Hajtogatnám valaMID


Mobil internet eszköz koncepció hajtogatható kijelzővel

Az Intel mobile internet device versenyt írt ki nemrégiben: dizájnerek nevezhettek mobil internetezésre alkalmas eszközök koncepciójával. Az első helyezett pályázatot mutatjuk be kicsit közelebbről.

Érdekes, hogy a tervező, Petr Kubik  nem adott semmiféle fantázianevet a modelljének, az oldalán csak ennyi szerepel a képek alatt: mobile internet device INTEL.

A koncepcióról is szűkszavúan nyilatkozik, ennyit ír róla: „a MID-em dizájnjának előnye, hogy elfér a zsebben, mégis könnyen lehet rajta honlapokat böngészni, számítógépes munkát végezni, filmet nézni, zenét hallgatni, stb. Összehajtogatva akkora, mint egy mobiltelefon, de – a mérete ellenére – a felhasználó továbbra is teljes képet kap a futó alkalmazásokról és folyamatokról a nagy és világos külső kijelzőnek köszönhetően, ami egészen a készülék széléig ér. Az eszközt könnyű kinyitni.”

Még az elképzelt specifikációkról vagy a méretekről sem ír, így azt sem lehet tudni, mekkora lenne a képernyő teljesen kihajtogatva. Egyes források tudni vélik, hogy 21 x 21 centiméter a teljes méret. 

Akármennyi is a pontos méret, a képek alapján mindenképpen úgy látszik, hogy egy ilyen kütyün tényleg nem lenne nehéz megírni egy cikket, vagy normálisan lehetne nézegetni például a tech.hu-t. Reméljük, egyszer tényleg eljutunk ide!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.
Megalázva érezték magukat a Samsung mérnökei
Hazájukban is Snapdragonnel került piacra a Galaxy S20.

További tech hírek >>