Fényelemes füles


Q-Sound napelemes fejhallgató

Bár mindenhol azt olvasom, hogy ez egy marha jó zöld füles, eddig csak kék színű fotókat találtam róla, de jelen esetben nem is a színhelyesség a fontos. A praktikusság mindenek felett. Eddig, ha levetettük a rúgós-zsineg alkotta béklyót a zenehallgatás börtönében, még mindig ott volt falnak az energiaellátás nehézkes kérdése, hiszen az átviteltechnika szívja az erőforrást, mint Niki Belucci.

Ráadásul kiválasztott Q-Sound fejrevalónk rendesen szép is, friss szakítóknak simán ajánlható új barátnő helyett is, mert még az időtöltésben is segít. A Bluetooth-os kapcsolatot használó füles együttműködik minden hasonló kapcsolódásra kész egységgel, legyen az mp3-lejátszó, vagy éppen walkman-telefon. A tárolható energia problémáját két, igencsak fejlett, kivehető és tölthető aksival oldották meg, melyek 40 órás működési időt biztosítanak az audiofil hallgatónak.

Azért az elég szép. Ám akkor sincs baj, ha elfelejtettük feltölteni a készüléket, hiszen a beépített napkollektorok közvetlen töltéssel is tudják működtetni a szerkezetet. Egy órányi töltés kétórás használatot tesz lehetővé teljes hangerő mellett, én azt hiszem, ennyit hallgatok kábé egy év alatt összesen, de én elég böszme is vagyok. Környezettudatos technikai menők mást a héten ne vegyenek. Ha mégis, arról is írok majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Előkerült egy 106 éves újságcikk, amely már figyelmeztetett, hogy baj lesz a felmelegedésből
A Föld felmelegedésének veszélyére figyelmeztetett egy 106 éve megjelent új-zélandi újságcikk, amely a világ szénfelhasználásáról írt.
Orvosként diagnosztizálja a szembetegségeket a mesterséges intelligencia
Rendkívül felgyorsulhat a betegségek diagnosztizálása a gép segítségével.
A nap képe: 15 000 galaxist komponált egy képre a NASA, az eredmény magáért beszél
A Nasa szakemberei a Hubble űrteleszkóp segítségével végre össze tudták rakni azt a képet, amelyen a világegyetem elmúlt 11 milliárd éve látható.
Új lopakodó vadászt mutat be Irán
Vagy hazudik, ami nem kizárt náluk.
Megvan a magyar ára a Samsung telefonjának, melyen 1000 GB adatot tárolhat
Magyarországon is előrendelhetővé vált az 512 GB tárhellyel rendelkező Samsung Galaxy Note9, amely ugyanekkora memóriakártya kezelésére is képes.

További tech hírek >>