Érdekes PS3 megoldás


Aki azt hiszi, hogy a PlayStation 3 egy helyhez kötött dolog, az bizony nagyon téved. Egy játékkonzol is lehet hordozható, csak megfelelő kreativitás szükségeltetik hozzá.

Ben Heck biztosan csordultig van a bevezetőben említett tulajdonsággal, hiszen „portékáit” elnézve egy igen komoly moddolóval állunk szemben. Jövevényei közül a notebookká változtatott PS3-at mutatnám be nektek néhány szóban, mert szerintem megérdemli.

A kis „aktatáskába” épített játékgéphez egy PS3 kibelezett hardverét, egy 17 colos LCD HDMI-DVI kijelzőt, egy fényes monokróm hatású házat (ez szerintem egy törésbiztos katonai notebook burkolata lehetett egykor), különböző gombokat és beépített tápegységet használt fel.

A képeket elnézve nem lehetett túl bonyolult a megvalósítás (Blackbird is simán összedobta volna :o)), ám az ötlet szerintem frenetikus. Szerintem a Sony se csinálhatta volna jobban. A fiatalember egyébként miután elkészült eme csudasággal, azonnal fel is dobta licitre az ebay forgatagába, ahol pikk-pakk elérte az 1000 dollár feletti árat, ami a cikk írásakor  már 2.500 dolcsin állt. Aki kedvet kapott hozzá, még 8 napig licitálhat rá. Hajrá Ben, még ilyeneket!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>