Facebookra is jön az Angry Birds


A dühös madarak és kerge sertések epikus küzdelme lassan minden említésre méltó platformon megjelenik, hamarosan a Facebookot is meghódítja a játék. A hírek szerint picit más lesz, mint amihez eddig hozzá lehetett szokni.

Még a disznók is “lájkolnák” a madaras játék oldalát, de mivel nincs hüvelykujjuk hozzá, a Facebook-felhasználók tehetik ezt meg helyettük. Ezzel fogadja az érdeklődöket az Angry Birds játék hivatalos Facebook-oldala, és e sorok megszületésekor 1.330.229-en áll a számláló, vagyis meglehetősen sokan éltek a lehetőséggel.

A játék összesítésben az egészen elképesztő 75 millió letöltés fölött jár a statisztikák szerint. A régi szép iPhone idők után megjelent Androidra is, majd beindult a henger, jött a Windows 7 és XP alatt futtatható verzió, bekerült a PlayStation minijátékok közé, illetve WP7-re is elkészítették.

A fejlesztő Rovio időközben úgy döntött, ideje belekanalazni egy újabb, ezúttal is igen tekintélyes méretű húsosfazékba, így hamarosan már a Facebookon is játszhatunk a vírusként terjedő játékkal. Pontos részleteket még nem tudni, de annyit elárultak, hogy az élmény egy kicsit más lesz, mint amit az eddigi platformokon megszokhattak a userek, azt pedig külön kiemelték, hogy a malacoknak több szerep jut majd.

Aki nem akar lemaradni a legfrissebb infómorzsákról, annak javasolt a Tetszik gomb használata, a játék Facebook-oldalán közlik majd az aktuális tudnivalókat, illetve exkluzív tartalmakhoz is hozzá lehet majd így jutni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>