Gumírozott makrólencse telefonokra


Az Easy Macro egy egyszerű és nagyszerű kiegészítő, amivel minden mobil kamerájából kihozható a maximum.

A telefonba épített kamera nagy telitalálatnak bizonyult sokáig egy készülék fokmérője volt, hogy “mekkora kamera van benne”, és a mindennapi használat során az egyik leghasznosabb kiegészítő funkciónak bizonyult.

Hogy ma mekkora a jelentősége, azt jól érzékelteti a világ egyik legnépszerűbb fotómegosztó oldalának, a Flickrnek az alábbi statja: a fényképezésre leggyakrabban használt készülékek között az Apple Iphone 4-e vezet, beelőzve a Nikon és a Cannon termékeit.

Erre a népszerűségre építve született meg az egyik legötletesebb fotós-mobilos kiegészítő, az Easy Macro. A pofonegyszerű kreálmány egy gumiszalagból és a beleapplikált lencséből áll, ennek a kivitelnek köszönhetően nagyjából minden típusú mobilra passzol, nem csupán okostelefonokra.

A termék 15 dollárért rendelhető, a példafotó alapján nem lehet vele díjnyertes fotókat készíteni egy egerészölyv retinájáról, de aki gyakran és szívesen fotózza környezetét a telefonjával, annak hasznos útitárs lehet az Easy Macro.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>