Energiapad


Wildcharge töltőpad

Eddig talán töltőkről írtuk a legtöbbet, de úgy látszik, áramzabáló kütyüink kielégítésére nincs az a szám, ahol kifogynánk az ötletekből. A mostani darab pár éve még ugyanúgy koncepció volt, mint sok társa, és csak iPhont szolgált ki, ám mára sok száz kompatibilis eszközzel büszkélkedhet, és lehet, újabb pár év múlva már ő lesz a ketyeretöltés általános kelléke.

A Wildcharge nem csak attól különleges, hogy egyszerre többféle eszközt tud tölteni, de maga az energizálási technikája is újdonatúj. Képzeljünk el egy egérpad méretű, és kinézetű fémtálcát, amire csak rátesszük masináinkat, és azok már töltődnek is! Persze nem ennyire egyszerű, de lényegében mégis.

Többféleképpen is csatlakoztathatjuk mobilis cuccainkat az energiapadra. Vagy ráhúzunk készülékünkre – általában telefonméret a mérvadó – egy pár grammos szütyőt, vagy ráillesztünk egy kiegészítőt, esetleg a kis PowerDisc elnevezésű kis koronghoz csatlakoztatjuk, és csak ráhelyezzük a lemezre. (A PowerDisc cserélhető adaptereivel biztosítja a töltést több száz féle eszközhöz, és egyszerre többet is használhatunk belőle.)

Ezeken a kiegészítőkön ugyanis apró érintkezők találhatók, melyek felveszik az áramit a lemez felületi vájataiból, és átadják azt a készüléknek. Az energiapad teljesen vezeték mentesítheti lakásunkat, hiszen a készülék változó energia felvételű cuccokat is képes tölteni, a pár wattot igénylő lejátszókon, vagy telefonokon túl bármilyen akkumulátoros eszközt, akár a laptopunkat is, és ez jelentősen kiemeli az átlagos töltők sorából.

A ketyere falra is szerelhető, így merem remélni, hogy a rátett holmik sem repülnek le róla, vagy találnunk kell egy vízszintes falat. Remek kis találmány, nem véletlen, hogy a kezdetben csak Apple termékekhez tervezett Wildcharge ma már hétféle csatlakozóval kapható, és több száz termékkel kompatibilis, jelentős eladási mutatókkal büszkélkedhet eddigi rövid pályafutása során, és még csak most kezd belejönni!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Blizzard félti a játékosait: Amerikába tették át a Hearthstone-versenyt a koronavírus miatt
Elmarad a Masters Tour Indonesia verseny a járvány miatt.
Rossz értékelést írt a fogorvosról, a Google-nek ki kell adnia az adatait
Egy ausztrál fogorvost annyira rosszul érintette, hogy valaki negatív véleményt írt róla az interneten, hogy bírósághoz fordult, a testület pedig neki adott igazat. A következmény a...
Vivarium - Új előzetest villantott az izgalmas sci-fi thriller
Imogen Poots és Jesse Eisenberg egy labirintusszerű külvárosban rekednek, ahol egy házlátogatás szürreális rémálommá válik.
Videóra vették, ahogyan felnyitják Anhefenhonszu 3000 éves koporsóját
Egy előkelő egyiptomi pap koporsóját vizsgálták meg tüzetesebben a Harvard Egyetem kutatói.
Hivatalos: A THQ Nordic bejelentette, hogy a rajongók döntése értelmében érkezik a Gothic Remake
A THQ Nordic két hónapja a rajongókra bízta, hogy készüljön-e Gothic Remake, a visszajelzések pedig eléggé meggyőzték a kiadót.

További tech hírek >>