Ha túl nagy a SIM-ed...


De mi is a probléma? Természetesen az iPad! Pontosabban a 3G-s iPad és az, hogy Angliában nincs microSIM formátum, márpedig az iPad csak azt szereti.

Na de a leleményesség. Szóval, ha túl nagy a SIM-ed, állj neki egy jó nagy konyhakéssel! Jómagam sosem gondoltam volna, hogy ilyen fokú a lustaság a szolgáltatók részéről, hogy a jelek szerint tényleg csak a méret  a különbség.

Mondjuk az is igaz, hogy sosem nézegettem a saját SIM kártyáimat, csak használom. John Benson a jelek szerint nem egy elveszett srác és az ha már 3G-s iPad-ot rendelt Ámerikából, akkor bizony ki az az Apple és Steve Jobs, aki megmondja mekkora SIM kártyát tehet a saját gépébe.

És lőn! A folyamat precízen végigkövethető John oldalán, a végeredmény pedig még a legfinnyásabbakat is kielégítheti.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>