Fényelemes füles


Q-Sound napelemes fejhallgató

Bár mindenhol azt olvasom, hogy ez egy marha jó zöld füles, eddig csak kék színű fotókat találtam róla, de jelen esetben nem is a színhelyesség a fontos. A praktikusság mindenek felett. Eddig, ha levetettük a rúgós-zsineg alkotta béklyót a zenehallgatás börtönében, még mindig ott volt falnak az energiaellátás nehézkes kérdése, hiszen az átviteltechnika szívja az erőforrást, mint Niki Belucci.

Ráadásul kiválasztott Q-Sound fejrevalónk rendesen szép is, friss szakítóknak simán ajánlható új barátnő helyett is, mert még az időtöltésben is segít. A Bluetooth-os kapcsolatot használó füles együttműködik minden hasonló kapcsolódásra kész egységgel, legyen az mp3-lejátszó, vagy éppen walkman-telefon. A tárolható energia problémáját két, igencsak fejlett, kivehető és tölthető aksival oldották meg, melyek 40 órás működési időt biztosítanak az audiofil hallgatónak.

Azért az elég szép. Ám akkor sincs baj, ha elfelejtettük feltölteni a készüléket, hiszen a beépített napkollektorok közvetlen töltéssel is tudják működtetni a szerkezetet. Egy órányi töltés kétórás használatot tesz lehetővé teljes hangerő mellett, én azt hiszem, ennyit hallgatok kábé egy év alatt összesen, de én elég böszme is vagyok. Környezettudatos technikai menők mást a héten ne vegyenek. Ha mégis, arról is írok majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands – Közeledik a felújított verzió?
Az ESRB honlapján besorolást kapott az első Borderlands Game of the Year kiadása, méghozzá PC mellett a legújabb generáció konzoljaira.
Ez tényleg jól hangzik: a jövőben talán már soha nem kell feltölteni az okosórákat
Az okosórákat, fitneszeszközöket ma még szinte naponta kell tölteni. Az Európai Unió által finanszírozott egyik projekt viszont óriási előrelépést ígér ezen a területen.
Overwatch – Már jóval kevésbé toxikus a játék, mint egy éve
Egy, a GDC 2019-en tartott előadásból az derült ki, hogy az Overwatch játékosok viselkedése az elmúlt egy évben igen sokat javult.
Felkészült a friss vezérlőpultra az új Intel driver
A 25.20.100.6618-as verziójú meghajtó mást nem is kínál.
Cisztának hitték, valójában a parazita ikertestvére növekedett benne
Először májcisztának hitték a születendő kislány hasában lévő foltot a kolumbiai orvosok, nem sokkal később azonban kiderült: valójában parazita ikertestvére növekszik benne.

További tech hírek >>