Ha túl nagy a SIM-ed...


De mi is a probléma? Természetesen az iPad! Pontosabban a 3G-s iPad és az, hogy Angliában nincs microSIM formátum, márpedig az iPad csak azt szereti.

Na de a leleményesség. Szóval, ha túl nagy a SIM-ed, állj neki egy jó nagy konyhakéssel! Jómagam sosem gondoltam volna, hogy ilyen fokú a lustaság a szolgáltatók részéről, hogy a jelek szerint tényleg csak a méret  a különbség.

Mondjuk az is igaz, hogy sosem nézegettem a saját SIM kártyáimat, csak használom. John Benson a jelek szerint nem egy elveszett srác és az ha már 3G-s iPad-ot rendelt Ámerikából, akkor bizony ki az az Apple és Steve Jobs, aki megmondja mekkora SIM kártyát tehet a saját gépébe.

És lőn! A folyamat precízen végigkövethető John oldalán, a végeredmény pedig még a legfinnyásabbakat is kielégítheti.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!
Nem gyullad fel az autó, ha benne marad a kézfertőtlenítő
Ahogy jön a meleg, úgy kezdtek el terjedni videók, amik szerint a tűző napon hagyott autó felgyullad a benne felejtett kézfertőtlenítőtől.
[Hardver] Lenovo Legion Y7000 teszt
A Lenovo tovább erősíti a gamer laptop kínálatát, méghozzá egy nem is akármilyen darabbal. A Legion visszatért, és erősebb, mint valaha.

További tech hírek >>