech hírek >>