Felhőböngészés és flash Apple iPhone-on!


Hiába ellenezte "Szent" Steve a flasht,még is megvalósult!

Bár,ha már márciustól kezdve INGYÉ letölthető az Apple App Sore -ból,úgy látszik,mégse ellenzi annyira...

Történt ugyanis,hogy a AlwaysOn Technologies-nél kifejlesztettek egy felhő-computer (cloud computing) technológiára alapuló webböngészőt, ami képes megjeleníteni a flash tartalmakat. Az alkalmazás neve nemes egyszerűséggel Cloud Browse, ami egy nagy ballépés, mert ebből senki, soha az életbe nem fog senki sem rájönni, hogy flash-t is tud futtatni! Így már bárki meglesheti a saját iPhone-ján (már akinek van) például a Despicable Me című animációs film honlapját.

A dolog lényege (csak a hecc kedvéért elmondom, meg azért is, mert esetleg lehetnek olyanok is akiknek gőzük sincs, mi az a cloud computing), hogy a böngésző beállításait és könyvjelzőit a "felhő", vagyis egy távoli szerver tárolja, így a böngésző bárhol bárhonnan el tudja érni! Jelenleg PC-re különálló felhőböngésző nem létezik, viszont van egynéhány felhő oprendszer kezdeményezés, mint pl. a EyeOS, ami egy teljes értékű, ám egyszerűen kezelhető és letisztult rendszert ad a kezünkbe a legszükségesebb alkalmazásokkal, mint pl. Firefox,OpenOffice. A legjobb az egészben, hogy bármely internettel rendelkező géppel lel lehet érni. Sok szerencsét hozzá!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az IT-cégeket bírálta a Sky csoport vezetője
A brit médiacég első embere azonos játékszabályokat sürgetett az összes piaci szereplő számára.
Advanced SystemCare Free 11.1.0
Rendszerkarbantartó, erőforrás optimalizáló.
A világ legmeredekebb siklóját adják át a hétvégén Svájcban
110 százaléákos lejtőn, 3 alagúton át halad majd.
Csak nehogy per legyen belőle: itt az androidos iPhone X
Nem meglepő, hogy éppen Kínában indul el az androidos iPhone X, azaz egy jubileumi iPhone klón. Az ára fölöttébb vonzónak tűnik.
Itt a NASA nagy bejelentése: a mesterséges intelligencia talált egy naprendszert, ami olyan, mint a miénk
Fontos bejelentést ígért csütörtök estére az amerikai űrhivatal az exobolygók felkutatására indított Kepler-misszió legújabb felfedezéseiről. Kiderült, valóban izgalmas dolgot...

További tech hírek >>