Ha vízálló, nagyobb a biztonság - VIDEÓ


Víztől csöpögő kézzel sose dugjunk csatlakozót az aljzatba, mert rázós élményben lehet részünk. Ha csak, nem a Wet Circuits tápelosztóját használjuk, ugyanis abba akár önthetjük is a levet vödörszám.

A Wet Circuit hosszabbító-elosztó olyan embereknek való, mint például én. Jómagam még gumiszőnyeget is fektetnék a talpam alá konnektor használat estén, annyira tartok a zeuszi energiától. Ám cikkünk tárgya olyan lehetőséget kínál, amivel még nemigen találkozhattunk áramelosztó esetében. 

A kis hosszabbító ugyanis vízálló, többszörösen érintésvédett, túlmelegedés ellen is fel van vértezve, szikramentes működést ígér és a gyártó négyszeres élettartamot szavatol. Ez utóbbi természetesen a hétköznapi konnektorokkal szemben igaz. Ahogy a gyártói weboldalon – itt meg is rendelhető a holmi mindössze 40 dollárért – elnéztem a videókat, elég meggyőző a dolog.

##211210##

Jól jönne egy ilyen itthon, ám ahogy néztem, egyelőre csak az amerikai szabványú csatlakozó aljzattal létezik a holmi, ráadásul csak és kizárólag 125 V-os hálózatban működtethető. Remélhetőleg gondolnak majd a leendő európai megrendelőkre is!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Razziát tartott a német rendőrség gyűlöletkeltő internetes bejegyzések miatt
Országszerte házkutatásokat tartott a német rendőrség ma a közösségi portálokon közzétett gyűlöletkeltő bejegyzések miatt.
A nyílt forráskódú szoftverek használatát erősítené Hamburg
Erről született megállapodás az SPD és a Zöldek koalíciós tárgyalásain.
Luxus okosórát dobott piacra a Hublot
A svájci óragyártó igyekezett különleges készüléket alkotni, de kérdéses, hogy ez sikerült-e.
Egyre közeledik a Lenovo Legion gamermobilja
A kínai 3C már hitelesítette is a játékosoknak szánt okostelefont, így annak bemutatója egyre közeledik.
Valorant – A bétából kiszórt csalók kiakadtak, amiért a megjelenés után is ki vannak tiltva a játékból
A Valorant fejlesztése során a Riot nagy figyelmet fordított a csalás elleni harcra is, erre pedig most az ügyeskedők is rádöbbentek.

További tech hírek >>