Érdekes PS3 megoldás


Aki azt hiszi, hogy a PlayStation 3 egy helyhez kötött dolog, az bizony nagyon téved. Egy játékkonzol is lehet hordozható, csak megfelelő kreativitás szükségeltetik hozzá.

Ben Heck biztosan csordultig van a bevezetőben említett tulajdonsággal, hiszen „portékáit” elnézve egy igen komoly moddolóval állunk szemben. Jövevényei közül a notebookká változtatott PS3-at mutatnám be nektek néhány szóban, mert szerintem megérdemli.

A kis „aktatáskába” épített játékgéphez egy PS3 kibelezett hardverét, egy 17 colos LCD HDMI-DVI kijelzőt, egy fényes monokróm hatású házat (ez szerintem egy törésbiztos katonai notebook burkolata lehetett egykor), különböző gombokat és beépített tápegységet használt fel.

A képeket elnézve nem lehetett túl bonyolult a megvalósítás (Blackbird is simán összedobta volna :o)), ám az ötlet szerintem frenetikus. Szerintem a Sony se csinálhatta volna jobban. A fiatalember egyébként miután elkészült eme csudasággal, azonnal fel is dobta licitre az ebay forgatagába, ahol pikk-pakk elérte az 1000 dollár feletti árat, ami a cikk írásakor  már 2.500 dolcsin állt. Aki kedvet kapott hozzá, még 8 napig licitálhat rá. Hajrá Ben, még ilyeneket!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Visszavonul a hazai Vodafone elnöke
Májustól Amanda Nelson vezérigazgató tölti majd be a tisztségét.
Megdöbbentek a kutatók: ott találtak magas mikroműanyag-koncentrációt, ahol senki sem számított rá
A műanyagszennyezéstől eddig védettnek hitt, lakatlan hegyvidéki területekre is eljutnak a szél és csapadék által szállított mikroműanyagok – állapította meg egy skót és francia...
MotoGP 19 - Történelmi versenyek
Múltidézésből sem lesz hiány a júniusban megjelenő MotoGP 19-ben - ebből kaptunk most egy rövid ízelítőt a legújabb videóval.
Folyamatosan támadják a hackerek az internet gerincét, és egyre nagyobb a baj
Az elmúlt két évben folyamatosan támadják a hackerek a tartománynévrendszert, ami nélkül nem működik az internet. A legutóbbi próbálkozásuk egyike volt az eddigi legdurvábbaknak.
Több újítással érkezhet az iOS 13
Komolyabban hozzányúlhat a 13-as főverzióval az iOS-hez az Apple. Az elsősorban hibajavításokra fókuszáló 12-es verzió után komolyabb átalakítások jöhetnek az ősszel megjelenő...

További tech hírek >>