Felhőböngészés és flash Apple iPhone-on!


Hiába ellenezte "Szent" Steve a flasht,még is megvalósult!

Bár,ha már márciustól kezdve INGYÉ letölthető az Apple App Sore -ból,úgy látszik,mégse ellenzi annyira...

Történt ugyanis,hogy a AlwaysOn Technologies-nél kifejlesztettek egy felhő-computer (cloud computing) technológiára alapuló webböngészőt, ami képes megjeleníteni a flash tartalmakat. Az alkalmazás neve nemes egyszerűséggel Cloud Browse, ami egy nagy ballépés, mert ebből senki, soha az életbe nem fog senki sem rájönni, hogy flash-t is tud futtatni! Így már bárki meglesheti a saját iPhone-ján (már akinek van) például a Despicable Me című animációs film honlapját.

A dolog lényege (csak a hecc kedvéért elmondom, meg azért is, mert esetleg lehetnek olyanok is akiknek gőzük sincs, mi az a cloud computing), hogy a böngésző beállításait és könyvjelzőit a "felhő", vagyis egy távoli szerver tárolja, így a böngésző bárhol bárhonnan el tudja érni! Jelenleg PC-re különálló felhőböngésző nem létezik, viszont van egynéhány felhő oprendszer kezdeményezés, mint pl. a EyeOS, ami egy teljes értékű, ám egyszerűen kezelhető és letisztult rendszert ad a kezünkbe a legszükségesebb alkalmazásokkal, mint pl. Firefox,OpenOffice. A legjobb az egészben, hogy bármely internettel rendelkező géppel lel lehet érni. Sok szerencsét hozzá!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jönnek a videós reklámok a Play Áruházba
Plusz a játékokon belüli hirdetések terén is lesznek változások.
Hiába a millárdos letöltések, leépít a Halfbrick
Az ausztál játékfejlesztő, a Fruit Ninját is jegyző Halfbrick játékai hiába roppant népszerűek, leépítésekre került sor.
Ön is JPG-ben tartja a képeit? Felejtse el az egészet, itt a sokkal jobb új formátum
Jóval kisebb helyet foglalnak majd el a számítógépeken és telefonokon a képek, miközben minőségük változatlan lesz. (Vagy fordítva: ugyanakkora tárhelyen jóval szebb fotók férnek...
Ez történt: meghalt a világ egyik legokosabb embere, de előtte üzent valamit az emberiségnek
Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit – nézzük, mi történt a héten.
Retróznál? Ezeket az oldalakat csekkold!
Ha egy kicsit nosztalgiáznál, de nincs kedved se emulátort használni, se letöltögetni, ezeket az oldalakat nézd meg!

További tech hírek >>