Fektesd meg a számítógépet!


A HP új TouchSmart 610 és 9300 asztali számítógépeit ki lehet fektetni. De ezt a gyártó is így akarta, és ez nekünk jó.

Régóta foglalkoztat, hogyan fogják kényelmesnek találni az emberek az érintőképernyőt az asztali számítógépeken, elég fárasztó lehet egész nap a levegőben hadonászni. Most megkaptam a választ: le kell fektetni a gépet 60 fokkal. A HP Touchsmart 610 Consumer PC-vel és a HP TouchSmart 9300 Elite Business PC-vel pont ezt lehet tenni, ha érintéssel akarjuk vezérelni őket, egyébként lehetnek a normál, megszokott szögben.

Mindkettőnek 23 hüvelykes érintőképernyője van, ami 1080p-s HD felbontásra képes, egyébként Blu-ray meghajtóval, webkamerával és SD kártyával érkeznek a gépek.Az üzleti felhasználásra szánt, komolyabb modell valamikor áprilisban érkezik, ára még egyelőre ismeretlen. A kisebbik, otthoni júzereknek szánt 610-es viszont már holnaptól kapható Amerikában, 900 dollárnál (kb 180 ezer forint) kezdődik az ára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>