Fektesd meg a számítógépet!


A HP új TouchSmart 610 és 9300 asztali számítógépeit ki lehet fektetni. De ezt a gyártó is így akarta, és ez nekünk jó.

Régóta foglalkoztat, hogyan fogják kényelmesnek találni az emberek az érintőképernyőt az asztali számítógépeken, elég fárasztó lehet egész nap a levegőben hadonászni. Most megkaptam a választ: le kell fektetni a gépet 60 fokkal. A HP Touchsmart 610 Consumer PC-vel és a HP TouchSmart 9300 Elite Business PC-vel pont ezt lehet tenni, ha érintéssel akarjuk vezérelni őket, egyébként lehetnek a normál, megszokott szögben.

Mindkettőnek 23 hüvelykes érintőképernyője van, ami 1080p-s HD felbontásra képes, egyébként Blu-ray meghajtóval, webkamerával és SD kártyával érkeznek a gépek.Az üzleti felhasználásra szánt, komolyabb modell valamikor áprilisban érkezik, ára még egyelőre ismeretlen. A kisebbik, otthoni júzereknek szánt 610-es viszont már holnaptól kapható Amerikában, 900 dollárnál (kb 180 ezer forint) kezdődik az ára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Twin Mirror - Végre életjelet adott a Life is Strange alkotóinak új játéka
Új arcot kapott a kalandjáték főhőse, Sam.
Financial Times: Meggondolhatták magukat a britek, teljesen kizárhatják a Huaweit az 5G-ből
A brit kormány 2023-ra Huawei-mentesítheti az 5G-s mobilhálózatokat. Januárban még zöld lámpát villantottak a Huaweinek.
Az iOS 13.5-tel is bevethető az Unc0ver jailbreak
A hackercsapat szerint a megoldás gyors és biztonságos, de azért érdemes némi szkepticizmussal kezelni azt.
USA: a mobilok kijelzőire sem nézhetnek a nyomozók
Kutatási engedély kell a záróképernyő megtekintéséhez.
Mai HBO premierek
Május utolsó hete igazi műsoráradattal kezdődik az HBO Go-n. Szezonfináléjához érkezett a Futás. Összegyűjtöttük a streamingszolgáltató mai premierjeit.

További tech hírek >>