Ha vízálló, nagyobb a biztonság - VIDEÓ


Víztől csöpögő kézzel sose dugjunk csatlakozót az aljzatba, mert rázós élményben lehet részünk. Ha csak, nem a Wet Circuits tápelosztóját használjuk, ugyanis abba akár önthetjük is a levet vödörszám.

A Wet Circuit hosszabbító-elosztó olyan embereknek való, mint például én. Jómagam még gumiszőnyeget is fektetnék a talpam alá konnektor használat estén, annyira tartok a zeuszi energiától. Ám cikkünk tárgya olyan lehetőséget kínál, amivel még nemigen találkozhattunk áramelosztó esetében. 

A kis hosszabbító ugyanis vízálló, többszörösen érintésvédett, túlmelegedés ellen is fel van vértezve, szikramentes működést ígér és a gyártó négyszeres élettartamot szavatol. Ez utóbbi természetesen a hétköznapi konnektorokkal szemben igaz. Ahogy a gyártói weboldalon – itt meg is rendelhető a holmi mindössze 40 dollárért – elnéztem a videókat, elég meggyőző a dolog.

##211210##

Jól jönne egy ilyen itthon, ám ahogy néztem, egyelőre csak az amerikai szabványú csatlakozó aljzattal létezik a holmi, ráadásul csak és kizárólag 125 V-os hálózatban működtethető. Remélhetőleg gondolnak majd a leendő európai megrendelőkre is!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megjelenési dátumot kapott a The Wonderful 101: Remastered
Május második felében érkezik a PlatinumGames játékának újrahangszerelt változata, három új platformra.
Új, 10 nm-es node-on készülő processzort jelentett be az Intel
Az Atom P5900-as sorozat a Snow Ridge kódnevű lapkát haszálja és főleg a bázisállomásokat célozza.
Befutott az LG V60 Thinq 5G csúcstelefonja
Az izmos fő kamera, méretes akku és természetesen a második kijelzős tok is ott van az újdonságok között.
Egy 2018-as telefon volt 2019 legkelendőbb mobilja
Az iPhone XR-t két éve mutatta be az Apple, de annyira jól sikerült, hogy tavaly is ebből a mobilból vásároltak legtöbbet az emberek.
Desperados 3 Early Access teszt
A nagysikerű Shadow Tactics után a Mimimi elkészíti annak a franchise-nak a folytatását, amelyből a szamurájos-nindzsás stratégiai játék is sokat merített. A Desperados 3 már a finis...

További tech hírek >>