Fényelemes füles


Q-Sound napelemes fejhallgató

Bár mindenhol azt olvasom, hogy ez egy marha jó zöld füles, eddig csak kék színű fotókat találtam róla, de jelen esetben nem is a színhelyesség a fontos. A praktikusság mindenek felett. Eddig, ha levetettük a rúgós-zsineg alkotta béklyót a zenehallgatás börtönében, még mindig ott volt falnak az energiaellátás nehézkes kérdése, hiszen az átviteltechnika szívja az erőforrást, mint Niki Belucci.

Ráadásul kiválasztott Q-Sound fejrevalónk rendesen szép is, friss szakítóknak simán ajánlható új barátnő helyett is, mert még az időtöltésben is segít. A Bluetooth-os kapcsolatot használó füles együttműködik minden hasonló kapcsolódásra kész egységgel, legyen az mp3-lejátszó, vagy éppen walkman-telefon. A tárolható energia problémáját két, igencsak fejlett, kivehető és tölthető aksival oldották meg, melyek 40 órás működési időt biztosítanak az audiofil hallgatónak.

Azért az elég szép. Ám akkor sincs baj, ha elfelejtettük feltölteni a készüléket, hiszen a beépített napkollektorok közvetlen töltéssel is tudják működtetni a szerkezetet. Egy órányi töltés kétórás használatot tesz lehetővé teljes hangerő mellett, én azt hiszem, ennyit hallgatok kábé egy év alatt összesen, de én elég böszme is vagyok. Környezettudatos technikai menők mást a héten ne vegyenek. Ha mégis, arról is írok majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Különleges Instagram-eszközöket kapnak a celebek
A celebek és az influencerek speciális eszközöket kapnak az Instagramtól.
Kínai hackerek szálltak rá az amerikai haditengerészetre, rakétaterveket is loptak tőlük
A hivatalos forrásból származó jelentések szerint az elmúlt másfél évben a kínai hackerek több olyan információt is elloptak az amerikai haditengerészettől, ami érzékenyen...
Gurukarácsony: nyereményjáték – a hatodik nap
Nyereményjátékunk hatodik napján a túlélés az elsődleges cél, legyen bármilyen vad a vadon és hosszú a sötétség.
CD és DVD nyilvántartó v1.45 (magyar) 2.0
Ingyenes nyilvántartó.
AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 18.12.2
Drivercsomag AMD Radeon kártyákhoz.

További tech hírek >>