Energiapad


Wildcharge töltőpad

Eddig talán töltőkről írtuk a legtöbbet, de úgy látszik, áramzabáló kütyüink kielégítésére nincs az a szám, ahol kifogynánk az ötletekből. A mostani darab pár éve még ugyanúgy koncepció volt, mint sok társa, és csak iPhont szolgált ki, ám mára sok száz kompatibilis eszközzel büszkélkedhet, és lehet, újabb pár év múlva már ő lesz a ketyeretöltés általános kelléke.

A Wildcharge nem csak attól különleges, hogy egyszerre többféle eszközt tud tölteni, de maga az energizálási technikája is újdonatúj. Képzeljünk el egy egérpad méretű, és kinézetű fémtálcát, amire csak rátesszük masináinkat, és azok már töltődnek is! Persze nem ennyire egyszerű, de lényegében mégis.

Többféleképpen is csatlakoztathatjuk mobilis cuccainkat az energiapadra. Vagy ráhúzunk készülékünkre – általában telefonméret a mérvadó – egy pár grammos szütyőt, vagy ráillesztünk egy kiegészítőt, esetleg a kis PowerDisc elnevezésű kis koronghoz csatlakoztatjuk, és csak ráhelyezzük a lemezre. (A PowerDisc cserélhető adaptereivel biztosítja a töltést több száz féle eszközhöz, és egyszerre többet is használhatunk belőle.)

Ezeken a kiegészítőkön ugyanis apró érintkezők találhatók, melyek felveszik az áramit a lemez felületi vájataiból, és átadják azt a készüléknek. Az energiapad teljesen vezeték mentesítheti lakásunkat, hiszen a készülék változó energia felvételű cuccokat is képes tölteni, a pár wattot igénylő lejátszókon, vagy telefonokon túl bármilyen akkumulátoros eszközt, akár a laptopunkat is, és ez jelentősen kiemeli az átlagos töltők sorából.

A ketyere falra is szerelhető, így merem remélni, hogy a rátett holmik sem repülnek le róla, vagy találnunk kell egy vízszintes falat. Remek kis találmány, nem véletlen, hogy a kezdetben csak Apple termékekhez tervezett Wildcharge ma már hétféle csatlakozóval kapható, és több száz termékkel kompatibilis, jelentős eladási mutatókkal büszkélkedhet eddigi rövid pályafutása során, és még csak most kezd belejönni!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>