Hallgass zenét, vagy telefonálj síelés közben!


Szezonális javaslatunk a Skullcandy szettje, amit a sisakodba szerelhetsz, és máris telefonálhatsz a haverokkal, vagy hallgathatod a kedvenc zenédet, miközben a pályán siklasz.

A Skullcandynek természetesen nem ez az egyetlen, síeléshez szánt ketyeréje, mi is írtunk már például a síszemüveg + füles kombójukról, amit a Dragon Alliance-szel közösen gyártottak. Az a szett, amiről most szó lesz, a Giro sisakjaihoz passzol, és állítólag gyönyörű hangzást hoz létre a bukón belül.

Ha összekapcsoljuk az eszközt a Bluetooth-os telefonunkkal, onnantól kezdve egyetlen gombnyomással felvehetjük a telefont. A rendszer a hívás megszakításakor automatikusan visszakapcsolja a zenét, ha az éppen szólt előtte. Így azután sem kell kotorásznunk a dzsekiben a kedvenc dallamainkhoz való visszatérés miatt, hogy megnyugtattuk Anyut: nem törtük ki a lábunkat, és egy kortyot sem ittunk a lesiklás előtt.

Ahogy elnézem, tulajdonképpen nem csak síeléskor lehet használni ezt a szettet. Gyakorlatilag bármilyen olyan tevékenységhez passzolhat, amihez bukót kell venni, például bringázáshoz vagy görkorizáshoz.

Azt persze már mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyire veszélyes az ilyesmi közben zenére vagy telefonálásra koncentrálni.

Jelenleg éppen elfogyott, ezért most árat sem tudok írni, de gyanítom, hogy nemsokára feltölti a készletet, hiszen most van szezonja...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

HWSWeekly: iOS 12, Androiddal szerelt autók, Amazon termékcunami
Friss adásunkban az Apple, a Google, illetve az Amazon újdonságait boncolgatjuk: iOS 12, Androiddal szerelt autók (23:18-tól), Amazon termékcunami (43:08-tól)
A téglahalom hátán is megél a CAT mobilja
Közel két méterről is túlélheti a betonra való szabadesést.
Megvan a jubileumi James Bond rendezője
Danny Boyle váratlan távozása után Craig és a producerek személyesen választották ki a huszonötödik James Bond mozi rendezőjét.
Magasan tarthatja a memóriaárakat a Samsung
A piacvezető gyártó jövő év elején visszafoghatja a termelést, így kontrollálva az árfolyam alakulását. Ha a többi gyártó is így teszi, akkor magasan maradnak az árak.
Már a webshopban szétdobhatjuk az ajándék árát
Magyar startup kínál szétosztott, vagy épp delegált fizetési megoldást az online boltoknak.

További tech hírek >>