Facebookra is jön az Angry Birds


A dühös madarak és kerge sertések epikus küzdelme lassan minden említésre méltó platformon megjelenik, hamarosan a Facebookot is meghódítja a játék. A hírek szerint picit más lesz, mint amihez eddig hozzá lehetett szokni.

Még a disznók is “lájkolnák” a madaras játék oldalát, de mivel nincs hüvelykujjuk hozzá, a Facebook-felhasználók tehetik ezt meg helyettük. Ezzel fogadja az érdeklődöket az Angry Birds játék hivatalos Facebook-oldala, és e sorok megszületésekor 1.330.229-en áll a számláló, vagyis meglehetősen sokan éltek a lehetőséggel.

A játék összesítésben az egészen elképesztő 75 millió letöltés fölött jár a statisztikák szerint. A régi szép iPhone idők után megjelent Androidra is, majd beindult a henger, jött a Windows 7 és XP alatt futtatható verzió, bekerült a PlayStation minijátékok közé, illetve WP7-re is elkészítették.

A fejlesztő Rovio időközben úgy döntött, ideje belekanalazni egy újabb, ezúttal is igen tekintélyes méretű húsosfazékba, így hamarosan már a Facebookon is játszhatunk a vírusként terjedő játékkal. Pontos részleteket még nem tudni, de annyit elárultak, hogy az élmény egy kicsit más lesz, mint amit az eddigi platformokon megszokhattak a userek, azt pedig külön kiemelték, hogy a malacoknak több szerep jut majd.

Aki nem akar lemaradni a legfrissebb infómorzsákról, annak javasolt a Tetszik gomb használata, a játék Facebook-oldalán közlik majd az aktuális tudnivalókat, illetve exkluzív tartalmakhoz is hozzá lehet majd így jutni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hivatalos: A THQ Nordic bejelentette, hogy a rajongók döntése értelmében érkezik a Gothic Remake
A THQ Nordic két hónapja a rajongókra bízta, hogy készüljön-e Gothic Remake, a visszajelzések pedig eléggé meggyőzték a kiadót.
GTA 4 – Hamarosan visszatér a Steamre, nem is akármilyen formában
A GTA 4 még január elején tűnt el a Steam kínálatából, hamarosan azonban már újra kapható lesz itt is a Rockstar 2008-as klasszikusa.
Befutottak az első megállás nélkül üzemeltethető 8K QLED tévék
A hét minden napján, 24 órában, megállás nélkül működtethetőek az új Samsung Smart Signage modellek.
Törnek? Nem törnek? Leejtették a legújabb összecsukható telefonokat
A Cnetnél arra voltak kíváncsiak, vajon mi történik, ha különböző magasságokból leesik (leejtik) a Samsung Galaxy Z Flip és a megújult Motorola Razr telefon. A kísérletet nem...
Érdekes újítást hozhat a játékosoknak az Android
A teljes letöltésük előtt játszhatóvá válhatnak a nagy méretű játékok.

További tech hírek >>