Formabontó Asus "padfon"


Érdekes fotók szivárogtak ki az Asus egyik készülő projektjéről. A PadFone néven emlegetett ketyere lényegében egy okostelefon, ami egy táblagépet kelt életre: a dokkolóba pattintva ugyanis egy fullos tabletet kapunk.

A táblagépek piacán leginkább az egyre durvább hardverekről szólnak a hírek, igazán szokatlan megoldásokkal ritkán lehet találkozni. Nyilván köszönhető ez annak, hogy a gyártók a jelenlegi nagy pezsgést kihasználva igyekeznek biztosra menni az új fejlesztésekkel, de néha bele lehet futni olyan megoldásokba, mint az Asusé.

A Slashgear.com-on megjelent néhány kiszivárgott fotó is a deszka-telefon kombóról. (Pár éve a telefon “véletlen“ elvesztése volt a fő marketingeszköz, most a szivárogtatás, úgy látszik...) A képek tanúsága szerint egy olyan okostelefont hoztak össze, amiből a dokkolóba pattintva egy táblagép “motorja” lesz.

Ha a fedelet rápattintjuk, a tablet is a teló kameráját használja, ami a Slashgear szerint 5 megapixeles lehet. A kellemesen minimál dizájnt elnézve úgy fest, azért elöl is van egy kamera a táblán a videochat miatt.

Érdekes koncepció, kár, hogy a pontos specifikációk még nem ismertek. Holnap viszont elméletileg bemutatják a kicsikét Tajpejben, ha így lesz, megírjuk a további részleteket. Addig lehet ízlés szerint gyönyörködni/szörnyülködni a fotókon a Slashgear oldalán, idekattintva. »

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Szép időben csökkenő árak
Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.
Nem beszélgetünk a gyerekekkel a netes biztonságról
Pedig a szülők 84 százaléka aggódik, hogy baj érheti a gyermekét.
Jóval a bejelentése előtt letöltheti a Google Pixel 4 háttérképeit
A számos, eddig kiszivárgott technikai részlet után most a még be sem jelentett Pixel 4-ek háttérképei is felkerültek az internetre, és akár le is tölthetők.
Megjelent az iOS 13
A szoftver számos új funkcióval és sötét üzemmóddal futott be.
Van egy kis gond: gyorsabban melegszik a Föld, mint eddig gondoltuk
Az iparosodás előtti korszakhoz képest 6,5-7 Celsius-fokkal is emelkedhet a Föld felszíni átlaghőmérséklete 2100-ig, amennyiben a globális szén-dioxid-kibocsátás üteme nem változik...

További tech hírek >>