Erre már megint kinek van szüksége?


Ezen a héten egy csomó olyan dologba futok bele, amitől fogom a fejemet. Azt sem tudom, melyiket osszam meg veletek... Most épp az USB-s mikroszkóp mellett döntöttem.

Szerintetek ki az, aki megvesz egy ilyen cuccot 90 dollárért, hogy aztán azzal szórakozzon, hogy kétszázszoros nagyításban pénzt nézegessen - mint ahogy a fotó sugallja?

Természetesen vágom, hogy vannak olyan cégek vagy szakemberek, akik használnak hasonló eszközöket. Ám azok valószínűleg lényegesen profibbak, mint ez a két megapixeles kamerával felszerelt cumó, ami 1600x1200-as felbontást támogat, bár a szoftverével állítólag fel lehet húzni 2460x2048-ig.

Ja, és van benne 8 LED is, amivel meg lehet világítani a vizsgált tárgyat. Juhé.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>