Fotószkenner mókás névvel


Először a neve miatt akadt meg a szemem ezen a fotószkenneren, elég viccesen sikerült nyúlniuk a márkát. De aztán, amikor megnéztem, mit tud, arra jöttem rá, hogy nem is olyan rossz. Igazán megkönnyítené pár ismerősöm életét, akit folyton azért bizgerálnak a családtagjaik, hogy ugyan szkenneljék már be a családi fotóalbumot.

A Renovo Photo Scannerrel ugyanis nem kell folyamatosan szütymörögni minden egyes fotónál.

A leírás szerint csak be kell helyezni a tálcába a képeket, az beszippantja, beszkenneli, és azonnal rá is menti a belerakott SD kártyára. Nem kell külön elmentegetni, és nem kell hozzá számítógép, bárhol működik, ahol be lehet dugni konnektorba.

Annyi hátránya van, hogy 2 megapixeles jpg-ket csinál, ami tulajdonképpen nem olyan jó felbontás, de a számítógéphez nem értő, pattogó rokonok talán nem veszik észre.

70 dollár
, azaz kábé 15 rugó az ára, biztosan van, akinek megér ennyit.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>