Galaxy Tab a 7 colos android


Úgy néz ki, hogy a gyártó az Androidos telefonjai sikerén felbuzdulva, az Apple-hez hasonlóan belefogott a tablet gyártásba, ugyanis a Galaxy Spica és a Galaxy S telefonok után érkezik a Galaxy Tab, az Android tablet.

Sajnos túl sokat nem tudunk elárulni az egyelőre csak Dél-Afrikában forgalomba kerülő tábla PC-ről, ugyanis létezése (vagy közelgő megjelenése) egy twitter üzenetben látott napvilágot. A lényeg, hogy képünk is van róla, illetve némi infót is közöl az „üzi” a kép mellett. 

Az már a címből is kiderülhetett, hogy a tablet Android op. rendszert futtat majd (méghozzá 2.1-et), illetve a kijelző nagy felbontású Super Amoled és a mérete 7 colnál megáll. Néhány szóból az is kiderült, hogy a Wi-Fi mellett 3G is segíti majd az online létet. Természetesen a kezdő képernyőt – ahogy a telefonok esetében is – telepakolhatjuk majd mindenféle okos widgetekkel, melyek az egyszerű kezelést és infóhoz jutást segítik. A forgalmazást elsőként Dél-Afrikában kezdi meg a gyártó, és csak ezután kerülhet az egyéb kontinensen található boltok polcaira. A döntést nem annyira értem, mindenesetre nagyon várom a megjelenést, hogy kézbe foghassam a kicsikét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sub-Zero lett a népszerű DJ-ből, augusztusban ingyen megkapjuk
Egészen különleges DLC-t jelentett be a Warner és a NetherRealm a Mortal Kombat 11-hez: Dimitri Vegas skin érkezik.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.
Egész hétvégén vár titeket a Teamfight Tactics a MondoConon
Két program között nyugodtan beülhettek majd játszani egyet a népszerű autobattler játékkal a hétvégi MondoConon.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés
Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten...

További tech hírek >>