Ez a buli megdöglött! VIDEÓ!


A Microsoft alig hat héttel a premier után kinyírta saját mobilját a KIN-t. Ritka lépés egy hatalmas gyártótól, hogy beismeri ha valami nem megy. Ráadásul ilyen hamar. De a KIN tényleg nem fogyott...

Lássuk be, hogy szoftvereket készíteni és hadrvert gyárttatni, optimalizált szoftverrel nem ugyanaz a dolog. Mert ugye ha az igazságot nézem, akkor eddig (amíg nem volt ennyi mobil és egyéb oprendszer) a Microsoft megcsinálta a Windows, és annak Mobile verzióit, a különböző hardvergyártók meg feltuszkolták a ketyeréikre az operációs rendszerek minden előnyével és hátrányával együtt.

Volt idejük és a Microsoft max, ha nagy baj volt valamivel, akkor tett gyorsan valamit, hogy a Windows Mobile fennmaradhasson. Jött azonban a konkurencia és a Microsoft is látta, hogy ebben az „Enyém az oprendszer, a hardver és a letölthető fizetős app bolt…” bizniszbe jó lenne fejest ugrani. Mindezt úgy, hogy jó ideje ígérik és fejlesztik már a Windows Phone 7-et, ami elég jónak tűnik a hírek/videók alapján, de a két KIN modellre egyszerűen mégsem volt idő.

##210328##

Sem hardverileg nem ugrottak ki a jelenlegi mezőnyből, sem dizájnnal és ez az applikációs bolt dolog pedig egyáltalán nem indult be. Egyszerűen senki nem akart a KIN-re szoftvert fejleszteni.

Talán ez volt az utolsó döfés a Microsoft idei saját logózott szociális hálós telóinak, de októberben jön a WP 7, és majdnem biztosra veszem, hogy találkozunk még az ablakos logóval a telefonok hátulján is, nem csak a képernyőjén.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Windows 10 vagy Windows 7? Netán az XP? Mire esküszik? Írja meg nekünk!
Hiába a fejlettebb és naprakész funkciókkal rendelkező Windows 10, sokan máig a jól bevált 7-es oprendszert használják. És vannak olyanok is, akik még mindig az XP-t nyúzzák....
A Google Home Mini a világ legnépszerűbb okoshangszórója
Eladásokban a Google, árbevételben viszont az Apple vezet.
300-900 ezer forintot ér egy kód annak, aki jól írja meg
Hetedik alkalommal rendezi meg az NNG a C++ Grand Prix-t. A programozóversenyen tavaly bebizonyosodott, hogy a tapasztalat nem minden – harmadik helyen egy középiskolás csapat végzett.
Shadow of the Tomb Raider – Törölték a befejezést
Az első napi patch törölte a Shadow of the Tomb Raider egyik alternatív befejezését, ami véletlenül maradt bent a játékban.
5 kiberbiztonsági fenyegetés, amelyre érdemes lesz odafigyelnünk
Az Accenture tanácsadócég évközi biztonsági jelentésében arra hívja fel a figyelmet, hogy vállalatok és kritikus infrastruktúrák a közeljövőben sokkal több és komolyabb...

További tech hírek >>