Fotó az új iPhone-ról


Újabb fotó szivárgott ki az Apple házának tájáról, de ez még koránt sem jelenti azt, hogy biztosan így fog kinézni az új készülék.

A KitGuru online internetes magazin szerkesztőségébe érkezett egy fotó, ami már az idei év első új iPhone-járól készült. A képeken jól látszik, hogy az új készülék, amit valódinak állítottak be, már tartalmaz minden új stílusjegyet, amiről korábban pletykáltak. Nagyobb kijelzővel, hosszabb készülékházzal, illetve fémes hátlappal van ellátva.

Kulcsszavak: apple, iphone, iphone 5, new, telefon, új
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>