Érdekes kampány a Sony Ericssontól


Sajnos csak Angliában fut a svéd-japán gyártó izgalmas akciója, amivel a 12,1 megapixeles Satio kameratelefont kívánja népszerűsíteni, de ez nem csökkenti az érdekességet... maximum a mi örömünket.

Eyes Wide Open, azaz "tágra nyílt szemek" névre keresztelték a Sony Ericsson új kampányát. Bárki pályázhat, csak egy fotót kell beküldenie a szemeiről, és meg kell indokolnia, miért szeretne részt venni. 

A bűvös szám az eredményhirdetésnél is visszaköszön: 121 szemet (azaz összesen 61 személyt) választanak ki a pályázók közül, és a szerencsés nyertesek látószerveit egy híres fotós, Jillian Edelstein örökíti meg egy londoni Vodafone boltban, összesen 12,1 óra alatt.

A művész készített már portrékat többek között Nelson Mandeláról, Kate Mossról és Woody Allenről, szóval nem kispálya.

Természetesen nem a saját masináját fogja használni, hanem egy Satiot. Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, illetve arra is, készül-e valami hasonló poénnal az itthoni Sony Ericsson. Már elkezdtem fogalmazni a saját nevezési szövegemet...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>