Ez egykerekezésnek számít?


Van egy jármű, ami menet közben sima motornak tűnik: egy kerék elöl, egy kerék hátul. Aztán lassítanak vele, és a kerekek egymás mellé csúsznak, és a felére összemegy a járgány... Azt hinnéd, ez valami koncepció, mi?

Kicsit emlékeztet a ketyere Erik Lanuza Taurus nevű jármű-koncepciójára. A látvány is hasonló, és az is stimmel, hogy árammal működik.

Viszont ebből az újabb ketyeréből hamarabb lehet valóság, prototípus már készült is belőle. Az Uno feltalálója Ben Gulak, egy harvardi egyetemista. Folyamatosan tudósít arról, hogy áll a projekttel, valószínűleg a best pokies to play potenciális befektetőket akarja csalogatni at infókkal.

Maga az ötlet egyébként Kínában született, ott látott a srác egy csomó robogót, amik telefüstölték a városokat, és parkolóhelyek garmadáját foglalták el. Ezért olyan megoldáson kezdett el gondolkodni, ami környezetbarát és helytakarékos. Így találta ki, hogy olyan elektromos motor kéne, ami összemegy, mikor nem használják.

A metóduson még dolgozik, és őszintén sajnálom, hogy nincs videó a működésről, nagyon izgatna ez az "összemenés", menet közben. De állítólag egy másodperc alatt lezajlik az egész, és nem akkora para.

Na persze. Én azért várom a videót...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>