Érdekes karperec mobil sportoláshoz


Egy kreatív fiatalember újraértelmezte a sportos strapamobil fogalmát. Ott kezdte, hogy miért kellene külön zseb vagy karpánt ahhoz, hogy a telefont magunkkal tudjuk vinni a maratonra. Hiszen ott van például a csuklónk.

Karpereccé hajtogatható Samsung mobilt tervezett Erik Campbell, természetesen koncepcióról van szó. Ha telefonálni akarnál a két szigetkör között, csak lekapod a karodról, kihajtogatod, és máris előtted a kijelző.

Ha mondjuk SMS-ezni is akarsz, eléd tárul a billentyűzet.

A kijelzőt olyan anyagból tervezte a san francisco-i dizájner, hogy ne árthasson neki például az izzadtság, ha ott lapul a karunkon.

Kalandozó kedvű, illetve sokat sportoló kütyümánoknak szánta ezt a meggyőző koncepciót a tervező.

Már csak annyi kéne, hogy széles körben elterjedjenek és "földi" árat érjenek el az olyan anyagok és összetevők, amik elengedhetetlenek a kivitelezéshez, mint például a hajlékony OLED.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felkészült a One UI-ra a Samsung böngészője
A Samsung böngészőjének bétája már One UI felületet és sötét módot is kínál.
Még 5G sincs nagyon, de Trump már 6G-re váltana
Az Egyesült Államok elnöke szokásosan a Twitteren üzente meg, mit vár az amerikai vállalatoktól. Annak ellenére, hogy a kívánsága egyelőre inkább sci-fi, mint rövid távon...
Apex Legends – A PlayStation Plus előfizetőknek extra tartalom jár
Exkluzív Apex Legends kinézetekkel és bannerekkel gazdagodhatnak a PlayStation Plus előfizetői, a csomag összesen hat tárgyat tartalmaz.
Felfedeztek egy nagy kőzetbolygót a Naprendszer közelében
A Gl411b tömege a Föld háromszorosa, a Naprendszertől pontosan nyolc fényévnyire kering. A Genfi Egyetem kutatói bukkantak rá.
A Noctua teljes vállszélességgel beállt a Socket AM4 mögé
A nagynevű gyártó számos, már piacon lévő hűtési megoldása kapott AMD Ryzen rendszerekhez való rögzítőket.

További tech hírek >>