Felhőböngészés és flash Apple iPhone-on!


Hiába ellenezte "Szent" Steve a flasht,még is megvalósult!

Bár,ha már márciustól kezdve INGYÉ letölthető az Apple App Sore -ból,úgy látszik,mégse ellenzi annyira...

Történt ugyanis,hogy a AlwaysOn Technologies-nél kifejlesztettek egy felhő-computer (cloud computing) technológiára alapuló webböngészőt, ami képes megjeleníteni a flash tartalmakat. Az alkalmazás neve nemes egyszerűséggel Cloud Browse, ami egy nagy ballépés, mert ebből senki, soha az életbe nem fog senki sem rájönni, hogy flash-t is tud futtatni! Így már bárki meglesheti a saját iPhone-ján (már akinek van) például a Despicable Me című animációs film honlapját.

A dolog lényege (csak a hecc kedvéért elmondom, meg azért is, mert esetleg lehetnek olyanok is akiknek gőzük sincs, mi az a cloud computing), hogy a böngésző beállításait és könyvjelzőit a "felhő", vagyis egy távoli szerver tárolja, így a böngésző bárhol bárhonnan el tudja érni! Jelenleg PC-re különálló felhőböngésző nem létezik, viszont van egynéhány felhő oprendszer kezdeményezés, mint pl. a EyeOS, ami egy teljes értékű, ám egyszerűen kezelhető és letisztult rendszert ad a kezünkbe a legszükségesebb alkalmazásokkal, mint pl. Firefox,OpenOffice. A legjobb az egészben, hogy bármely internettel rendelkező géppel lel lehet érni. Sok szerencsét hozzá!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ügyes trükköt tud a Google Pixel 3 kamerája
Felvétel közben is képes fps-értéket változtatni az új Google okostelefonok kamerája.
Programajánló: Budapesten kerül megrendezésre az AIME 2018
Az Academia-Industry Matching Eventen a kutatók és a szakemberek oszthatják meg egymással új eredményeiket.
Ha ez tényleg működik, az áttörés: szén-dioxidból csinál áramot egy új akkumulátor
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan akkumulátort fejlesztenek, amely képes egyszerre két, igen komoly problémát is megoldani: csökkenti a szén-dioxid szintjét és áramot termel...
Napokon belül itt az HTC blockchain-mobilja
Október 22-én elvileg hivatalosan is bemutatkozik a blockchain-mobil.
A Google Street View-t böngészve fedezte fel a férj, hogy felesége megcsalja
A Google utcakeresője sokszor szerepelt már a hírekben, de amiatt valószínűleg még soha, hogy egy férj a szolgáltatás segítségével buktatta le hűtlen nejét. Most ez is megtörtént.

További tech hírek >>