Ezt fújhatod!


LED-es gyertya

Jó dolog a romantika, és még jobb, ha nem kell a lefolyt, megszáradt viaszt kapirgálni a kedvenc bídermejer asztalod lapjáról. Hogyan oldjuk meg, hogy a kecske is megmaradjon, és a káposzta is jóllakjon? Például egy LED-es gyertyával.

Ez a kedves ki világítótest nem csak a külsejében adja vissza egy igazi gyertya hangulatát. El is lehet fújni! Csak egy kicsit erősebben rálehelsz, és máris sötétbe borul a szoba.

Sőt, tud olyan poént is, amit egy igazi, viaszos-tüzes modell nem: ha kikapcsolt állapotban ráfújsz, akkor világítani kezd. Na ezt csináld meg egy igazi gyertyával!

Hét dollárért bárki beszerezheti.

Egy jó tanács: ne hagyd huzatban, mert szegényke meghülyül!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>