Érdekes PS3 megoldás


Aki azt hiszi, hogy a PlayStation 3 egy helyhez kötött dolog, az bizony nagyon téved. Egy játékkonzol is lehet hordozható, csak megfelelő kreativitás szükségeltetik hozzá.

Ben Heck biztosan csordultig van a bevezetőben említett tulajdonsággal, hiszen „portékáit” elnézve egy igen komoly moddolóval állunk szemben. Jövevényei közül a notebookká változtatott PS3-at mutatnám be nektek néhány szóban, mert szerintem megérdemli.

A kis „aktatáskába” épített játékgéphez egy PS3 kibelezett hardverét, egy 17 colos LCD HDMI-DVI kijelzőt, egy fényes monokróm hatású házat (ez szerintem egy törésbiztos katonai notebook burkolata lehetett egykor), különböző gombokat és beépített tápegységet használt fel.

A képeket elnézve nem lehetett túl bonyolult a megvalósítás (Blackbird is simán összedobta volna :o)), ám az ötlet szerintem frenetikus. Szerintem a Sony se csinálhatta volna jobban. A fiatalember egyébként miután elkészült eme csudasággal, azonnal fel is dobta licitre az ebay forgatagába, ahol pikk-pakk elérte az 1000 dollár feletti árat, ami a cikk írásakor  már 2.500 dolcsin állt. Aki kedvet kapott hozzá, még 8 napig licitálhat rá. Hajrá Ben, még ilyeneket!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hihetetlenül sikeres a PlayStation 4
Minden idők hatodik legjobban fogyó konzoljává vált.
A Hisense végre piacra dobta első OLED tévéjét.
A 4K felbontású, HDR támogatású X sorozat tagjai jól néznek ki, ám nem lesznek különösebben olcsók.
A Sharpnak annyira megtetszett a notch, hogy kettőt is tesz a telefonra
Egy, a mai csúcstelefonoknál kisebb, kompaktabb, de azért remek specifikációkkal rendelkező készülékkel lép piacra a Sharp. Az eszköz érdekessége, hogy két szenzorsziget is van az...
Fallout 76 – A szerver nem bírt el három atombombával
Fallout 76 játékosok egy csoportja egyazon időben robbantott fel három atombombát, amitől a szerver összeomlott.
Tíz évig használható az Ubuntu 18.04
Eredetileg csak öt évig kapott volna javításokat a rendszer.

További tech hírek >>