Érdekes kampány a Sony Ericssontól


Sajnos csak Angliában fut a svéd-japán gyártó izgalmas akciója, amivel a 12,1 megapixeles Satio kameratelefont kívánja népszerűsíteni, de ez nem csökkenti az érdekességet... maximum a mi örömünket.

Eyes Wide Open, azaz "tágra nyílt szemek" névre keresztelték a Sony Ericsson új kampányát. Bárki pályázhat, csak egy fotót kell beküldenie a szemeiről, és meg kell indokolnia, miért szeretne részt venni. 

A bűvös szám az eredményhirdetésnél is visszaköszön: 121 szemet (azaz összesen 61 személyt) választanak ki a pályázók közül, és a szerencsés nyertesek látószerveit egy híres fotós, Jillian Edelstein örökíti meg egy londoni Vodafone boltban, összesen 12,1 óra alatt.

A művész készített már portrékat többek között Nelson Mandeláról, Kate Mossról és Woody Allenről, szóval nem kispálya.

Természetesen nem a saját masináját fogja használni, hanem egy Satiot. Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, illetve arra is, készül-e valami hasonló poénnal az itthoni Sony Ericsson. Már elkezdtem fogalmazni a saját nevezési szövegemet...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>