Európába jön a Motorola PRO - VIDEÓ


Ez a QWERTY-s telefon ugyan nem újdonság, de a Mobil World Congress-en bejelentette a Motorola, hogy elhozza Európába is. Bár azt nem részletezték, hova, mikor és mennyiért.

Amerikában Droid Pro néven fut, nálunk már lemaradt az első név. (Biztos attól féltek, hogy nem ezeket a droidokat keressük - én kérek elnézést.)

Alapvetően üzleti telefonról van szó, ám a Motorola kommunikációja szerint hazavinni is érdemes, azaz szabadidős használatra is jó lehet. Az irodai felhasználást az előre telepített QuickOffice és az e-mail támogatás szolgálja. 

##236467##

Az Android 2.2 rendszer mellé 1 GHz-es processzort kapott a 3,1 hüvelykes kijelzővel és QWERTY billentyűzettel is felszerelt Motorola PRO. Támogatja az Adobe Flay Player 10.1-et, az 5 megapixeles kamera pedig autofókuszt és LED-es vakut kapott.

Már csak az a kérdés, hogy mennyiért fogják vesztegetni. Kevés QWERTY-s Androidos teló van a piacon, ezért a billentyű-fanatikusok biztosan érdeklődni fognak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>