Google Chrome Linuxra és Mac-re


Már több mint két éve indult a Google böngészője, de az Apple gépekre és Linuxra is megfelelő verzió csak most érkezett meg.

Blackbird-nek szolgálunk jó hírekkel: ha égtél a vágytól, hogy kipróbálhasd a Chrome-ot, eddig egy Windowsos géphez voltál kényszerítve, most viszont  már a saját számítógépeden próbálhatod ki, mire is képes ez a böngésző. (Nagy Apple-ös kommentelő most nem ugrik be, de rájuk ugyanez vonatkozik.)

A napokban vált ugyanis elérhetővé a Mac OSX és a Linux oprendszerekre írt Chrome.

Mindkettő béta verzió, de a Google-t ismerve ez nem fog problémát okozni. A Gmail is évekig futott béta verzióban, mégis több millióan tudták használni, (többnyire) gond nélkül. (Illetve azóta is volt már nagy leállás a Google levelezőrendszerében, hogy lekerült róla a béta címke.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.
Meghozta az idei CPU és GPU IP frissítéseket az ARM
A menetrendszerű újítások a jól bevált alapokra építkeznek, de már a TSMC 5 nm-es eljárásához vannak optimalizálva.
Érezhetően erősebbek lesznek a mobilok, amikbe ezeket a chipeket teszik
Az ARM új processzorának, valamint grafikus- és neurális feldolgozóegységének teljesítménye is jelentős mértékben növekedett a jelenlegi csúcsverzióhoz képest.

További tech hírek >>