Épíccs robot! – VIDEÓ


A Kitchen Budapest elhozza Magyarországra a világ egyik legelmebetegebb versenyét! Honnan jön a Bacarobo (hülyerobot) ötlete? Természetesen Japánból!

Bár már csak két hét van hátra a nevezés végéig, azért nem olyan nagyon nehéz olyan robotot alkotnod, ami megfelel a kritériumoknak: férjen bele egy képzeletbeli maximum 180x120x90 cm-es dobozba, legyen mechanikus, legyen humoros és teljességgel céltalan. Azért ezek nem a robotika parnasszusi magaslatai.

##212700##

A lényeg, hogy a közönség röhöghessen egy jót. Nekem kicsit robotikus dumaszínháznak tűnik a dolog, amivel nincs is semmi baj. A tíz legjobb (saját fordításban: elmebeteg) robot kerül a végső show színpadára, hogy a nagy plénum is összepiszkíthassa alsóneműit az alkotásokon.

A Bacarobo most először mozdul ki Japánból és külön öröm, hogy az ötletgazda Tosa Nobumichi is tiszteletét teszi nálunk. A fődíj sem elhanyagolható, hiszen 2000 Euro-val lesz gazdagabb a legbetegebb robot gazdája. Mire vársz még? Csak van némi fémhulladék, egy régi porszívó, vagy elektromotor a sufniban, 31-éig tákolj össze valami vicceset és nevettesd meg a világot! Na jó, nem a világot, de legalább a Trafó közönségét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai HBO premierek
Május utolsó hete igazi műsoráradattal kezdődik az HBO Go-n. Szezonfináléjához érkezett a Futás. Összegyűjtöttük a streamingszolgáltató mai premierjeit.
Már egy játékot is képes újrakreálni a mesterséges intelligencia
Persze egyelőre anélkül, hogy megértené mit csinál, de első lépésként nem rossz.
Képek jöttek egy bangkoki laborból, így készül a koronavírus elleni vakcina
A thaiföldi Csula Oltóanyagkutató Központ az egyik olyan laboratórium a világon, ahol a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztésén dolgoznak.
Úgy tűnik, sztori mód is lesz az új Forza Motorsport-játékban
Egy rendkívül tapasztalt, átvezetőkért felelős rendezőt alkalmaztak egy következő generációs Forza-projekthez.
Amerika bemutatta a lézert, amely egy repülőt is leszed – videó
Az amerikai haditengerészet már teszteli azt az új taktikai fegyvert, amely a rakétáknál is gyorsabban képes nagy rombolásra.

További tech hírek >>