Ez a buli megdöglött! VIDEÓ!


A Microsoft alig hat héttel a premier után kinyírta saját mobilját a KIN-t. Ritka lépés egy hatalmas gyártótól, hogy beismeri ha valami nem megy. Ráadásul ilyen hamar. De a KIN tényleg nem fogyott...

Lássuk be, hogy szoftvereket készíteni és hadrvert gyárttatni, optimalizált szoftverrel nem ugyanaz a dolog. Mert ugye ha az igazságot nézem, akkor eddig (amíg nem volt ennyi mobil és egyéb oprendszer) a Microsoft megcsinálta a Windows, és annak Mobile verzióit, a különböző hardvergyártók meg feltuszkolták a ketyeréikre az operációs rendszerek minden előnyével és hátrányával együtt.

Volt idejük és a Microsoft max, ha nagy baj volt valamivel, akkor tett gyorsan valamit, hogy a Windows Mobile fennmaradhasson. Jött azonban a konkurencia és a Microsoft is látta, hogy ebben az „Enyém az oprendszer, a hardver és a letölthető fizetős app bolt…” bizniszbe jó lenne fejest ugrani. Mindezt úgy, hogy jó ideje ígérik és fejlesztik már a Windows Phone 7-et, ami elég jónak tűnik a hírek/videók alapján, de a két KIN modellre egyszerűen mégsem volt idő.

##210328##

Sem hardverileg nem ugrottak ki a jelenlegi mezőnyből, sem dizájnnal és ez az applikációs bolt dolog pedig egyáltalán nem indult be. Egyszerűen senki nem akart a KIN-re szoftvert fejleszteni.

Talán ez volt az utolsó döfés a Microsoft idei saját logózott szociális hálós telóinak, de októberben jön a WP 7, és majdnem biztosra veszem, hogy találkozunk még az ablakos logóval a telefonok hátulján is, nem csak a képernyőjén.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Érdekes lesz a Huawei Nova 4
Fúrt kijelzőt és tripla hátlapi kamerát hozhat a Nova 4, amit nemrég hitelesítettek.
Megelőzheti a halálos baleseteket a Samsung új fejhallgatója
A Samsung új startup cége, az Innomdle Lab készítette el azt a fejhallgatót, ami egyszerre képes az aktív zajszűrésre és arra, hogy hallhatóvá tegye a külső hangokat.
Gurukarácsony: nyereményjáték – a negyedik nap
Ajándéksorsolásunk negyedik napján emeljük a tétet, és a negyvenedik évezredbe látogatunk egy kis aprításra.
Firefox 64.0
A Mozilla böngészőjének 64.0-ás verziója.
Megújult a Telegram
Új dizájnt és új funkciókat hozott magával a Telegram 5.0 verziója.

További tech hírek >>