Gólyaláb cipő project - VIDEÓ


Adi Marom designer, feltaláló és persze iPhone fan is egyben. Hogy mi sül ki belőle, ha valaki egyszerre rendelkezik az elébb felsorolt tulajdonságokkal? Hát a Short++ névre keresztelt liftcipő.

Megkockáztatom, hogy a bevezetőben említett hölgyemény nem tartozik a colos emberek táborába, ugyanis legutóbbi munkája, mely még csak koncepció képében létezik, az apróbb népeket célozza áldásos tevékenységével. 

##213238##

A szerkentyű tulajdonképpen majdnem úgy néz ki, mint egy snowboardos kötés (annyira nem is), ebbe kell beleállnia a fellegekbe vágyó júzernek. A „papucsok” mindegyikébe levegős emelőt épített a kisasszony, melyet egy külön erre a célra írt iPhone applikációval lehet irányítani lenről fel, vagy éppen felről, le. A telefonnal egyelőre csupán a magasságot lehet vezérelni, ám remélem, hogy a későbbi „frissítésben” már benne lesz a szerkentyűre szerelt LED-ek kapcsolgatásának lehetősége is. 

##213239##

Nos, nem tudom, hogy egy ilyen holminak mennyire lehet létjogosultsága a piacon, mindenesetre a Discovery Channel stábja figyelemreméltónak találta a szerkezetet, ugyanis egy szösszenetnyi rövidke snittben már be is mutatták Adi Marom találmányát.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Plugable már vezetékes fejhallgatót is forgalmaz
A leginkább elosztóiról és adaptereiről ismert vállalat hosszú évek után piacra dobott egy vezetékes sztereó headsetet.
Ha siet, most ingyen az öné lehet egy 5000 forintos, remek sci-fi játék
A Humble Bundle új akciójában most korlátozott ideig a közel 80 százalékos értékelésen álló Tacomát lehet ingyen beszerezni.
Ezen a videón élőben nézheti, ahogy az űrhajósok tesznek-vesznek a Nemzetközi Űrállomás külsején
Az ISS asztronautái órák óta az űrben mászkálnak, persze jó okkal, fontos küldetést teljesítenek. A munkába most bárki bepillanthat.
Új kiegészítőkkel készült a tavaszra az Apple
Új tokok érkeztek az iPhone készülékekhez és új szíjak az Apple Watch okosórához.
Feltörhetetlennek hirdették, komoly biztonsági hibát találtak a Magyarországon is árult autóriasztóban
Két, elsősorban Amerikában népszerű okos riasztóról derült ki, hogy komoly biztonsági réseket tartalmaznak.

További tech hírek >>