Firefox Home iPhone-ra


Ha jól emlékeszem, még májusban olvastam valahol, hogy a Mozilla egy iPhone kompatibilis verzió kiadására készül. Azóta elküldték a kész produktumot almáéknak jóváhagyásra.

S, ha a főhadiszálláson megelégedettséggel tölti el az Apple munkatársait az applikáció, akkor hamarosan bekerülhet az App Store polcaira is. 

A Firefox Home egyébként nem más, mint egy remek alkalmazás, melynek segítségével szinkronizálhatjuk könyvjelzőinket, megnyitott böngésző ablakainkat, illetve a keresési előzményeket asztali számítógépünk, vagy laptopunk és iPhoneunk között. Ez jól jöhet, ha sietve el kell szaladnunk otthonról, de a neten való szörfölést folytatni szeretnénk. Ez azért nem rossz dolog! 

Amit viszont nem értek, hogy a Firefox Home miért nem tartalmaz böngészőt is. Ugyanis a Home segítségével elmentett könyvjelzőket és megnyitott böngészeteket nem a Firefox, hanem az előre telepített Safari nyitja meg. Ennek ellenére szerintem jó kis app, igazán kijöhetne Androidra is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.
Meghozta az idei CPU és GPU IP frissítéseket az ARM
A menetrendszerű újítások a jól bevált alapokra építkeznek, de már a TSMC 5 nm-es eljárásához vannak optimalizálva.
Érezhetően erősebbek lesznek a mobilok, amikbe ezeket a chipeket teszik
Az ARM új processzorának, valamint grafikus- és neurális feldolgozóegységének teljesítménye is jelentős mértékben növekedett a jelenlegi csúcsverzióhoz képest.

További tech hírek >>