Érdekes kampány a Sony Ericssontól


Sajnos csak Angliában fut a svéd-japán gyártó izgalmas akciója, amivel a 12,1 megapixeles Satio kameratelefont kívánja népszerűsíteni, de ez nem csökkenti az érdekességet... maximum a mi örömünket.

Eyes Wide Open, azaz "tágra nyílt szemek" névre keresztelték a Sony Ericsson új kampányát. Bárki pályázhat, csak egy fotót kell beküldenie a szemeiről, és meg kell indokolnia, miért szeretne részt venni. 

A bűvös szám az eredményhirdetésnél is visszaköszön: 121 szemet (azaz összesen 61 személyt) választanak ki a pályázók közül, és a szerencsés nyertesek látószerveit egy híres fotós, Jillian Edelstein örökíti meg egy londoni Vodafone boltban, összesen 12,1 óra alatt.

A művész készített már portrékat többek között Nelson Mandeláról, Kate Mossról és Woody Allenről, szóval nem kispálya.

Természetesen nem a saját masináját fogja használni, hanem egy Satiot. Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, illetve arra is, készül-e valami hasonló poénnal az itthoni Sony Ericsson. Már elkezdtem fogalmazni a saját nevezési szövegemet...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>