Gyorshír: iPhone 6 és 6 Plus Magyarországon a Telenornál és a Telekomnál!


A Magyar Telekom és a Telenor hivatalos sajtóközleménye szerint október 31-én pénteken megkezdik a legújabb Apple okostelefonok árusítását.

A készülékek "már" október 24-én 0.01 perctől előrendelhetőek lesznek a Telekom és a Telenor honlapján. A 20-as szolgáltatónál ez lesz az első Apple árusítás, kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz sikeres a teló náluk! Rajtuk kívül itthon a Vodafone is foglalkozik iPhone értékesítéssel, tőlük hivatalos közleményt nem olvastunk, ezért csak feltételezzük, hogy erre az időpontra, vagy egy kicsit későbbre tehető az árusítás kezdete.

A külföldi értékesítéshez képest nálunk a bevezetés másfél hónapot csúszott. Vajon lejjebb fogja nyomni valamivel a jelenleg is kapható készülékek árát a két új teló? Illetve mennyibe fog kerülni? Sőt, itt mekkora sor fog állni érte?

Kulcsszavak: apple, iphone 6
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.
Az igen: a Xiaomi új telefonja videózásban a Huawei legjobb mobilját is veri
A megbízható méréseiről ismert DxOMark megvizsgálta, hogyan teljesít képalkotás terén a Xiaomi frissen bejelentett készüléke, az Mi 9. Több mint beszédes eredmény született.
Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.

További tech hírek >>