Fényelemes füles


Q-Sound napelemes fejhallgató

Bár mindenhol azt olvasom, hogy ez egy marha jó zöld füles, eddig csak kék színű fotókat találtam róla, de jelen esetben nem is a színhelyesség a fontos. A praktikusság mindenek felett. Eddig, ha levetettük a rúgós-zsineg alkotta béklyót a zenehallgatás börtönében, még mindig ott volt falnak az energiaellátás nehézkes kérdése, hiszen az átviteltechnika szívja az erőforrást, mint Niki Belucci.

Ráadásul kiválasztott Q-Sound fejrevalónk rendesen szép is, friss szakítóknak simán ajánlható új barátnő helyett is, mert még az időtöltésben is segít. A Bluetooth-os kapcsolatot használó füles együttműködik minden hasonló kapcsolódásra kész egységgel, legyen az mp3-lejátszó, vagy éppen walkman-telefon. A tárolható energia problémáját két, igencsak fejlett, kivehető és tölthető aksival oldották meg, melyek 40 órás működési időt biztosítanak az audiofil hallgatónak.

Azért az elég szép. Ám akkor sincs baj, ha elfelejtettük feltölteni a készüléket, hiszen a beépített napkollektorok közvetlen töltéssel is tudják működtetni a szerkezetet. Egy órányi töltés kétórás használatot tesz lehetővé teljes hangerő mellett, én azt hiszem, ennyit hallgatok kábé egy év alatt összesen, de én elég böszme is vagyok. Környezettudatos technikai menők mást a héten ne vegyenek. Ha mégis, arról is írok majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elképesztő összegeket igényel egy globális 5G-hálózat kiépítése
A szabvány kulcsfontosságú a közeljövő szempontjából, azonban a teljes lefedettség megvalósítása nagyon sokba kerülne.
Csak most vette észre a Pentagon, hogy hónapokkal ezelőtt ellopták 30 ezer katonájuk személyes adatát
A Pentagon alvállalkozóját ért hackertámadás miatt az amerikai védelmi minisztérium alkalmazottainak hitelkártya és más személyes adata is rossz kezekbe került.
Megvan a klímaváltozás következő áldozata: a sör
A klímaváltozással járó hőhullámok és szárazságok az árpának sem tesznek jót. Ha így megy tovább, brutális drágulás jöhet a sörpiacon.
Ügyes trükköt tud a Google Pixel 3 kamerája
Felvétel közben is képes fps-értéket változtatni az új Google okostelefonok kamerája.
Programajánló: Budapesten kerül megrendezésre az AIME 2018
Az Academia-Industry Matching Eventen a kutatók és a szakemberek oszthatják meg egymással új eredményeiket.

További tech hírek >>