Fényelemes füles


Q-Sound napelemes fejhallgató

Bár mindenhol azt olvasom, hogy ez egy marha jó zöld füles, eddig csak kék színű fotókat találtam róla, de jelen esetben nem is a színhelyesség a fontos. A praktikusság mindenek felett. Eddig, ha levetettük a rúgós-zsineg alkotta béklyót a zenehallgatás börtönében, még mindig ott volt falnak az energiaellátás nehézkes kérdése, hiszen az átviteltechnika szívja az erőforrást, mint Niki Belucci.

Ráadásul kiválasztott Q-Sound fejrevalónk rendesen szép is, friss szakítóknak simán ajánlható új barátnő helyett is, mert még az időtöltésben is segít. A Bluetooth-os kapcsolatot használó füles együttműködik minden hasonló kapcsolódásra kész egységgel, legyen az mp3-lejátszó, vagy éppen walkman-telefon. A tárolható energia problémáját két, igencsak fejlett, kivehető és tölthető aksival oldották meg, melyek 40 órás működési időt biztosítanak az audiofil hallgatónak.

Azért az elég szép. Ám akkor sincs baj, ha elfelejtettük feltölteni a készüléket, hiszen a beépített napkollektorok közvetlen töltéssel is tudják működtetni a szerkezetet. Egy órányi töltés kétórás használatot tesz lehetővé teljes hangerő mellett, én azt hiszem, ennyit hallgatok kábé egy év alatt összesen, de én elég böszme is vagyok. Környezettudatos technikai menők mást a héten ne vegyenek. Ha mégis, arról is írok majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új, 10 nm-es node-on készülő processzort jelentett be az Intel
Az Atom P5900-as sorozat a Snow Ridge kódnevű lapkát haszálja és főleg a bázisállomásokat célozza.
Befutott az LG V60 Thinq 5G csúcstelefonja
Az izmos fő kamera, méretes akku és természetesen a második kijelzős tok is ott van az újdonságok között.
Egy 2018-as telefon volt 2019 legkelendőbb mobilja
Az iPhone XR-t két éve mutatta be az Apple, de annyira jól sikerült, hogy tavaly is ebből a mobilból vásároltak legtöbbet az emberek.
Desperados 3 Early Access teszt
A nagysikerű Shadow Tactics után a Mimimi elkészíti annak a franchise-nak a folytatását, amelyből a szamurájos-nindzsás stratégiai játék is sokat merített. A Desperados 3 már a finis...
A Shovel Knight alkotói két új játékon dolgoznak
A Shovel Knightról híres Yacht Club Games bejelentette, hogy több projektjük is készülőfélben van, és egy vadonat új címre is számíthatunk.

További tech hírek >>