Gólyaláb cipő project - VIDEÓ


Adi Marom designer, feltaláló és persze iPhone fan is egyben. Hogy mi sül ki belőle, ha valaki egyszerre rendelkezik az elébb felsorolt tulajdonságokkal? Hát a Short++ névre keresztelt liftcipő.

Megkockáztatom, hogy a bevezetőben említett hölgyemény nem tartozik a colos emberek táborába, ugyanis legutóbbi munkája, mely még csak koncepció képében létezik, az apróbb népeket célozza áldásos tevékenységével. 

##213238##

A szerkentyű tulajdonképpen majdnem úgy néz ki, mint egy snowboardos kötés (annyira nem is), ebbe kell beleállnia a fellegekbe vágyó júzernek. A „papucsok” mindegyikébe levegős emelőt épített a kisasszony, melyet egy külön erre a célra írt iPhone applikációval lehet irányítani lenről fel, vagy éppen felről, le. A telefonnal egyelőre csupán a magasságot lehet vezérelni, ám remélem, hogy a későbbi „frissítésben” már benne lesz a szerkentyűre szerelt LED-ek kapcsolgatásának lehetősége is. 

##213239##

Nos, nem tudom, hogy egy ilyen holminak mennyire lehet létjogosultsága a piacon, mindenesetre a Discovery Channel stábja figyelemreméltónak találta a szerkezetet, ugyanis egy szösszenetnyi rövidke snittben már be is mutatták Adi Marom találmányát.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rossz irányba mozdult a OnePlus
A OnePlus kíváncsi volt a felhasználók kedvenc funkciójára - nagy kritikát kapott a jackcsatlakozó száműzése miatt.
Probléma akadt a Facebook moderációs rendszerével az Egyesült Államokban
Hiába jelentette a felhasználó a gyűlölködő posztot, és hiába ígérte meg a közösségi oldal, hogy eltávolítja - nem így lett.
Bámulatos az új Harry Potter film előzetese
Az előzetesek alapján a hamarosan mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük 2 lényegesen több izgalmat ígér, mint az első rész.
5G kapcsolatot hoztak létre Siófokon
A Vodafone 5G tesztkapcsolaton keresztül közvetített valós idejű online videós tartalmat, melyet HD minőségben streamelt a világhálóra.
Ön elbírna 1500 telefonhívással havonta?
Meglátogattuk a Telenor telefonos ügyfélszolgálatát, érdekes kulisszatitkokat tudtunk meg.

További tech hírek >>