Gyorshír: iPhone 6 és 6 Plus Magyarországon a Telenornál és a Telekomnál!


A Magyar Telekom és a Telenor hivatalos sajtóközleménye szerint október 31-én pénteken megkezdik a legújabb Apple okostelefonok árusítását.

A készülékek "már" október 24-én 0.01 perctől előrendelhetőek lesznek a Telekom és a Telenor honlapján. A 20-as szolgáltatónál ez lesz az első Apple árusítás, kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz sikeres a teló náluk! Rajtuk kívül itthon a Vodafone is foglalkozik iPhone értékesítéssel, tőlük hivatalos közleményt nem olvastunk, ezért csak feltételezzük, hogy erre az időpontra, vagy egy kicsit későbbre tehető az árusítás kezdete.

A külföldi értékesítéshez képest nálunk a bevezetés másfél hónapot csúszott. Vajon lejjebb fogja nyomni valamivel a jelenleg is kapható készülékek árát a két új teló? Illetve mennyibe fog kerülni? Sőt, itt mekkora sor fog állni érte?

Kulcsszavak: apple, iphone 6
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sub-Zero lett a népszerű DJ-ből, augusztusban ingyen megkapjuk
Egészen különleges DLC-t jelentett be a Warner és a NetherRealm a Mortal Kombat 11-hez: Dimitri Vegas skin érkezik.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.
Egész hétvégén vár titeket a Teamfight Tactics a MondoConon
Két program között nyugodtan beülhettek majd játszani egyet a népszerű autobattler játékkal a hétvégi MondoConon.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés
Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten...

További tech hírek >>