Gólyaláb cipő project - VIDEÓ


Adi Marom designer, feltaláló és persze iPhone fan is egyben. Hogy mi sül ki belőle, ha valaki egyszerre rendelkezik az elébb felsorolt tulajdonságokkal? Hát a Short++ névre keresztelt liftcipő.

Megkockáztatom, hogy a bevezetőben említett hölgyemény nem tartozik a colos emberek táborába, ugyanis legutóbbi munkája, mely még csak koncepció képében létezik, az apróbb népeket célozza áldásos tevékenységével. 

##213238##

A szerkentyű tulajdonképpen majdnem úgy néz ki, mint egy snowboardos kötés (annyira nem is), ebbe kell beleállnia a fellegekbe vágyó júzernek. A „papucsok” mindegyikébe levegős emelőt épített a kisasszony, melyet egy külön erre a célra írt iPhone applikációval lehet irányítani lenről fel, vagy éppen felről, le. A telefonnal egyelőre csupán a magasságot lehet vezérelni, ám remélem, hogy a későbbi „frissítésben” már benne lesz a szerkentyűre szerelt LED-ek kapcsolgatásának lehetősége is. 

##213239##

Nos, nem tudom, hogy egy ilyen holminak mennyire lehet létjogosultsága a piacon, mindenesetre a Discovery Channel stábja figyelemreméltónak találta a szerkezetet, ugyanis egy szösszenetnyi rövidke snittben már be is mutatták Adi Marom találmányát.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen trendi számítógépházat is régen láttunk
144 darab LED került a részlegesen áttetsző előlapja mögé.
Megdőlt egy népszerű tévhit a rejtvényfejtésről
Egy új skót tanulmány szerint a keresztrejtvényfejtés vagy a sudokuzás nem véd meg az időskori mentális hanyatlástól.
Kétmilliárd forintos óvadékért kiengedték a Huawei letartóztatott vezetőjét
Meng Van-csout napok óta fogva tartotta a kanadai rendőrség, szabadulásakor sírva fakadt. Az ügynek még nincs vége, a pénzügyi vezető februárban újra bíróság elé áll.
Jobb lesz a Snapdragon chipes Galaxy S10, mint a Samsung chipjével szerelt?
A Samsung Galaxy S10 az elsők között (ha nem legelsőként) kapja majd meg a Snapdragon 855 lapkakészletet. Egy teszt szerint ezzel akár erősebb lehet majd az Exynos chipkészletet tartalmazó...
Jól van ez így? Akkor is megjegyez minket a Google, ha kijelentkezünk
A DuckDuckGo nevű keresőmotor szakemberek a nyár közepén végeztek egy kísérletet, hogy megnézzék, a Google mennyire tartja véleménybuborékban a felhasználókat. A nemrég publikált...

További tech hírek >>