Három „Auto Trophy” díjat is nyert az Audi


Az Audi mindjárt három modellje is maga mögé utasította vetélytársait az „Auto Trophy 2012” szavazásán. Az „Autozeitung” magazin közel százezer olvasója az Audi A1, A6 és Q5 modelljeit szavazták kategóriájuk élére.

Immár 25. alkalommal osztották ki az autóipar egyik legrangosabb „Auto Trophy” kitüntetéseit, amire a gazdaság, a politika és a közélet más területeiről meghívott mintegy 250 vendég jelenlétében került sor.

Az „Autozeitung” közel százezer olvasója a „Kisautók” kategóriában nagy fölénnyel (a voksok 36,4 százalékával) döntött az Audi A1 mellett. A sikermodell az idei évtől már ötajtós Sportback változatban is megjelent a kínálatban. A felsőkategóriában az Audi A6 győzedelmeskedett (18,5 százalék), amely Limousine és Avant kivitelében számos motor- és sebességváltó-változattal szerepel.

A magazin olvasói 29 kategória összesen 400 modelljére szavazhattak. A négykarikás márka a díj fennállása óta eddig immár 53 alkalommal nyerte el e kitüntetést.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Olcsóbb Xbox One készül optikai meghajtó nélkül
Az új változatot 200 dollárért lehet majd megvásárolni. A DVD-s játékok letöltési kódra lesznek beválthatók.
Robotgyártásban segít a NASA-nak az Autodesk
A tervezőszoftveréről ismert cég lépegető masináját várhatóan a Szaturnusz Enceladus nevű holdján és a Jupiter Európé holdján alkalmazzák majd.
Fallout 76: túl sok atomot dobtak le a játékosok, összeomlott a szerver – videó
Akadnak még hibák a Bethesda őszi újdonságával, az egyiket ráadásul maguk a játékosok idézték elő. Alighanem véletlenül.
Befutottak itthon is az LG egészségügyi monitorai
A vállalat idén debütált ebben a szektorban termékeivel, amelyek már Magyarországra is eljutottak.
Hihetetlenül sikeres a PlayStation 4
Minden idők hatodik legjobban fogyó konzoljává vált.

További tech hírek >>