Fotószkenner mókás névvel


Először a neve miatt akadt meg a szemem ezen a fotószkenneren, elég viccesen sikerült nyúlniuk a márkát. De aztán, amikor megnéztem, mit tud, arra jöttem rá, hogy nem is olyan rossz. Igazán megkönnyítené pár ismerősöm életét, akit folyton azért bizgerálnak a családtagjaik, hogy ugyan szkenneljék már be a családi fotóalbumot.

A Renovo Photo Scannerrel ugyanis nem kell folyamatosan szütymörögni minden egyes fotónál.

A leírás szerint csak be kell helyezni a tálcába a képeket, az beszippantja, beszkenneli, és azonnal rá is menti a belerakott SD kártyára. Nem kell külön elmentegetni, és nem kell hozzá számítógép, bárhol működik, ahol be lehet dugni konnektorba.

Annyi hátránya van, hogy 2 megapixeles jpg-ket csinál, ami tulajdonképpen nem olyan jó felbontás, de a számítógéphez nem értő, pattogó rokonok talán nem veszik észre.

70 dollár
, azaz kábé 15 rugó az ára, biztosan van, akinek megér ennyit.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>