Galaxy Tab a 7 colos android


Úgy néz ki, hogy a gyártó az Androidos telefonjai sikerén felbuzdulva, az Apple-hez hasonlóan belefogott a tablet gyártásba, ugyanis a Galaxy Spica és a Galaxy S telefonok után érkezik a Galaxy Tab, az Android tablet.

Sajnos túl sokat nem tudunk elárulni az egyelőre csak Dél-Afrikában forgalomba kerülő tábla PC-ről, ugyanis létezése (vagy közelgő megjelenése) egy twitter üzenetben látott napvilágot. A lényeg, hogy képünk is van róla, illetve némi infót is közöl az „üzi” a kép mellett. 

Az már a címből is kiderülhetett, hogy a tablet Android op. rendszert futtat majd (méghozzá 2.1-et), illetve a kijelző nagy felbontású Super Amoled és a mérete 7 colnál megáll. Néhány szóból az is kiderült, hogy a Wi-Fi mellett 3G is segíti majd az online létet. Természetesen a kezdő képernyőt – ahogy a telefonok esetében is – telepakolhatjuk majd mindenféle okos widgetekkel, melyek az egyszerű kezelést és infóhoz jutást segítik. A forgalmazást elsőként Dél-Afrikában kezdi meg a gyártó, és csak ezután kerülhet az egyéb kontinensen található boltok polcaira. A döntést nem annyira értem, mindenesetre nagyon várom a megjelenést, hogy kézbe foghassam a kicsikét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.
Az igen: a Xiaomi új telefonja videózásban a Huawei legjobb mobilját is veri
A megbízható méréseiről ismert DxOMark megvizsgálta, hogyan teljesít képalkotás terén a Xiaomi frissen bejelentett készüléke, az Mi 9. Több mint beszédes eredmény született.
Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.

További tech hírek >>