Hallgass zenét, vagy telefonálj síelés közben!


Szezonális javaslatunk a Skullcandy szettje, amit a sisakodba szerelhetsz, és máris telefonálhatsz a haverokkal, vagy hallgathatod a kedvenc zenédet, miközben a pályán siklasz.

A Skullcandynek természetesen nem ez az egyetlen, síeléshez szánt ketyeréje, mi is írtunk már például a síszemüveg + füles kombójukról, amit a Dragon Alliance-szel közösen gyártottak. Az a szett, amiről most szó lesz, a Giro sisakjaihoz passzol, és állítólag gyönyörű hangzást hoz létre a bukón belül.

Ha összekapcsoljuk az eszközt a Bluetooth-os telefonunkkal, onnantól kezdve egyetlen gombnyomással felvehetjük a telefont. A rendszer a hívás megszakításakor automatikusan visszakapcsolja a zenét, ha az éppen szólt előtte. Így azután sem kell kotorásznunk a dzsekiben a kedvenc dallamainkhoz való visszatérés miatt, hogy megnyugtattuk Anyut: nem törtük ki a lábunkat, és egy kortyot sem ittunk a lesiklás előtt.

Ahogy elnézem, tulajdonképpen nem csak síeléskor lehet használni ezt a szettet. Gyakorlatilag bármilyen olyan tevékenységhez passzolhat, amihez bukót kell venni, például bringázáshoz vagy görkorizáshoz.

Azt persze már mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyire veszélyes az ilyesmi közben zenére vagy telefonálásra koncentrálni.

Jelenleg éppen elfogyott, ezért most árat sem tudok írni, de gyanítom, hogy nemsokára feltölti a készletet, hiszen most van szezonja...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>