Hallgass zenét, vagy telefonálj síelés közben!


Szezonális javaslatunk a Skullcandy szettje, amit a sisakodba szerelhetsz, és máris telefonálhatsz a haverokkal, vagy hallgathatod a kedvenc zenédet, miközben a pályán siklasz.

A Skullcandynek természetesen nem ez az egyetlen, síeléshez szánt ketyeréje, mi is írtunk már például a síszemüveg + füles kombójukról, amit a Dragon Alliance-szel közösen gyártottak. Az a szett, amiről most szó lesz, a Giro sisakjaihoz passzol, és állítólag gyönyörű hangzást hoz létre a bukón belül.

Ha összekapcsoljuk az eszközt a Bluetooth-os telefonunkkal, onnantól kezdve egyetlen gombnyomással felvehetjük a telefont. A rendszer a hívás megszakításakor automatikusan visszakapcsolja a zenét, ha az éppen szólt előtte. Így azután sem kell kotorásznunk a dzsekiben a kedvenc dallamainkhoz való visszatérés miatt, hogy megnyugtattuk Anyut: nem törtük ki a lábunkat, és egy kortyot sem ittunk a lesiklás előtt.

Ahogy elnézem, tulajdonképpen nem csak síeléskor lehet használni ezt a szettet. Gyakorlatilag bármilyen olyan tevékenységhez passzolhat, amihez bukót kell venni, például bringázáshoz vagy görkorizáshoz.

Azt persze már mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyire veszélyes az ilyesmi közben zenére vagy telefonálásra koncentrálni.

Jelenleg éppen elfogyott, ezért most árat sem tudok írni, de gyanítom, hogy nemsokára feltölti a készletet, hiszen most van szezonja...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>