Ez a buli megdöglött! VIDEÓ!


A Microsoft alig hat héttel a premier után kinyírta saját mobilját a KIN-t. Ritka lépés egy hatalmas gyártótól, hogy beismeri ha valami nem megy. Ráadásul ilyen hamar. De a KIN tényleg nem fogyott...

Lássuk be, hogy szoftvereket készíteni és hadrvert gyárttatni, optimalizált szoftverrel nem ugyanaz a dolog. Mert ugye ha az igazságot nézem, akkor eddig (amíg nem volt ennyi mobil és egyéb oprendszer) a Microsoft megcsinálta a Windows, és annak Mobile verzióit, a különböző hardvergyártók meg feltuszkolták a ketyeréikre az operációs rendszerek minden előnyével és hátrányával együtt.

Volt idejük és a Microsoft max, ha nagy baj volt valamivel, akkor tett gyorsan valamit, hogy a Windows Mobile fennmaradhasson. Jött azonban a konkurencia és a Microsoft is látta, hogy ebben az „Enyém az oprendszer, a hardver és a letölthető fizetős app bolt…” bizniszbe jó lenne fejest ugrani. Mindezt úgy, hogy jó ideje ígérik és fejlesztik már a Windows Phone 7-et, ami elég jónak tűnik a hírek/videók alapján, de a két KIN modellre egyszerűen mégsem volt idő.

##210328##

Sem hardverileg nem ugrottak ki a jelenlegi mezőnyből, sem dizájnnal és ez az applikációs bolt dolog pedig egyáltalán nem indult be. Egyszerűen senki nem akart a KIN-re szoftvert fejleszteni.

Talán ez volt az utolsó döfés a Microsoft idei saját logózott szociális hálós telóinak, de októberben jön a WP 7, és majdnem biztosra veszem, hogy találkozunk még az ablakos logóval a telefonok hátulján is, nem csak a képernyőjén.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyedire szabható okostelefonok jöhetnek
Az igény megvan, bár a moduláris példányok nem arattak sikert.
Mégsem jön idén az Apple iPhone SE 2
Kaszát kapott a sokak által várt, legolcsóbb mobil.
Így sem rendezték még le a laposföld-hívőket: bebizonyították egy kosárlabdáról, hogy "lapos"
Nemrég egy 36 éves programozó ragadott kamerát azért, hogy bebizonyítsa, a kosárlabda is "lapos". Pontosabban: hogy trollkodjon egy jóízűt a laposföld-hívőkkel.
Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...

További tech hírek >>