Fotószkenner mókás névvel


Először a neve miatt akadt meg a szemem ezen a fotószkenneren, elég viccesen sikerült nyúlniuk a márkát. De aztán, amikor megnéztem, mit tud, arra jöttem rá, hogy nem is olyan rossz. Igazán megkönnyítené pár ismerősöm életét, akit folyton azért bizgerálnak a családtagjaik, hogy ugyan szkenneljék már be a családi fotóalbumot.

A Renovo Photo Scannerrel ugyanis nem kell folyamatosan szütymörögni minden egyes fotónál.

A leírás szerint csak be kell helyezni a tálcába a képeket, az beszippantja, beszkenneli, és azonnal rá is menti a belerakott SD kártyára. Nem kell külön elmentegetni, és nem kell hozzá számítógép, bárhol működik, ahol be lehet dugni konnektorba.

Annyi hátránya van, hogy 2 megapixeles jpg-ket csinál, ami tulajdonképpen nem olyan jó felbontás, de a számítógéphez nem értő, pattogó rokonok talán nem veszik észre.

70 dollár
, azaz kábé 15 rugó az ára, biztosan van, akinek megér ennyit.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>