Épíccs robot! – VIDEÓ


A Kitchen Budapest elhozza Magyarországra a világ egyik legelmebetegebb versenyét! Honnan jön a Bacarobo (hülyerobot) ötlete? Természetesen Japánból!

Bár már csak két hét van hátra a nevezés végéig, azért nem olyan nagyon nehéz olyan robotot alkotnod, ami megfelel a kritériumoknak: férjen bele egy képzeletbeli maximum 180x120x90 cm-es dobozba, legyen mechanikus, legyen humoros és teljességgel céltalan. Azért ezek nem a robotika parnasszusi magaslatai.

##212700##

A lényeg, hogy a közönség röhöghessen egy jót. Nekem kicsit robotikus dumaszínháznak tűnik a dolog, amivel nincs is semmi baj. A tíz legjobb (saját fordításban: elmebeteg) robot kerül a végső show színpadára, hogy a nagy plénum is összepiszkíthassa alsóneműit az alkotásokon.

A Bacarobo most először mozdul ki Japánból és külön öröm, hogy az ötletgazda Tosa Nobumichi is tiszteletét teszi nálunk. A fődíj sem elhanyagolható, hiszen 2000 Euro-val lesz gazdagabb a legbetegebb robot gazdája. Mire vársz még? Csak van némi fémhulladék, egy régi porszívó, vagy elektromotor a sufniban, 31-éig tákolj össze valami vicceset és nevettesd meg a világot! Na jó, nem a világot, de legalább a Trafó közönségét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Planet Zoo – Trailer mutatja be, mi lesz a bétában
Hamarosan kezdődik a novemberben érkező Planet Zoo bétatesztje, amely során két játékmódot is kipróbálhatunk.
A Sony is piacra dobja valódi LED kijelzőit
Minden képpont mögött egyedileg vezérelhető LED világít a Full HD, 4K, 8K és 16K felbontású megjelenítőkben.
Magyarország is felkerült az AWS térképére
Elsőként kapott a magyar piacon Amazon Web Services Advanced partneri minősítést egy magyar cég.
Magasfeszültségű vezetéken akadt fenn egy belga vadászpilóta
A csütörtökön lezuhant F-16-os harcigép másik pilótáját szerencsésen kimenekítették.
22 régészeti lelőhely pusztulhat el Trump ötlete miatt
Az Egyesült Államok és Mexikó határán épülő amerikai határfal miatt pusztulhat el több fontos, leletekben vélhetően nem szegény régészhely Arizónában.

További tech hírek >>