Galaxy Tab a 7 colos android


Úgy néz ki, hogy a gyártó az Androidos telefonjai sikerén felbuzdulva, az Apple-hez hasonlóan belefogott a tablet gyártásba, ugyanis a Galaxy Spica és a Galaxy S telefonok után érkezik a Galaxy Tab, az Android tablet.

Sajnos túl sokat nem tudunk elárulni az egyelőre csak Dél-Afrikában forgalomba kerülő tábla PC-ről, ugyanis létezése (vagy közelgő megjelenése) egy twitter üzenetben látott napvilágot. A lényeg, hogy képünk is van róla, illetve némi infót is közöl az „üzi” a kép mellett. 

Az már a címből is kiderülhetett, hogy a tablet Android op. rendszert futtat majd (méghozzá 2.1-et), illetve a kijelző nagy felbontású Super Amoled és a mérete 7 colnál megáll. Néhány szóból az is kiderült, hogy a Wi-Fi mellett 3G is segíti majd az online létet. Természetesen a kezdő képernyőt – ahogy a telefonok esetében is – telepakolhatjuk majd mindenféle okos widgetekkel, melyek az egyszerű kezelést és infóhoz jutást segítik. A forgalmazást elsőként Dél-Afrikában kezdi meg a gyártó, és csak ezután kerülhet az egyéb kontinensen található boltok polcaira. A döntést nem annyira értem, mindenesetre nagyon várom a megjelenést, hogy kézbe foghassam a kicsikét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>