Fotómentő


Sony DVDirect VRD-MC6

Baráti körben igazán sok remek fotóst üdvözölhetek, van, aki hivatásszerűen űzi e sportot, ezért joggal mondhatom, hogy, bár magam nem fotózok, jól ismerem e világ nehézségeit. Egyike ezeknek a limitált kapacitású memóriakártya, amiből a sok gigabytos sem elég semmire. Cimboráim egy rövidebb hétvége alatt töltenek meg 2-4 GB-os ilyet, majd szerencsétlenkednek a laptoppal, ha van, az újabb lődözések végett.

Nekik talán megoldást jelenthet a Sony által szeptemberben piacra szánt készség, mely tulajdonképpen egy mobil DVD-író, megspékelve egy – valóban – mini LCD kijelzővel. Ami még így is nagyobb, mint az elődé, holott maga az eszköz kisebb lett. Dicséretes, bár még csak egy sajtófotó jelent meg róla.

A készülék legfőbb előnye, hogy a videózott, vagy fotografált anyag előzetesen megnézhető, majd pc közbeiktatása nélkül egyből DVD-re írható. Egyaránt kezel SD és HD formátumokat USB meghajtóról, memóriakártyáról, és kameráról is, természetesen. Ha nagyon nem bírunk magunkkal, akár dupla DVD-t is írathatunk vele. Mindenképpen kisebb, mint egy laptop, és „médiailag” ugyanúgy segíti munkánkat, mint operációs rendszerrel ellátott gépünk, ha szükségünk van 5.1-es Dolby rendszerre, vagy 16:9-es képarányra. Pár hónapig biztosan vagányabb is lesz, mint az egyre több helyen feltűnő notebook megoldás, és a gyártók szerint praktikusabb is. Meglátjuk, mit mondanak erre a felhasználók.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[TGA 2019] Ghost of Tsushima trailer
Megkaptuk a hétközi State of Play trailer teljes verzióját, mely a játék megjelenési dátumát is leleplezte.
[TGA 2019] Fast & Furious Crossroads trailer
A pletykák igazak voltak, a Project CARS fejlesztői tényleg egy Halálos iramban-játékon dolgoznak, melyet most le is lepleztek.
[TGA 2019] Ruined King: A League of Legends Story trailer
A korábbi ígéretnek megfelelően a The Game Awardson bemutatkozott a League of Legends-univerzumban játszódó új történet.
[TGA 2019] Senua's Saga: Hellblade 2 trailer
A Ninja Theory már dolgozik a Hellblade folytatásán, mely a következő generációs Xboxra érkezik.
[TGA 2019] Íme a nextgen Xbox, az Xbox Series X
A Microsoft a The Game Awardson leplezte le a következő generációs masinájának nevét és kinézetét.

További tech hírek >>