Gumírozott makrólencse telefonokra


Az Easy Macro egy egyszerű és nagyszerű kiegészítő, amivel minden mobil kamerájából kihozható a maximum.

A telefonba épített kamera nagy telitalálatnak bizonyult sokáig egy készülék fokmérője volt, hogy “mekkora kamera van benne”, és a mindennapi használat során az egyik leghasznosabb kiegészítő funkciónak bizonyult.

Hogy ma mekkora a jelentősége, azt jól érzékelteti a világ egyik legnépszerűbb fotómegosztó oldalának, a Flickrnek az alábbi statja: a fényképezésre leggyakrabban használt készülékek között az Apple Iphone 4-e vezet, beelőzve a Nikon és a Cannon termékeit.

Erre a népszerűségre építve született meg az egyik legötletesebb fotós-mobilos kiegészítő, az Easy Macro. A pofonegyszerű kreálmány egy gumiszalagból és a beleapplikált lencséből áll, ennek a kivitelnek köszönhetően nagyjából minden típusú mobilra passzol, nem csupán okostelefonokra.

A termék 15 dollárért rendelhető, a példafotó alapján nem lehet vele díjnyertes fotókat készíteni egy egerészölyv retinájáról, de aki gyakran és szívesen fotózza környezetét a telefonjával, annak hasznos útitárs lehet az Easy Macro.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>