Ez egykerekezésnek számít?


Van egy jármű, ami menet közben sima motornak tűnik: egy kerék elöl, egy kerék hátul. Aztán lassítanak vele, és a kerekek egymás mellé csúsznak, és a felére összemegy a járgány... Azt hinnéd, ez valami koncepció, mi?

Kicsit emlékeztet a ketyere Erik Lanuza Taurus nevű jármű-koncepciójára. A látvány is hasonló, és az is stimmel, hogy árammal működik.

Viszont ebből az újabb ketyeréből hamarabb lehet valóság, prototípus már készült is belőle. Az Uno feltalálója Ben Gulak, egy harvardi egyetemista. Folyamatosan tudósít arról, hogy áll a projekttel, valószínűleg a best pokies to play potenciális befektetőket akarja csalogatni at infókkal.

Maga az ötlet egyébként Kínában született, ott látott a srác egy csomó robogót, amik telefüstölték a városokat, és parkolóhelyek garmadáját foglalták el. Ezért olyan megoldáson kezdett el gondolkodni, ami környezetbarát és helytakarékos. Így találta ki, hogy olyan elektromos motor kéne, ami összemegy, mikor nem használják.

A metóduson még dolgozik, és őszintén sajnálom, hogy nincs videó a működésről, nagyon izgatna ez az "összemenés", menet közben. De állítólag egy másodperc alatt lezajlik az egész, és nem akkora para.

Na persze. Én azért várom a videót...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ingyenes Netflix rivális érkezik
De azért van egy-két kis trükk a dologban, amitől rögtön nem olyan vonzó a Plex szolgáltatása.
Kedden kezdi árulni az Apple az új szuperszámítógépét, ami egy lakás árába kerül
Az Apple eredetileg őszre ígérte a nyáron bemutatott Mac Pro érkezését, ez azonban decemberre tolódott. Technikailag viszont mégis ősszel dobják piacra.
Ultrahangos érzékeléssel egészül ki a Nest Hub
Ha a felhasználó távolabb áll, a megjelenített betűméret is nagyobb lesz.
Ultrahangos érzékeléssel egészül ki a Nest Hub
Ha a felhasználó távolabb áll, a megjelenített betűméret is nagyobb lesz.
Gigabírságot kapott Magyarországon a Facebook
A GVH eddig soha nem szabott ki ekkora bírságot fogyasztóvédelmi ügyben.

További tech hírek >>