Formabontó Asus "padfon"


Érdekes fotók szivárogtak ki az Asus egyik készülő projektjéről. A PadFone néven emlegetett ketyere lényegében egy okostelefon, ami egy táblagépet kelt életre: a dokkolóba pattintva ugyanis egy fullos tabletet kapunk.

A táblagépek piacán leginkább az egyre durvább hardverekről szólnak a hírek, igazán szokatlan megoldásokkal ritkán lehet találkozni. Nyilván köszönhető ez annak, hogy a gyártók a jelenlegi nagy pezsgést kihasználva igyekeznek biztosra menni az új fejlesztésekkel, de néha bele lehet futni olyan megoldásokba, mint az Asusé.

A Slashgear.com-on megjelent néhány kiszivárgott fotó is a deszka-telefon kombóról. (Pár éve a telefon “véletlen“ elvesztése volt a fő marketingeszköz, most a szivárogtatás, úgy látszik...) A képek tanúsága szerint egy olyan okostelefont hoztak össze, amiből a dokkolóba pattintva egy táblagép “motorja” lesz.

Ha a fedelet rápattintjuk, a tablet is a teló kameráját használja, ami a Slashgear szerint 5 megapixeles lehet. A kellemesen minimál dizájnt elnézve úgy fest, azért elöl is van egy kamera a táblán a videochat miatt.

Érdekes koncepció, kár, hogy a pontos specifikációk még nem ismertek. Holnap viszont elméletileg bemutatják a kicsikét Tajpejben, ha így lesz, megírjuk a további részleteket. Addig lehet ízlés szerint gyönyörködni/szörnyülködni a fotókon a Slashgear oldalán, idekattintva. »

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hálózatba kötnék a szállodai rendszereket
Új lehetőségek nyílhatnak meg a hoteltulajdonosok és -üzemeltetők, illetve azok beszállítói, partnerei előtt.
Ne keressünk rá betegségünkre, csak baj lehet belőle
Már egy rövid ideig tartó internetes kutatás is erősítheti a komoly megbetegedéstől való félelmeket.
WhatsApp 0.4.930
Azonnali ingyenes üzenetküldő alkalmazás.
A gyorsételek károsíthatják az agy túlevést korlátozó funkcióját
Ha romlik az étvágykontroll, a memória is gyengül.
Avast Free Antivirus 19.8.4793
Ingyenesen használható víruskereső alkalmazás.

További tech hírek >>