Fejlesztettünk kérem!


Sokatoknak talán már feltűnt néhány apróság, a tech.hu-n, hiszen tegnap koradélután egy-két hasznos funkcióval bővültünk. Nézzük őket szép sorjában.

Az egyik leglátványosabb változás a főoldal tetejét betöltő cikkajánló, amit az oldal kirakatának szánunk. Itt a szerintünk legérdekesebb, legszínesebb cikkekkel találkozhattok, hogy ne kelljen annyit böngészni az oldalon, ha hírekre éhesen érkeztek. Meg jól is néz ki!

Amennyiben megválnál szeretett, vagy épp utált tech cuccaidtól használd nyugodt szívvel a nem túl bonyolult (sőt :) apróhirdetés rovatunkat. Mélységes tisztelettel kérek mindenkit, hogy a használt söröskupak-gyűjteményét ne itt bocsássa vásárra. Maradjunk olyan dolgoknál, amikről írni is szoktunk itt a tech.hu-n. Kössssz!

Blogolj a tech.hu-n! Kik vagyunk mi, hogy megmondjuk ki írhat az oldalra??? Bárki! Írj bármiről, ha pedig még illik is az oldalhoz, akkor bizony még a főoldalra is kikerülhet! Nyugi! A blog még erős béta verzió, de jövő héten szépen ki lesz csinosítva, de addig is nyugodtan püföljétek a klaviatúrát!

Csiszoltunk egy kicsit a kommenteken is, így most már egyértelműen látszik, hogy kinek a hozzászólására reagálsz, ha valakinek a reakciója mondjuk kiverte nálad a biztosítékot, vagy épp nagyon is szimpatizálsz vele.

Kibővítettük a keresést. Mostantól a bal felső sarokba írt szavakat szűrheted cikkekre, ketyerékre (a ketyereparkból), vagy épp a fórum/komment bejegyzésekre.

A ketyereparkban egy talán nem annyira látványos, de mindenképp hasznos featúrát vezettünk be. Mostantól minden ketyeréhez lehet linket ajánlani, így teszteket, leírásokat, videókat ajánlhattok az adott cucchoz, hogy minden infó egy helyen legyen.

Ezen kívül apró finomításokat eszközöltünk a motorháztető alatt, ami remélhetőleg gördülékenyebbé teszi a tekkerkedést!

Ha pedig gondot, problémát találsz, ne tartsd magadban! Az a célunk, hogy mindenki örüljön a fejlődésnek, hiszen nélkületek kiabálhatnánk az infókat a világnak, a kutya sem hallaná meg :) ! Nyugodtan jöhet a kommentekbe a kritika, vagy még inkább a bíztatás!

JA! Májusban pedig megint lesz játék, egy nagggggyon fain kis ketyeréért! Nemsoká jönnek az infók!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>