Épíccs robot! – VIDEÓ


A Kitchen Budapest elhozza Magyarországra a világ egyik legelmebetegebb versenyét! Honnan jön a Bacarobo (hülyerobot) ötlete? Természetesen Japánból!

Bár már csak két hét van hátra a nevezés végéig, azért nem olyan nagyon nehéz olyan robotot alkotnod, ami megfelel a kritériumoknak: férjen bele egy képzeletbeli maximum 180x120x90 cm-es dobozba, legyen mechanikus, legyen humoros és teljességgel céltalan. Azért ezek nem a robotika parnasszusi magaslatai.

##212700##

A lényeg, hogy a közönség röhöghessen egy jót. Nekem kicsit robotikus dumaszínháznak tűnik a dolog, amivel nincs is semmi baj. A tíz legjobb (saját fordításban: elmebeteg) robot kerül a végső show színpadára, hogy a nagy plénum is összepiszkíthassa alsóneműit az alkotásokon.

A Bacarobo most először mozdul ki Japánból és külön öröm, hogy az ötletgazda Tosa Nobumichi is tiszteletét teszi nálunk. A fődíj sem elhanyagolható, hiszen 2000 Euro-val lesz gazdagabb a legbetegebb robot gazdája. Mire vársz még? Csak van némi fémhulladék, egy régi porszívó, vagy elektromotor a sufniban, 31-éig tákolj össze valami vicceset és nevettesd meg a világot! Na jó, nem a világot, de legalább a Trafó közönségét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi nem toljuk el – reagált a Huawei a Samsung-fiaskóra
A technológia úttörőinek mindig számolniuk kell azzal, hogy valami félresikerülhet. A Galaxy Folddal, a Samsung összehajtható telefonjával is valami ilyesmi történt. Kapóra jött ez a...
Mai mozipremierek
A Bosszúállók: Végjáték mellett ma debütál egy Északi-sarkon játszódó katasztrófathriller és a két NDK-s család szökési kísérletét feldolgozó Hőlégballon is.
Máris felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték, pedig sok helyen még be sem mutatták
Kamerás verzióról van szó, de aki nem elég óvatos, belefuthat pár kellemetlen képsorba, a kópiák ugyanis egyre több helyen bukkan fel.
Lecsapott az Intel Wi-Fi 6-os vezérlőjére a Killer
Az AX1650-es jelölésű fejlesztés komoly szolgáltatásokkal vértezi fel az érintett hardvert.
Nyomozott az iFixit: ezért van gond a Samsung összehajtható telefonjával
Elég nagy blama a Samsungnak, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott összehajtható telefonjának tesztpéldányai leszerepeltek. Az eszközök szétszedésében jeleskedő iFixit csapata az...

További tech hírek >>