Hajtogathatod az LG hangszórót


Nem arra gondoltunk, hogy mondogasd: hangszóró, hangszóró, hangszóró. Hanem arra, hogy ebből a bigyóból olyan formát alakíthatsz, ami éppen a környezetedbe illik.

Kicsit a régi, hajtogathatós kígyó játékra emlékeztet ez a hangfal, amit egyébként tudtommal magyarok találtak ki.

Annyi a lényege az LG tervének, hogy néhány illesztésnél el lehet hajlítani, így különféle alakzatok jöhetnek ki belőle.

Ha akarod, egy óriáskígyóként magasodik mondjuk a billetyűzeted mellett, de ha már nincs hely az asztalodon, "kallantyút" hajtogathatsz neki, és felakaszthatod mondjuk a polcra.

Bluetooth-szal kapcsolódik a zeneforráshoz, és arról sajna nincs infók, hol lehet kapni. Arról viszont igen, hogy red dot dizájndíjjal jutalmazták ezt az elképzelést is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>