Guinness-rekord egy gitáróráért


Nem akármilyen óráról volt szó: a gitár-isten Steve Vai tartott egy előadást, amit élőben közvetítettek livestreamen. Az oktatás mellett a Guinnes-rekord megdöntése volt a cél, és sikerrel is jártak: ez volt a világ legnagyobb online gitárórája.

Most már tehát ilyen Guinness kategória is született, és őszintén szólva, kicsit jobban tisztelem ezt az eredményt, mint mondjuk Charlie Sheen rekordját. Neki tulajdonképpen semmit nem kellett tennie, hogy meglegyen az egymillió követője Twitteren röpke egy nap alatt.Mr Vai azért mégiscsak szervezkedett előtte egy sort a bostoni Berklee College of Music intézménnyel, hogy lebonyolítsák az egészet. Ja, meg persze tartott egy nagyszerű előadást, és hát mégiscsak van mögötte majdnem 40 év tapasztalat.

Az órát a Livestream.com-on közvetítették, ezen a linken lehet visszanézni. Az első 15 perc alatt 4455-en nézték a közvetítést a világ minden tájáról.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] – Jöhetnek a PlayStation-exkluzív játékok PC-re?
A Sony nem zárkózik el attól, hogy a jövőbeli PlayStation-exkluzív játékok akár PC-re is megjelenjenek.
Robotok harcáról készült videókat távolított el a YouTube, mert állatkínzásnak vette azokat
Bár vér nem folyt, a YouTube mégis törölt néhány robotharcról készült felvételt, a platform algoritmusa ugyanis azt érzékelte, állatkínzás folyik.
Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.
Szeptembertől jön a gigabites kábelnet a Telekomnál
Szeptembertől immár nem csak optikai (FTTH) hálózatán, hanem kábelhálózatán (HFC) is kínál gigabites letöltési sávszélességet biztosító internetelőfizetést a Telekom. A...
[GC 2019] – Lehet, hogy nem lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben
Bár dolgoznak azon, hogy a Cyberpunk 2077 is kapjon többjátékos módot a megjelenés után, ha az nem üti meg a szintet, nem fogják erőltetni.

További tech hírek >>