Gólyaláb cipő project - VIDEÓ


Adi Marom designer, feltaláló és persze iPhone fan is egyben. Hogy mi sül ki belőle, ha valaki egyszerre rendelkezik az elébb felsorolt tulajdonságokkal? Hát a Short++ névre keresztelt liftcipő.

Megkockáztatom, hogy a bevezetőben említett hölgyemény nem tartozik a colos emberek táborába, ugyanis legutóbbi munkája, mely még csak koncepció képében létezik, az apróbb népeket célozza áldásos tevékenységével. 

##213238##

A szerkentyű tulajdonképpen majdnem úgy néz ki, mint egy snowboardos kötés (annyira nem is), ebbe kell beleállnia a fellegekbe vágyó júzernek. A „papucsok” mindegyikébe levegős emelőt épített a kisasszony, melyet egy külön erre a célra írt iPhone applikációval lehet irányítani lenről fel, vagy éppen felről, le. A telefonnal egyelőre csupán a magasságot lehet vezérelni, ám remélem, hogy a későbbi „frissítésben” már benne lesz a szerkentyűre szerelt LED-ek kapcsolgatásának lehetősége is. 

##213239##

Nos, nem tudom, hogy egy ilyen holminak mennyire lehet létjogosultsága a piacon, mindenesetre a Discovery Channel stábja figyelemreméltónak találta a szerkezetet, ugyanis egy szösszenetnyi rövidke snittben már be is mutatták Adi Marom találmányát.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Idegsebészek is segítik a fejlesztést
A Cyberpunk 2077-n dolgozó Mike Pondsmith elárulta, hogy a realizmust nagyon komolyan veszik, ha kell, idegsebészekkel is konzultálnak.
Egyszerűbb lesz a közösségi platformok közötti adatmegosztás
A techóriások könnyebbé akarják tenni a felhasználók számára az adataik és a profiljaik átvitelét más platformokra.
5 tipp a sztárfotóstól: így örökítse meg a „golden hour” pillanatait
A világsztárokról készített portréi által híressé vált Uli Weber Ibizán tesztelte a Samsung csúcsmobiljának kameráját. A többek között Stinget, Kate Mosst vagy Kylie Minogue-ot is...
Ingyenes internetet szórnak majd a Facebook műholdjai, hamarosan fel is lövik az elsőt
Az ingyenes internet sugárzására alkalmas drón fejlesztését néhány hete ugyan leállította a Facebook, de mint kiderült, párhuzamosan futtattak egy másik, hasonló projektet is, amely...
Az amerikai felnőttek 18 százalékának van okoshangszórója
A felhasználók szerint rádió helyett is tökéletes megoldás az okoshangszóró.

További tech hírek >>