Épíccs robot! – VIDEÓ


A Kitchen Budapest elhozza Magyarországra a világ egyik legelmebetegebb versenyét! Honnan jön a Bacarobo (hülyerobot) ötlete? Természetesen Japánból!

Bár már csak két hét van hátra a nevezés végéig, azért nem olyan nagyon nehéz olyan robotot alkotnod, ami megfelel a kritériumoknak: férjen bele egy képzeletbeli maximum 180x120x90 cm-es dobozba, legyen mechanikus, legyen humoros és teljességgel céltalan. Azért ezek nem a robotika parnasszusi magaslatai.

##212700##

A lényeg, hogy a közönség röhöghessen egy jót. Nekem kicsit robotikus dumaszínháznak tűnik a dolog, amivel nincs is semmi baj. A tíz legjobb (saját fordításban: elmebeteg) robot kerül a végső show színpadára, hogy a nagy plénum is összepiszkíthassa alsóneműit az alkotásokon.

A Bacarobo most először mozdul ki Japánból és külön öröm, hogy az ötletgazda Tosa Nobumichi is tiszteletét teszi nálunk. A fődíj sem elhanyagolható, hiszen 2000 Euro-val lesz gazdagabb a legbetegebb robot gazdája. Mire vársz még? Csak van némi fémhulladék, egy régi porszívó, vagy elektromotor a sufniban, 31-éig tákolj össze valami vicceset és nevettesd meg a világot! Na jó, nem a világot, de legalább a Trafó közönségét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>