Érdekes karperec mobil sportoláshoz


Egy kreatív fiatalember újraértelmezte a sportos strapamobil fogalmát. Ott kezdte, hogy miért kellene külön zseb vagy karpánt ahhoz, hogy a telefont magunkkal tudjuk vinni a maratonra. Hiszen ott van például a csuklónk.

Karpereccé hajtogatható Samsung mobilt tervezett Erik Campbell, természetesen koncepcióról van szó. Ha telefonálni akarnál a két szigetkör között, csak lekapod a karodról, kihajtogatod, és máris előtted a kijelző.

Ha mondjuk SMS-ezni is akarsz, eléd tárul a billentyűzet.

A kijelzőt olyan anyagból tervezte a san francisco-i dizájner, hogy ne árthasson neki például az izzadtság, ha ott lapul a karunkon.

Kalandozó kedvű, illetve sokat sportoló kütyümánoknak szánta ezt a meggyőző koncepciót a tervező.

Már csak annyi kéne, hogy széles körben elterjedjenek és "földi" árat érjenek el az olyan anyagok és összetevők, amik elengedhetetlenek a kivitelezéshez, mint például a hajlékony OLED.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Robotizált tehénistállót adtak át Kocson
Az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.
Korai karácsonyi vásárlást javasol a Posta
A Magyar Posta közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy az online vásárláskor vegyék figyelembe a webáruház által jelzett szállítási időt és a vámszabályok ismeretében...
Szerzői jogsértésnél nem elég egy családtagra hivatkozni
Ha olyan fájlt töltünk fel, melynek jogaival nem mi rendel­ke­zünk, akkor nem elég egy velünk egy háztartásban lakóra hivatkozni.
10 GB RAM-mal érkezhet a Xiaomi Mi Mix 3
A Xiaomi új okostelefonja nem csak 10 GB RAM-ot rejthet, de 5G-s is lehet.
Nem megy a YouTube? Akkor jöhet a pornó
Feketén-fehéren kiderült, mit néznek az amerikaiak, ha megfosztják őket kedvenc videomegosztójuktól, a YouTube-tól.

További tech hírek >>