Három „Auto Trophy” díjat is nyert az Audi


Az Audi mindjárt három modellje is maga mögé utasította vetélytársait az „Auto Trophy 2012” szavazásán. Az „Autozeitung” magazin közel százezer olvasója az Audi A1, A6 és Q5 modelljeit szavazták kategóriájuk élére.

Immár 25. alkalommal osztották ki az autóipar egyik legrangosabb „Auto Trophy” kitüntetéseit, amire a gazdaság, a politika és a közélet más területeiről meghívott mintegy 250 vendég jelenlétében került sor.

Az „Autozeitung” közel százezer olvasója a „Kisautók” kategóriában nagy fölénnyel (a voksok 36,4 százalékával) döntött az Audi A1 mellett. A sikermodell az idei évtől már ötajtós Sportback változatban is megjelent a kínálatban. A felsőkategóriában az Audi A6 győzedelmeskedett (18,5 százalék), amely Limousine és Avant kivitelében számos motor- és sebességváltó-változattal szerepel.

A magazin olvasói 29 kategória összesen 400 modelljére szavazhattak. A négykarikás márka a díj fennállása óta eddig immár 53 alkalommal nyerte el e kitüntetést.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>