Érdekes karperec mobil sportoláshoz


Egy kreatív fiatalember újraértelmezte a sportos strapamobil fogalmát. Ott kezdte, hogy miért kellene külön zseb vagy karpánt ahhoz, hogy a telefont magunkkal tudjuk vinni a maratonra. Hiszen ott van például a csuklónk.

Karpereccé hajtogatható Samsung mobilt tervezett Erik Campbell, természetesen koncepcióról van szó. Ha telefonálni akarnál a két szigetkör között, csak lekapod a karodról, kihajtogatod, és máris előtted a kijelző.

Ha mondjuk SMS-ezni is akarsz, eléd tárul a billentyűzet.

A kijelzőt olyan anyagból tervezte a san francisco-i dizájner, hogy ne árthasson neki például az izzadtság, ha ott lapul a karunkon.

Kalandozó kedvű, illetve sokat sportoló kütyümánoknak szánta ezt a meggyőző koncepciót a tervező.

Már csak annyi kéne, hogy széles körben elterjedjenek és "földi" árat érjenek el az olyan anyagok és összetevők, amik elengedhetetlenek a kivitelezéshez, mint például a hajlékony OLED.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai mozipremierek
Megérkezett a hazai mozikba az Annabelle 3, mától látható Danny Boyle Beatles-filmje, egy orosz animációs mese és két vígjáték.
[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.

További tech hírek >>