Gamer egér


Gombokkal nem zsúfolták tele, mint a nagy gyártók a saját egereiket, és meg csak nem is túl extrém a kinézete. Más dologban tud kiemelkedőt.

Tehát mint mondtam, túl sok gomb nincs rajta. Szám szerint három, és az elmaradhatatlan görgő. A három gomb közül kettő a bal, illetve a jobb gomb szerepét tölti be. A harmadik gomb pedig a görgő fölött van elhelyezve. Ennek a szerepe a az érzékenységállításban van.

Négyféle lehetőség áll rendelkezésre. Az aktuális beállításról ledek adnak felvilágosítást, melyeknek a kémlelője a már említett gomb felett van elhelyezve. A négyféle érzékenység a következőek lehetnek: 600 dpi, ekkor nem világít egy led sem. 1200 dpi-nél narancsos fény van, 1800-nál kék, 2400-nál pedig lila a visszajelző led színe. Ezek között bármikor tetszés szerint lehet váltogatni.

A számítógéphez usb port segítségével csatlakozik. Mérete átlagosnak mondható: 64 x 114 x 35mm. Kialakítása miatt inkább csak jobb kézzel kényelmes a használata. Súlya 123 gramm, ára 22 dollár. Leginkább Windows oprendszerekhez ajánlják, de sosem lehet tudni, lehet működik mással is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Prémium funkciókat visz a középkategóriába az új Samsung Exynos 7 chip
A csúcskategóriából merít az Exynos 7 Series 7904 rendszerchip.
Anyjától kapott méhével szült egészséges gyermeket egy nő Kínában
Újabb olyan kisbaba jött világra, ezúttal Kínában, akinek édesanyja méhátültetésen esett át a terhesség előtt.
Hosszú távon aligha jó a digitális adó
Az új adó nem valószínű, hogy elgondolkodtatja az IT-cégeket, de komoly áremelkedéshez vezethet.
Ez érdekes: mágneses okostelefont tervezett a Samsung
A Samsung a jelek szerint nemcsak a hajlítható kijelzőben gondolkodik, egy másfajta készülékről is készült terv. Ötletnek mindenképpen érdekes.
Előzetest kapott Travolta és Michael Madsen új filmje
Travolta ezúttal egy kiöregedett autóversenyzőt alakít. Befutott a Hulu Into the Dark című horror szériájának új epizódját felvezető előzetes is.

További tech hírek >>