Európába jön a Motorola PRO - VIDEÓ


Ez a QWERTY-s telefon ugyan nem újdonság, de a Mobil World Congress-en bejelentette a Motorola, hogy elhozza Európába is. Bár azt nem részletezték, hova, mikor és mennyiért.

Amerikában Droid Pro néven fut, nálunk már lemaradt az első név. (Biztos attól féltek, hogy nem ezeket a droidokat keressük - én kérek elnézést.)

Alapvetően üzleti telefonról van szó, ám a Motorola kommunikációja szerint hazavinni is érdemes, azaz szabadidős használatra is jó lehet. Az irodai felhasználást az előre telepített QuickOffice és az e-mail támogatás szolgálja. 

##236467##

Az Android 2.2 rendszer mellé 1 GHz-es processzort kapott a 3,1 hüvelykes kijelzővel és QWERTY billentyűzettel is felszerelt Motorola PRO. Támogatja az Adobe Flay Player 10.1-et, az 5 megapixeles kamera pedig autofókuszt és LED-es vakut kapott.

Már csak az a kérdés, hogy mennyiért fogják vesztegetni. Kevés QWERTY-s Androidos teló van a piacon, ezért a billentyű-fanatikusok biztosan érdeklődni fognak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>