Gumírozott makrólencse telefonokra


Az Easy Macro egy egyszerű és nagyszerű kiegészítő, amivel minden mobil kamerájából kihozható a maximum.

A telefonba épített kamera nagy telitalálatnak bizonyult sokáig egy készülék fokmérője volt, hogy “mekkora kamera van benne”, és a mindennapi használat során az egyik leghasznosabb kiegészítő funkciónak bizonyult.

Hogy ma mekkora a jelentősége, azt jól érzékelteti a világ egyik legnépszerűbb fotómegosztó oldalának, a Flickrnek az alábbi statja: a fényképezésre leggyakrabban használt készülékek között az Apple Iphone 4-e vezet, beelőzve a Nikon és a Cannon termékeit.

Erre a népszerűségre építve született meg az egyik legötletesebb fotós-mobilos kiegészítő, az Easy Macro. A pofonegyszerű kreálmány egy gumiszalagból és a beleapplikált lencséből áll, ennek a kivitelnek köszönhetően nagyjából minden típusú mobilra passzol, nem csupán okostelefonokra.

A termék 15 dollárért rendelhető, a példafotó alapján nem lehet vele díjnyertes fotókat készíteni egy egerészölyv retinájáról, de aki gyakran és szívesen fotózza környezetét a telefonjával, annak hasznos útitárs lehet az Easy Macro.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Twin Mirror - Végre életjelet adott a Life is Strange alkotóinak új játéka
Új arcot kapott a kalandjáték főhőse, Sam.
Financial Times: Meggondolhatták magukat a britek, teljesen kizárhatják a Huaweit az 5G-ből
A brit kormány 2023-ra Huawei-mentesítheti az 5G-s mobilhálózatokat. Januárban még zöld lámpát villantottak a Huaweinek.
Az iOS 13.5-tel is bevethető az Unc0ver jailbreak
A hackercsapat szerint a megoldás gyors és biztonságos, de azért érdemes némi szkepticizmussal kezelni azt.
USA: a mobilok kijelzőire sem nézhetnek a nyomozók
Kutatási engedély kell a záróképernyő megtekintéséhez.
Mai HBO premierek
Május utolsó hete igazi műsoráradattal kezdődik az HBO Go-n. Szezonfináléjához érkezett a Futás. Összegyűjtöttük a streamingszolgáltató mai premierjeit.

További tech hírek >>