Fotószkenner mókás névvel


Először a neve miatt akadt meg a szemem ezen a fotószkenneren, elég viccesen sikerült nyúlniuk a márkát. De aztán, amikor megnéztem, mit tud, arra jöttem rá, hogy nem is olyan rossz. Igazán megkönnyítené pár ismerősöm életét, akit folyton azért bizgerálnak a családtagjaik, hogy ugyan szkenneljék már be a családi fotóalbumot.

A Renovo Photo Scannerrel ugyanis nem kell folyamatosan szütymörögni minden egyes fotónál.

A leírás szerint csak be kell helyezni a tálcába a képeket, az beszippantja, beszkenneli, és azonnal rá is menti a belerakott SD kártyára. Nem kell külön elmentegetni, és nem kell hozzá számítógép, bárhol működik, ahol be lehet dugni konnektorba.

Annyi hátránya van, hogy 2 megapixeles jpg-ket csinál, ami tulajdonképpen nem olyan jó felbontás, de a számítógéphez nem értő, pattogó rokonok talán nem veszik észre.

70 dollár
, azaz kábé 15 rugó az ára, biztosan van, akinek megér ennyit.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>