Erre már megint kinek van szüksége?


Ezen a héten egy csomó olyan dologba futok bele, amitől fogom a fejemet. Azt sem tudom, melyiket osszam meg veletek... Most épp az USB-s mikroszkóp mellett döntöttem.

Szerintetek ki az, aki megvesz egy ilyen cuccot 90 dollárért, hogy aztán azzal szórakozzon, hogy kétszázszoros nagyításban pénzt nézegessen - mint ahogy a fotó sugallja?

Természetesen vágom, hogy vannak olyan cégek vagy szakemberek, akik használnak hasonló eszközöket. Ám azok valószínűleg lényegesen profibbak, mint ez a két megapixeles kamerával felszerelt cumó, ami 1600x1200-as felbontást támogat, bár a szoftverével állítólag fel lehet húzni 2460x2048-ig.

Ja, és van benne 8 LED is, amivel meg lehet világítani a vizsgált tárgyat. Juhé.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Profilbeállítással bővül a Google Maps
Pár beállítással szabályozhatják a felhasználók, mi jelenjen meg róluk nyilvánosan.
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Ismerkedjen meg egy új szóval: jönnek a SAMOLED kijelzők
Jövő évi csúcstelefonjaira készülve új kijelzőtechnológia-nevet védetett le a Samsung. Egyelőre nem tudni, mi állhat a SAMOLED név mögött, de mindenképpen megjelenítős...
Fortnite - egyre kevesebbet költenek a játékosok
Persze nem kell attól tartani, hogy az Epic Games elszegényedne, a mikortranzakciókból származó havi bevételük így is tekintélyes.
Frissítsen rá a mobilos Facebookra, imádni fogja az új funkcióját
Már az androidos eszközökön, valamint az iPhone-okon és az iPadeken futó facebookos alkalmazásba is megérkezett az az újdonság, amivel kikapcsolhatók az idegesítő értesítések.

További tech hírek >>