Fektesd meg a számítógépet!


A HP új TouchSmart 610 és 9300 asztali számítógépeit ki lehet fektetni. De ezt a gyártó is így akarta, és ez nekünk jó.

Régóta foglalkoztat, hogyan fogják kényelmesnek találni az emberek az érintőképernyőt az asztali számítógépeken, elég fárasztó lehet egész nap a levegőben hadonászni. Most megkaptam a választ: le kell fektetni a gépet 60 fokkal. A HP Touchsmart 610 Consumer PC-vel és a HP TouchSmart 9300 Elite Business PC-vel pont ezt lehet tenni, ha érintéssel akarjuk vezérelni őket, egyébként lehetnek a normál, megszokott szögben.

Mindkettőnek 23 hüvelykes érintőképernyője van, ami 1080p-s HD felbontásra képes, egyébként Blu-ray meghajtóval, webkamerával és SD kártyával érkeznek a gépek.Az üzleti felhasználásra szánt, komolyabb modell valamikor áprilisban érkezik, ára még egyelőre ismeretlen. A kisebbik, otthoni júzereknek szánt 610-es viszont már holnaptól kapható Amerikában, 900 dollárnál (kb 180 ezer forint) kezdődik az ára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön Európába a Xiaomi legnagyobb tévéje
Hatvanöt hüvelykes és Ultra HD felbontású a termék.
A misztikus Tibet: DNS-elemzéssel tárták fel a tibetiek genetikai eredetét
Kínai kutatók eredményei szerint a Csinghaj-tibeti-fennsíkon 5200 éve élt ősi populációnak része van a modern tibetiek genetika örökségében.
Egy igazi klasszikus és több izgalmas újdonság – Heti PS Store megjelenések
Ezúttal is sűrű hetünk volt a PS Store-ban, ahol nem csak a friss címeknek örülhettünk, hanem egy igaz klasszikus felbukkanásának is.
A Wasteland 3 fejlesztője szerint jót tett nekik a Microsoft felvásárlása
Az inXile elmondása szerint több időt és forrást fordíthattak a Wasteland 3 fejlesztésére, hála a Microsoftnak.
Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.

További tech hírek >>