Ha túl nagy a SIM-ed...


De mi is a probléma? Természetesen az iPad! Pontosabban a 3G-s iPad és az, hogy Angliában nincs microSIM formátum, márpedig az iPad csak azt szereti.

Na de a leleményesség. Szóval, ha túl nagy a SIM-ed, állj neki egy jó nagy konyhakéssel! Jómagam sosem gondoltam volna, hogy ilyen fokú a lustaság a szolgáltatók részéről, hogy a jelek szerint tényleg csak a méret  a különbség.

Mondjuk az is igaz, hogy sosem nézegettem a saját SIM kártyáimat, csak használom. John Benson a jelek szerint nem egy elveszett srác és az ha már 3G-s iPad-ot rendelt Ámerikából, akkor bizony ki az az Apple és Steve Jobs, aki megmondja mekkora SIM kártyát tehet a saját gépébe.

És lőn! A folyamat precízen végigkövethető John oldalán, a végeredmény pedig még a legfinnyásabbakat is kielégítheti.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>