Három „Auto Trophy” díjat is nyert az Audi


Az Audi mindjárt három modellje is maga mögé utasította vetélytársait az „Auto Trophy 2012” szavazásán. Az „Autozeitung” magazin közel százezer olvasója az Audi A1, A6 és Q5 modelljeit szavazták kategóriájuk élére.

Immár 25. alkalommal osztották ki az autóipar egyik legrangosabb „Auto Trophy” kitüntetéseit, amire a gazdaság, a politika és a közélet más területeiről meghívott mintegy 250 vendég jelenlétében került sor.

Az „Autozeitung” közel százezer olvasója a „Kisautók” kategóriában nagy fölénnyel (a voksok 36,4 százalékával) döntött az Audi A1 mellett. A sikermodell az idei évtől már ötajtós Sportback változatban is megjelent a kínálatban. A felsőkategóriában az Audi A6 győzedelmeskedett (18,5 százalék), amely Limousine és Avant kivitelében számos motor- és sebességváltó-változattal szerepel.

A magazin olvasói 29 kategória összesen 400 modelljére szavazhattak. A négykarikás márka a díj fennállása óta eddig immár 53 alkalommal nyerte el e kitüntetést.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

ROG Maximus XI Extreme alaplaphoz készített monoblokkot az EKWB
Az EK-Momentum széria legújabb tagja a processzor mellett az alaplap egyéb elemeit is hűti.
A HIV-vírus segítségével gyógyítottak meg amerikai kutatók egy csúnya betegséget
A kutatók nyolc kisgyermeket gyógyítottak meg a súlyos veleszületett kombinált immundefektusból (SCID) a HIV-vírust megváltoztatásával.
Most már tényleg a felhőbe viszi a TV-t a Telekom
Gyökeresen megújítja tévészolgáltatását a Magyar Telekom, a cég a több mint egy évtizeddel ezelőtt bevezetett, mára rugalmatlan és elavult alapokra építkező IPTV rendszerét cseréli...
Visszavonul a hazai Vodafone elnöke
Májustól Amanda Nelson vezérigazgató tölti majd be a tisztségét.
Megdöbbentek a kutatók: ott találtak magas mikroműanyag-koncentrációt, ahol senki sem számított rá
A műanyagszennyezéstől eddig védettnek hitt, lakatlan hegyvidéki területekre is eljutnak a szél és csapadék által szállított mikroműanyagok – állapította meg egy skót és francia...

További tech hírek >>