Gyorshír: iPhone 6 és 6 Plus Magyarországon a Telenornál és a Telekomnál!


A Magyar Telekom és a Telenor hivatalos sajtóközleménye szerint október 31-én pénteken megkezdik a legújabb Apple okostelefonok árusítását.

A készülékek "már" október 24-én 0.01 perctől előrendelhetőek lesznek a Telekom és a Telenor honlapján. A 20-as szolgáltatónál ez lesz az első Apple árusítás, kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz sikeres a teló náluk! Rajtuk kívül itthon a Vodafone is foglalkozik iPhone értékesítéssel, tőlük hivatalos közleményt nem olvastunk, ezért csak feltételezzük, hogy erre az időpontra, vagy egy kicsit későbbre tehető az árusítás kezdete.

A külföldi értékesítéshez képest nálunk a bevezetés másfél hónapot csúszott. Vajon lejjebb fogja nyomni valamivel a jelenleg is kapható készülékek árát a két új teló? Illetve mennyibe fog kerülni? Sőt, itt mekkora sor fog állni érte?

Kulcsszavak: apple, iphone 6
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>