EZT NYERED!!!


Na kedves pontvadászok!!!

Itt az első "munkabér", amiért ketyereparkoztatok, feltöltöttetek, javítottatok, sztártekkerkedtetek, közösségépítettetek! Bár tényleg megtartanánk, de az ígéret szép szó... Sajnos.

Úgyhogy a legtöbb pontot összehozó Tekkerek most szurkolhatnak! Egy az ötvenhez ugyanis az esélyük arra, hogy ezzel a csodálatos kis Sony Cyber-shot fotógéppel (teljes nevén, ahogyan őt Japánban anyakönyvezték: Sony Cyber-shot DSC-WX1) élhessék további ketyerefetisiszta életüket.

A cucc még annyira forró (értsd: vadiúj), hogy múlt hét csütörötökig a Sony még azt sem mondta meg mit fogtok nyerni, csak azt tudtuk, hogy fincsi lesz! Hát jelentem fincsi! NAGYON! De sajnos nem a miénk, hanem egy igen szerencsés (és tevékeny) tech.hu tekker veheti át eme apró kis vakumasztert!

A menet a következő:

A héten sorsolunk!!! (Az első 50 pontvadász között)

Legkésőbb jövő hét elején e-mailt kap a nyertes.

A nyertes boldogan válaszol! Örül! Mondom ÖRÜL!!!

És megbeszéljük hogyan jut el hozzá a kis Sony gép.

Ennyi!

 

Egyszerű nem?

Akkor DRUKKOLJ!


Mi pedig köszönjük NEKTEK, hogy itt vagytok! Ne hagyjátok abba!!!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi nem toljuk el – reagált a Huawei a Samsung-fiaskóra
A technológia úttörőinek mindig számolniuk kell azzal, hogy valami félresikerülhet. A Galaxy Folddal, a Samsung összehajtható telefonjával is valami ilyesmi történt. Kapóra jött ez a...
Mai mozipremierek
A Bosszúállók: Végjáték mellett ma debütál egy Északi-sarkon játszódó katasztrófathriller és a két NDK-s család szökési kísérletét feldolgozó Hőlégballon is.
Máris felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték, pedig sok helyen még be sem mutatták
Kamerás verzióról van szó, de aki nem elég óvatos, belefuthat pár kellemetlen képsorba, a kópiák ugyanis egyre több helyen bukkan fel.
Lecsapott az Intel Wi-Fi 6-os vezérlőjére a Killer
Az AX1650-es jelölésű fejlesztés komoly szolgáltatásokkal vértezi fel az érintett hardvert.
Nyomozott az iFixit: ezért van gond a Samsung összehajtható telefonjával
Elég nagy blama a Samsungnak, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott összehajtható telefonjának tesztpéldányai leszerepeltek. Az eszközök szétszedésében jeleskedő iFixit csapata az...

További tech hírek >>