Ha túl nagy a SIM-ed...


De mi is a probléma? Természetesen az iPad! Pontosabban a 3G-s iPad és az, hogy Angliában nincs microSIM formátum, márpedig az iPad csak azt szereti.

Na de a leleményesség. Szóval, ha túl nagy a SIM-ed, állj neki egy jó nagy konyhakéssel! Jómagam sosem gondoltam volna, hogy ilyen fokú a lustaság a szolgáltatók részéről, hogy a jelek szerint tényleg csak a méret  a különbség.

Mondjuk az is igaz, hogy sosem nézegettem a saját SIM kártyáimat, csak használom. John Benson a jelek szerint nem egy elveszett srác és az ha már 3G-s iPad-ot rendelt Ámerikából, akkor bizony ki az az Apple és Steve Jobs, aki megmondja mekkora SIM kártyát tehet a saját gépébe.

És lőn! A folyamat precízen végigkövethető John oldalán, a végeredmény pedig még a legfinnyásabbakat is kielégítheti.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?
Podcast: Mivel készül egy magyar asztrofotós a holdra szállás évfordulójára?
A holdra szállás 50. évfordulójáról emlékezett meg az Őrültech című teches podcast két műsorvezetője is, amiről a magyar asztrofotóssal, Hődör Gáborral beszélgettek.
Az eddigi legrosszabb évet zárhatja az okostelefonok piaca
A 2019-es visszaesés után jövőre azonban javulhat a helyzet az elemzők szerint.
Sosem váltott még ennyi iPhone-tulajdonos androidos mobilra
Egy felmérés szerint minden negyedik iPhone-felhasználó úgy dönt, hogy Androidra vált.

További tech hírek >>