Hajtogathatod az LG hangszórót


Nem arra gondoltunk, hogy mondogasd: hangszóró, hangszóró, hangszóró. Hanem arra, hogy ebből a bigyóból olyan formát alakíthatsz, ami éppen a környezetedbe illik.

Kicsit a régi, hajtogathatós kígyó játékra emlékeztet ez a hangfal, amit egyébként tudtommal magyarok találtak ki.

Annyi a lényege az LG tervének, hogy néhány illesztésnél el lehet hajlítani, így különféle alakzatok jöhetnek ki belőle.

Ha akarod, egy óriáskígyóként magasodik mondjuk a billetyűzeted mellett, de ha már nincs hely az asztalodon, "kallantyút" hajtogathatsz neki, és felakaszthatod mondjuk a polcra.

Bluetooth-szal kapcsolódik a zeneforráshoz, és arról sajna nincs infók, hol lehet kapni. Arról viszont igen, hogy red dot dizájndíjjal jutalmazták ezt az elképzelést is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>