Forszírozó


Jedi elmetrükk edző

"Érezd az Erőt, ifjú padawan! Koncentrálj!" Most már bárki kipróbálhatja, mennyire tud bánni az Erővel, és milyen jó Jedi mester lehetne belőle. Potom száz font az ára.

Száz fontba kerül a Star Wars Force Trainer nevű cucc. Adnak a csomagban egy speckó vezeték nélküli, EEG-szenzoros headsetet, ez segít abban, hogy agyhullámokkal irányíthatsuk a tárgyakat - legalábbis a leírás szerint. Így megtudhatjuk, mennyire jól tudunk fókuszálni és koncentrálni, azaz mennyire ügyesen tudjuk irányítani a Gömböt.

15 szintes programot állítottak össze a tervezők különböző gyakorlatokból, de van "szabad játékmód" is, arra az esetre, ha gyorsan szeretnéd lenyűgözni a szomszéd Pistikét az elmetrükkjeiddel. Sajna elég gyanús a leírás alapján, hogy csak a gömbmozgatásra vonatkoznak a gyakorlatok, pedig én legszívesebben a "Nem árulsz több halálpálcát" és a "Nem ezeket a droidokat keresed" trükköket szeretném megtanulni. De, ha nagyon muszáj, beérném egy "mindenki kap egy ingyen kört" trükkel is.

S hogy kinek készülnek az ilyesmik? Nos, hidd el, vannak emberek, akik kifizetnek ennyit egy Star Wars kütyüért. Pár napja olvastam, hogy a Nemzetközi Jedi Vallás egyik alapítóját, Morda Hehol Mestert (polgári nevén Daniel Jonest, a fenti képen a bal oldalon álló embert) kidobtak egy boltból, mert nem volt hajlandó levenni a csuklyáját. A Mester most jogi lépéseket fontolgat, és diszkriminációt emleget, a boltban ugyanis összefutott egy lefátyolozott arcú muzulmán nővel, mielőtt kikísérték. Ha a muzulmánoknak szabad, neki miért nem? A Jedik kézikönyve pedig világosan kimondja, hogy a Jediknek viselniük kell a csuklyájukat nyilvános helyeken. A bolthálózat szóvivője azzal reagált, hogy szeretettel várnak minden Jedit, de megkérik őket, vegyék le a csuklyájukat a boltban, mert még elmulasztanak valami jó kis akciót. A művelt hölgy megemlítette, hogy Obi-Wan Kenobi, Yoda és Luke Skywalker sem állt át a sötét oldalra attól, hogy levette a csuklyáját. (Aki nem hiszi, kattintson a forrásra, tényleg ezt írták!)

Ezek után mondd, hogy nincs létjogosultsága egy ilyen ketyerének!

Én biztos nem adnék ki ennyi pénzt érte, de ha befutna egy tesztpéldány a szerkesztőségbe, könyörögnék, hogy kipróbálhassam! Azt hiszem, remek videoteszt születne a tesztről...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>