Fotó az új iPhone-ról


Újabb fotó szivárgott ki az Apple házának tájáról, de ez még koránt sem jelenti azt, hogy biztosan így fog kinézni az új készülék.

A KitGuru online internetes magazin szerkesztőségébe érkezett egy fotó, ami már az idei év első új iPhone-járól készült. A képeken jól látszik, hogy az új készülék, amit valódinak állítottak be, már tartalmaz minden új stílusjegyet, amiről korábban pletykáltak. Nagyobb kijelzővel, hosszabb készülékházzal, illetve fémes hátlappal van ellátva.

Kulcsszavak: apple, iphone, iphone 5, new, telefon, új
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>