Hallgass zenét, vagy telefonálj síelés közben!


Szezonális javaslatunk a Skullcandy szettje, amit a sisakodba szerelhetsz, és máris telefonálhatsz a haverokkal, vagy hallgathatod a kedvenc zenédet, miközben a pályán siklasz.

A Skullcandynek természetesen nem ez az egyetlen, síeléshez szánt ketyeréje, mi is írtunk már például a síszemüveg + füles kombójukról, amit a Dragon Alliance-szel közösen gyártottak. Az a szett, amiről most szó lesz, a Giro sisakjaihoz passzol, és állítólag gyönyörű hangzást hoz létre a bukón belül.

Ha összekapcsoljuk az eszközt a Bluetooth-os telefonunkkal, onnantól kezdve egyetlen gombnyomással felvehetjük a telefont. A rendszer a hívás megszakításakor automatikusan visszakapcsolja a zenét, ha az éppen szólt előtte. Így azután sem kell kotorásznunk a dzsekiben a kedvenc dallamainkhoz való visszatérés miatt, hogy megnyugtattuk Anyut: nem törtük ki a lábunkat, és egy kortyot sem ittunk a lesiklás előtt.

Ahogy elnézem, tulajdonképpen nem csak síeléskor lehet használni ezt a szettet. Gyakorlatilag bármilyen olyan tevékenységhez passzolhat, amihez bukót kell venni, például bringázáshoz vagy görkorizáshoz.

Azt persze már mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyire veszélyes az ilyesmi közben zenére vagy telefonálásra koncentrálni.

Jelenleg éppen elfogyott, ezért most árat sem tudok írni, de gyanítom, hogy nemsokára feltölti a készletet, hiszen most van szezonja...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy videóban mutatkozott be a Left Alive mindhárom hőse
Új trailerrel jelentkezett a Square Enix új üdvöskéje, a Left Alive, amiben három karakter sorsa fog rajtunk múlni.
Dedikált neuronháló gyorsítót kap az Exynos 9820
A Samsung új csúcskategóriás rendszerchipje még a friss M4 magot is beveti.
Új adatfel­dolgozó rendszert fejleszt a NASA
A fejlesztési pénzek harmada olyan dolgokra megy el, amit már kitaláltak, de fontos adatok nincsenek meg hozzá. Újfajta rendezéssel válhat hatékonyabbá az amerikai űrhajózási hivatal...
Több kormány is támogatja Tim Berners-Lee kezdeményezését
A szakember webes Magna Chartára vonatkozó elképzelése gyorsan támogatókra talált.
Jóárasította a havi előfizetését a Netflix, de nem örülhet neki mindenki
A Netflix felveszi a kesztyűt az ázsiai konkurenciával, és egy minden eddiginél olcsóbb előfizetői díjat vezet be. Malajziában már tesztelik, mennyire életképes az új üzleti modell.

További tech hírek >>